|
|
| Yazar | Mesaj |
|---|
hasan
Tecrübeli Üye


Kayıt: 28 Şub 2007 Mesajlar: 898
|
| think.com'dan 2 aylık gecikme 18 Şub 2008, 1:58 | |
| Kahramanmaraş'da,
think.com şuan kendi programının 2-3 ay gerisinde gidiyor. Sorun tamamen think.com dan kaynaklanıyor.
başvurulu yapalı bilmem ne kadar oldu hala şifre gelen yok.
iki ay önce kendim geçici şifre için başvurduğumda "48 saatte cevaplanacaktır" denmesine rağmen 20 gün sonra onay mesajı geldi. Artık gerçek şifreler ne zaman gelir Allah bilir!!! | |
|
|
 |
misslegendcell
Site Gezgini

Kayıt: 15 Ekm 2007 Mesajlar: 39
|
| think.com'dan 2 aylık gecikme 28 Şub 2008, 15:07 | |
| | ben de hala onay bekliyorum ne zaman gelecek şifreler ve biz ne zaman uygulama yapma fırsatı bulacağız gerçekten merak ediyorum artık! | |
|
|
 |
ghost


Kayıt: 26 Oca 2007 Mesajlar: 1157
|
| think.com'dan 2 aylık gecikme 28 Şub 2008, 15:30 | |
| hocam think.com kayıtları başladı.. il koordinatör öğretmeninizden alacağınız meb.k12 tr email adresi ile başvurunuzu yaptıktan sonra hem sizin mailinize hemde okul mailine onay maili gelecek. Okul mailinize gelen think.com mailini onaylamanız gerekiyor. Okulunuz mailini onayladıktan sonra şifre size gönderilecek. Eğer kayıtı yaptıysanız ve halen onaylanmadıysa okul mailinize bakın ve onayı gerçekleştirin.
Think.com uygulaması bence gereğinden fazla resmi uygulanıyor. dolayısıyla aksamalar oluyor. Aslında uygulama isteğe bağlı gerçekleştirilmeliydi.İsteyen okul herhangi bir kişiye yada kuruma bağlı kalmadan direk başvurabilmeliydi. yok okul onayı yok meb.k12.tr maili, uygulama zorunluluğu gibi şeyler think.com un öğretmenlerimizde soğuk bir hava estirdiğini görüyorum.
Ankarada İlk yapılan Türkiye geneli Koordinatörler toplantısında da dile getirdim , bu sistemin tutmayacağını iddaa eden bir tek ben verdım sanırım, onun haricinde yapılan yorumlar ,süper bir sistem olduğu yönünde idi. Madem süper bir sistem neden kimse uygulamak istemiyor yada neden halen uygulanmaya geçilemedi anlamış değilim.
Biz daha okulumuzdaki öğrencileri yüz yüze bir araya getiremezken, internet ortamında bir araya getirmemiz bekleniyor. Ben bu dakikadan sonra ancak şunu söyleyebilirm, Devlet bize bir görev verdi bizde yapacağız. Zaten hangi uygulama bu düşünceden öteye geçebildiki. Halbuki isterdimki bu işe gönüllü olalım ve kendi isteğimizle uygulayalım.
Geçen hafta kayseride katılan okullara mail attım ilgili arkadaşlar var ancak halen çoğunluktan cevap bekliyorum. Hakkımızda hayırlısı neyse o olsun ama bu sistem bu uygulama şekliyle tutmaz, verimli olması beklenemez.
Gönül isterki bu tür özgün düşüncelere ortak olalım ve elimizden gelenin en iyisini yapalım. Umarım beklenen performans yakalanır. | |
|
|
 |
hasan
Tecrübeli Üye


Kayıt: 28 Şub 2007 Mesajlar: 898
|
| think.com'dan 2 aylık gecikme 29 Şub 2008, 0:43 | |
| Hatırladığım kadarıyla 29-30 ocakta okul adına başvuru yaptım. 20-25 günde cevap geldi ama....
. Bana e-posta atmışlar, illaki tüm adresler meb.k12.tr uzanılı olacak diye. Okul müdürünün e-posta adresini istedilerdi bende hotmail verdim.
Müdürün değilde okulun olacakmış, birde benim meb.k12.tr uzantılı adresimi teyit edecek bir başka meb.k12.tr uzantılı adres veya web sayfası istediler. Bende okulun web adresini ve e-posta adresini verdim.
Diyelim ki herşey benim hatam, anlamadığım tek nokta devlet baba bana zorunan meb.k12.tr e-posta adresi veriyor, sonrada adresii doğrulayacak resmi bir yer istiyor. Hotmaildeki adresim için okula "bu adres hasanın mı?" diye sorsa anlarımda ....
Milli Eğitimde İşleri genelde öğretmenler akasatır ama bu defa masumum...
Görev verildi yapacağız. İnşaallah öğrencilere faydalı olur. | |
|
|
 |
ebfo45
Seçkin Üye

Kayıt: 27 Tem 2007 Mesajlar: 651 Konum: Dünya |
| think.com'dan 2 aylık gecikme 03 Mar 2008, 14:56 | |
| | Manisa'da 5 Okuldan 4 Ünün Hesabı açıldı. | |
|
|
 |
ghost


Kayıt: 26 Oca 2007 Mesajlar: 1157
|
| think.com'dan 2 aylık gecikme 10 Mar 2008, 21:37 | |
| Cemal hocam keşke kayseride 5 okul olsaydı, bizde 15 okul var, kontrol zor....
seçen eğitici arkadaşım yazıyı okumadan okul seçmiş. Neyse yapacak bişe yok, hakkımızda hayırlısı neyse o olsun... | |
|
|
 |
|
|