|
|
| Yazar | Mesaj |
|---|
ozznur
Aktif Üye

| Tercihlerimiz 12 Şub 2008, 19:06 | |
| | fakirin ekmeği umut etmekmiş napamalım nasip her şey | |
|
|
 |
laurona
Seçkin Üye

|
| Tercihlerimiz 12 Şub 2008, 20:47 | |
| | arkadaşlar benimkide 79. 516 bende aksaray konya düşünüyorum | |
|
|
 |
esmacan
Site Gezgini

|
| Tercihlerimiz 13 Şub 2008, 13:31 | |
| puanım 75,049.Kastamonu ve Sinop yazacağım.Herkes için hayırlısı olur umarım.
En son esmacan tarafından 16 Şub 2008, 13:12 tarihinde değiştirildi, toplam 1 kere değiştirildi | |
|
|
 |
kimdir_o
Yeni Üye

|
| tercih 13 Şub 2008, 15:23 | |
| bize ayrılan 400 kadronu 300 ü doğu ve güneydoğu illerine ve yerler berbat.
Ağustosta 30bin-7bin: 23 bin kadrodan bize iyi bi rakam verilir heralde.
siz 21.tercih hakıkında ne düşünüyorsunuz
işaretleyecekmisniz yoksa ağustosta barımı tercih edeceksiniz | |
|
|
 |
fgulus
Aktif Üye

| Tercihlerimiz 14 Şub 2008, 14:07 | |
| | ankara yazmayı düşünen var mı arkadaşlar | |
|
|
 |
laurona
Seçkin Üye

|
| Tercihlerimiz 14 Şub 2008, 14:31 | |
| | puanın kaç fgulus bildiğim bir kaç arkadaş var ama puanlarını tam bilmiyorum 81 civarı galiba | |
|
|
 |
fgulus
Aktif Üye

| Tercihlerimiz 14 Şub 2008, 18:17 | |
| | 84.896 | |
|
|
 |
kimdir_o
Yeni Üye

|
| Tercihlerimiz 15 Şub 2008, 13:44 | |
| Arkadaşlar 400 kadronun 300 den fazlası doğu ve güney doğunun en ücra yerleri.21.Tercihten atananlar % 99 batman, şırnak, hakkari, mardin, diyarbakır,ığdır ardahan,kars vb gibi illerin ilçelerine gidecekler.
BUralarda öğretmenlik yapamam çıksada gitmem diyen arkadaşlar varsa 21. tercihi işaretlemesin lütfen.
gitmediğinizde 1 yıl ceza alacaksınız.Ayrıca bu sene şubat ataması geç yapıldığı için seneye şubatada atama yapamayacaksınız.
Geçene senelerde oldu.Çıktığı halde gitmeyen birsürü arkadaş var cezada ldılar.Ama olan altlarda bekleyen ve oralara gitmek isteyen adaylara oldu.Meb zaten atama yapmamak için uğraşıyor.
Tekrar dile getiriyorum.Doğu ve güney doğunun ilçelerine gitmeyi düşünmeyenler(özellikle kızlar) 21. tercihi işaretlemesin.Herhalukarda gidecek olanlar bu zaten hakkınız. | |
|
|
 |
kimdir_o
Yeni Üye

|
| Tercihlerimiz 15 Şub 2008, 13:45 | |
| Arkadaşlar 400 kadronun 300 den fazlası doğu ve güney doğunun en ücra yerleri.21.Tercihten atananlar % 99 batman, şırnak, hakkari, mardin, diyarbakır,ığdır ardahan,kars vb gibi illerin ilçelerine gidecekler.
BUralarda öğretmenlik yapamam çıksada gitmem diyen arkadaşlar varsa 21. tercihi işaretlemesin lütfen.
gitmediğinizde 1 yıl ceza alacaksınız.Ayrıca bu sene şubat ataması geç yapıldığı için seneye şubatada atama yapamayacaksınız.
Geçene senelerde oldu.Çıktığı halde gitmeyen birsürü arkadaş var cezada ldılar.Ama olan altlarda bekleyen ve oralara gitmek isteyen adaylara oldu.Meb zaten atama yapmamak için uğraşıyor.
Tekrar dile getiriyorum.Doğu ve güney doğunun ilçelerine gitmeyi düşünmeyenler(özellikle kızlar) 21. tercihi işaretlemesin.Herhalukarda gidecek olanlar bu zaten hakkınız. | |
|
|
 |
halox
Site Gezgini

|
| Tercihlerimiz 15 Şub 2008, 14:02 | |
| ben mardinde görev yapıyorum,okulumda kalmayı düşünüyorum hazır bir düzen kurdum burda,ortamda iyi,kadroya geçersem şark görevini yapabileceğim en iyi 3.bölge ilindeyim,daha ne olsun,zırt pırt il değiştirmek sıkıntı ya,gittiğin yerde ev bulacan(tabi bu dönemde bulabilirsen kışın ortasında kimse ev taşımıyor) eşya taşıyacan çıktığın ildeki işlerini ayarlayacan buarada okul için işlemlerini yaptıracan,birsürü angarya,çokmu rahatım ne  | |
|
|
 |
equal_free
Aktif Üye

|
| Tercihlerimiz 15 Şub 2008, 14:12 | |
|
 |
 |
ben mardinde görev yapıyorum,okulumda kalmayı düşünüyorum hazır bir düzen kurdum burda,ortamda iyi,kadroya geçersem şark görevini yapabileceğim en iyi 3.bölge ilindeyim,daha ne olsun,zırt pırt il değiştirmek sıkıntı ya,gittiğin yerde ev bulacan(tabi bu dönemde bulabilirsen kışın ortasında kimse ev taşımıyor) eşya taşıyacan çıktığın ildeki işlerini ayarlayacan buarada okul için işlemlerini yaptıracan,birsürü angarya,çokmu rahatım ne  |
hocam ben de sizin gibi düşünüyorum. yenibi yere gidip orda tekrar düzen kurmak o kadar zor geliyo ki. o yüzden de uzak illeri yazmadım. hep batı terchleri yaptım ve hepsi kastamonu'yakın. inş okuluma kadrolu olarak atanırım. olmazsa da çok önemli deil burda rahatım iyi okul müdürüm de iiyi. kadrolu bi yere gidip orda sıkıntı yaşayacağıma okulumda sözleşmeli olmayı tercih ederim... | |
|
|
 |
halox
Site Gezgini

|
| Tercihlerimiz 15 Şub 2008, 14:18 | |
| | öyle tabi batıdayken bir daha rotasyona uğrayıp il değiştirme zahmetim olmayacak toptan hepsi aradan çıkacak,aynı zamanda mesele uzak il yakın il olayıda değil,birkere düzen değiştirecek olduktan sonra ha diyarbakır ha da izmir yani | |
|
|
 |
|
|