|
|
1. sayfa (Toplam 1 sayfa) |
|
| | Yazar | Mesaj |
|---|
hasan
Tecrübeli Üye

|
| think.com hakkında bilgisi olan var mı? 03 Ekm 2007, 20:03 | |
| think.com hakkında ayrıntılı bilgisi olan var mı?
Önceden forumda espiri olsun diye yazmıştım:
Göreviminin ilk yılında Beni zorunan İntel Gelecek için Eğitim Kursuna gönderdiler. Milli Eğiime gittim. Oradaki arkadaşlar, "bakanlıktan yazı falan gedi, bilgisayarcılar da gidecek diyor,, paşa paşa gideceksin" dediler.
Şimdi;
Bu gün bir yazı geldi; think.com diye. Yazıyı defalarca okudum.
Bazı okullarda çalışma yapılmış... felan diye. İşe de yaramış. Diyorki, okul think.com kordinatrü, il think.com kordinatörü olacak. think.com'a okul üye oluyor. Her ilde ortalama 10-20 tane okul sanırım. Sadece bize değil, idare, diğer branşalardaki öğretmenler +4 ve 5.sınıf öğretmenleri ve öğrenciler işin içinde olacak. İnşaallah güzel olur.
İntel kursunun ne alakası mı var? Şartlar : 1- Bilgisayar formatör olmak, 2-İntel Gelcek..... kursuna katılmış olmak. 3.... | | |
|  | gizemkar
Onursal Üye

Kayıt: 06 Eyl 2007 Mesajlar: 1320 Konum: Artvin & Balıkesirli |
| think.com hakkında bilgisi olan var mı? 03 Ekm 2007, 20:16 | |
| hocam kurs hakkında banada öyle dediler ilden eğitici formatörler geldi onlar verdiler eveli seneydi.
ama think.com konusunda bi fikrim yok duymadım | | |
|  | bilgisayarci_st
Site Gezgini

|
| think.com hakkında bilgisi olan var mı? 14 May 2008, 23:15 | |
| bir bilgisi olan yok herhalde....
bu nedir nasıl olacak sadece fikirmi yoksa uygulama yapıp mı gönderecez yoksa fikirmi üretecez bilgisi olan varmı banayardımcı olurmusunuz.....
birde ben bilgisayar öğretmeniyim formatör öğretmenmi benmi görevli olacam bu konuda....
teşekkürler şimdiden.... | | |
|  |
| |
 | | 1. sayfa (Toplam 1 sayfa) |
page generation = 2.85291 seconds, sql queries = 14
|
Bilgisayarbilisim.NET forumlarında yasal olmayan programların paylaşılması yasaktır. Yasal olmayan linkler ve mesajlar uyarılmaksızın silinecektir. |
|
Yasal olmayan programlar yada linkler tarafımızdan görülmeyebilir, ismi verilen dosyaların sorumlulukları kaynaklarına aittir. Hak sahibinin talebi durumunda derhal sitemizden kaldırılacaktır. |
|
Sitede verilen linklerin yasalara aykırı kullanımı karşısında oluşabilecek hiçbir sorundan sitemiz sorumlu değildir. |
Bilişim Teknolojileri
E_OKUL
Eğitici Formatör Öğretmen
iyinet webmaster forumu 2008 seo yarışması
|