Kullanıcı Adı:    Şifre:      Her ziyaretimde otomatik giriş yap       GirişGiriş   

Ana Sayfa
Ana Sayfa
Bilişim Teknolojileri Son Konular
Son Konular
Kayıt Olun
Kayıt Olun
İletişim
İletişim

Filistin'e Yardım Etmek İçin Lütfen Tıklayınız ..! 

Bu Bir Savaş Değil.. İsrail Terörü..!

Bilgisayarbilisim.NET | Bilişim Teknolojileri | Bilgisayar Öğretmenleri | Okul Formatör | Eğitici Formatör | Yıllık ve Günlük Plan | Görsel Anlatımlar | Etkinlikler | Forum
   Meb Atama ve Yer Değiştirme

tercihlerde nereleri önerirsiniz?

Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder 2. sayfa (Toplam 2 sayfa)
Sayfaya git Önceki  1, 2
YazarMesaj
egunay
Seçkin Üye
Seçkin Üye

tercihlerde nereleri önerirsiniz?    04 Ağu 2008, 21:13Alıntıyla Cevap Gönder

Yaz memleketi hocam. 90 ile çok çok büyük ihtimal atanırsın izmire. 4 yıl keyfini sür İzmirin. Zorunlu hizmet gelince düşünürsün ne yapacağını. İmzandan anladığım kadarıyla ç.kalede okumuşsun. Orasıda olur. En güzel yerleri yaz. Ama okulları araştır. Çok iyi illerde bile çok kötü okullar vardır.
Ben keşanda çalıştım 3,5 yıl. Zorunlu için istanbula istedim tayin, çıktı. Bilgisayar öğretmenlerinin tayin sıkıntısıda pek olmaz. Örneğin bu yıl zorunluya gideceklere Tüm türkiye'de 1100 okul açıldı.
desi
Aktif Üye
Aktif Üye

tercihlerde nereleri önerirsiniz?    05 Ağu 2008, 10:14Alıntıyla Cevap Gönder

tavsiyeleriniz için teşekkür ederim karar vermeye calışıyorum sizin destekleriniz bana moral oldu sağolasınız hocalarım..paylaşımlarınızı ve yorumlarınızı bekliyorum..
mkalkan
Seçkin Üye
Seçkin Üye

tercihlerde nereleri önerirsiniz?    05 Ağu 2008, 10:17Alıntıyla Cevap Gönder

önce zorunlu hizmet
mkalkan
Seçkin Üye
Seçkin Üye

tercihlerde nereleri önerirsiniz?    05 Ağu 2008, 10:18Alıntıyla Cevap Gönder

önce zorunlu hizmet
desi
Aktif Üye
Aktif Üye

tercihlerde nereleri önerirsiniz?    08 Ağu 2008, 8:28Alıntıyla Cevap Gönder

manisa da görev yapan var mı ? nasıl bir yer?
seyyah35.5
Aktif Üye
Aktif Üye

tercihlerde nereleri önerirsiniz?    08 Ağu 2008, 16:52Alıntıyla Cevap Gönder

Sayın öğretmen adayı arkadaşım,ben de İzmirliyim ve geçen sene 90 puan almış ve senin düşdüğün boşluğa düşmüştüm.Bence yapman gereken ege bölgesindeki D veya E bölgesi ilçeleri tercih etmendir.Bu ilçelerde 5 senede zorunlu hizmetini tamamlayabilirsin..Ben geçen sene D ve E bölgesinde bu tür bir kontejyan bulamadığım için İzmir merkezi yazmak zorunda kalmıştım.Şu anda İzmir merkezde çalışıyorum..Hayat nasıl dersen,(2 sene sonra zorunlu hizmete tabi olacağımı düşünmezsem) mükemmel.. Smile Daha fazla öğrenmek istediğin bişey olursa özelden mesaj atabilirsin seve seve yardımcı olurum...Herşey gönlünce olsun.
Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder2. sayfa (Toplam 2 sayfa)
Sayfaya git Önceki  1, 2

Bilgisayarbilisim.NET | Bilişim Teknolojileri | Bilgisayar Öğretmenleri | Okul Formatör | Eğitici Formatör | Yıllık ve Günlük Plan | Görsel Anlatımlar | Etkinlikler | Forum
   Meb Atama ve Yer Değiştirme

tercihlerde nereleri önerirsiniz?

page generation = 0.15876 seconds, sql queries = 14

Bilgisayarbilisim.NET forumlarında yasal olmayan programların paylaşılması yasaktır. Yasal olmayan linkler ve mesajlar uyarılmaksızın silinecektir.
Yasal olmayan programlar yada linkler tarafımızdan görülmeyebilir, ismi verilen dosyaların sorumlulukları kaynaklarına aittir. Hak sahibinin talebi durumunda derhal sitemizden kaldırılacaktır.
Sitede verilen linklerin yasalara aykırı kullanımı karşısında oluşabilecek hiçbir sorundan sitemiz sorumlu değildir.

phpBB-alexa-Pc Rehberi

Bilişim Teknolojileri E_OKUL Eğitici Formatör Öğretmen iyinet webmaster forumu 2008 seo yarışması Kritik IE7 güvenlik yaması (KB960714)