|
|
| Yazar | Mesaj |
|---|
prentice
Seçkin Üye

| THINK.COM PROJE YARIŞMASI 30 Nis 2008, 22:23 | |
| ghost hocam hayırlı olsun o zaman laptoplar:)
tüm arkadaşlara başarılar o zaman | |
|
|
 |
asisis
Yeni Üye

|
| THINK.COM PROJE YARIŞMASI 30 Nis 2008, 23:05 | |
| | ben bu işte bir mantık bulamıyorum. oracle firması meb te yerini sabitlemek ve ne kadar çok kişi ilgi gösteriyor için mi bu yarışmayı düzenlemiş bilemiyorum! | |
|
|
 |
zcakir
Site Gezgini

| THINK.COM PROJE YARIŞMASI 01 May 2008, 14:39 | |
| | arkadaşlar.. yardımmm.. tamam proje yarışması güzelde.. bi fikir verin bana.. nasıl yaniii...şimdi dielim fen bilgisinden olacak proje.. napıcaz bunu internet ortamındamı anlatacak yani çocuk.. web sitesimi olacak ben anlayamadım.. yardım edin lütfen.. bi fikir verin bana.. | |
|
|
 |
ebfo45
Seçkin Üye

| THINK.COM PROJE YARIŞMASI 01 May 2008, 15:00 | |
| fikir veririm ama laptopun hardiskini alırım Hocam şöyle proheler olabilir;
KONULAR
1.Küresel ısınmadan korunma yolları(insanlar,yerler,çevreler)
2.İlinizdeki internet kafelerin sosyal yaşama etkisi.(bilim,teknoloji ve toplum-Elektronik yüzyıl)
3.İlinizde tarihte kurulmuş uygarlıklar ve şimdiki sosyal ve kültürel yaşama etkileri.(külltür ve miras)
4.İlinizde biyoçeşitlilik(yeryüzünde yaşam)
5.İlinizdeki üretim kaynaklarının geliştirilmesi.(ekonomi ve sosyal hayat)
6.İlinizde ihracatın geliştirilmesi.(ekonomi ve sosyal hayat)
7.İlinizdeki yöresel türküler ve sosyal yaşama etkileri.(kültür ve miras) | |
|
|
 |
asilgenç
Site Gezgini

|
| THINK.COM PROJE YARIŞMASI 02 May 2008, 7:47 | |
| | Arkadaşlar 28 ilin think.com yöneticilerine sormak istiyorum bu projeler portalda mı sadece kalacak yoksa faaliyete geçirilecek mi proje deyince akla elle tutulur bir şey olması lazım değil mi yoksa bir think.com portalımı isteniyor | |
|
|
 |
ebfo45
Seçkin Üye

| THINK.COM PROJE YARIŞMASI 02 May 2008, 7:55 | |
| | Think.com projeler sayfasında olacak . | |
|
|
 |
zcakir
Site Gezgini

| THINK.COM PROJE YARIŞMASI 04 May 2008, 21:33 | |
| ebfo45 hocam çok teşekkür ederim.. canınız saolsun, laptop sizin olsun:) hocam şimdi bu projeleri think.coma girip yeni projeyi tıklayıp oraya mı aktarıyoruz.. doğru anlamışımdır umarım.. ben kocaelinde formatörüm bizim ilde bu konu tam net deil.. kimse tam bi cvp vermioo.. şimdiden teşekkür ederim.. | |
|
|
 |
kutlusefer
Site Gezgini

| THINK.COM PROJE YARIŞMASI 05 May 2008, 8:21 | |
| | Arkadaşlar lütfen bana da yardımcı olun.Bu projeyi hazırlayan kişi branşına uygun konu seçmek zorunda değil mi?Şimdi ben okulumuzda öğretmen arkadaşlara kullanıcı adı ve şifresi verdim daha doğru dürüst siteyi ziyaret eden bile olmadı.Proje yapmak isteyeceklerini hiç zannetmiyorum.kullanıcı adı ve şifresini bile almak istemedi bazıları.bu projeyi ben hazırlayacağım.Bilişim teknolojileri müfredatına uygun bir konu seçmek zorunda olduğumu düşünüyorum.Örneğin okulda Türkçe öğretmeni dururken kültürel bir projeyi benim yapmam doğru olmazmış gibi geliyor.Proje değerlendirme kriterlerinde müfredata uygunluk var.ebfo45 hocamın yazdığı projelerin bazıları müfredatla uyuşmuyor gibi geldi bana.Cevap bekliyorum.Şimdiden teşekkürler. | |
|
|
 |
ebfo45
Seçkin Üye

| THINK.COM PROJE YARIŞMASI 05 May 2008, 8:42 | |
| | @zcakir evet aynen yeni proje oluşturuyoruz think.com da. @kutlusefer sen bil. tek öğretmeni olsan da başka konularda proje hazırlayabilirsin. sen projenin yöneticisi olacaksın çocuklara içerik eklerken yardımcı olacaksın teknik konularda yani. çocuklar projeyi kendileri yapacak. Biz Manisa da bir kaç güzel proje yaptık think.com Manisa okullarna bi bakın mesela bu proje yönetici arkadaşlar heğ bil tek öğretmenidir. | |
|
|
 |
kutlusefer
Site Gezgini

| THINK.COM PROJE YARIŞMASI 05 May 2008, 9:03 | |
| | Hızlı cevabınız için çok teşekkür ederim.Projelerinizi inceleyeceğim. | |
|
|
 |
serzir81
Aktif Üye

Kayıt: 13 Mar 2008 Mesajlar: 368 Konum: Aydın-Diyarbakır-(Bilgisayarbilişim.net) |
| THINK.COM PROJE YARIŞMASI 05 May 2008, 23:43 | |
| ingilizcem yok olsa yarışırım kazanmasam bile.  | |
|
|
 |
ebfo45
Seçkin Üye

| THINK.COM PROJE YARIŞMASI 06 May 2008, 8:00 | |
| | Türkiyedeki okullar kendi arasında yarışacak serzir81 ingilizceyle ne alakası var onu anlamadım.Ha diyorsan ki thinquest yarışmasını o zaman ingilizce bilmek lazım ki o yarışma dünya çapındaki think.com a üye ülkeler arasında yapılıyor ve amerika seyehati laptop gibi ödüller var. biz ekimde ankarada eğitim alırken think.com türkiyeden sedat bey ülke çapında bi yarışma yapacaklarını söz vermişti. söznünde durdu. sedat bey ve eğitekten ahmet hocama teşekkür ederim kendi adıma. | |
|
|
 |
|
|