|
|
2. sayfa (Toplam 2 sayfa) |
|
| | Yazar | Mesaj |
|---|
egunay
Seçkin Üye

Kayıt: 05 Tem 2007 Mesajlar: 438 Konum: Büyükçekmece - İst. |
| tercihlerde nereleri önerirsiniz? 04 Ağu 2008, 21:13 | |
| Yaz memleketi hocam. 90 ile çok çok büyük ihtimal atanırsın izmire. 4 yıl keyfini sür İzmirin. Zorunlu hizmet gelince düşünürsün ne yapacağını. İmzandan anladığım kadarıyla ç.kalede okumuşsun. Orasıda olur. En güzel yerleri yaz. Ama okulları araştır. Çok iyi illerde bile çok kötü okullar vardır.
Ben keşanda çalıştım 3,5 yıl. Zorunlu için istanbula istedim tayin, çıktı. Bilgisayar öğretmenlerinin tayin sıkıntısıda pek olmaz. Örneğin bu yıl zorunluya gideceklere Tüm türkiye'de 1100 okul açıldı. | | |
|  | desi
Aktif Üye

| tercihlerde nereleri önerirsiniz? 05 Ağu 2008, 10:14 | |
| | tavsiyeleriniz için teşekkür ederim karar vermeye calışıyorum sizin destekleriniz bana moral oldu sağolasınız hocalarım..paylaşımlarınızı ve yorumlarınızı bekliyorum.. | | |
|  | mkalkan
Seçkin Üye

| tercihlerde nereleri önerirsiniz? 05 Ağu 2008, 10:17 | |
| | önce zorunlu hizmet | | |
|  | mkalkan
Seçkin Üye

| tercihlerde nereleri önerirsiniz? 05 Ağu 2008, 10:18 | |
| | önce zorunlu hizmet | | |
|  | desi
Aktif Üye

| tercihlerde nereleri önerirsiniz? 08 Ağu 2008, 8:28 | |
| | manisa da görev yapan var mı ? nasıl bir yer? | | |
|  | seyyah35.5
Aktif Üye

| tercihlerde nereleri önerirsiniz? 08 Ağu 2008, 16:52 | |
| Sayın öğretmen adayı arkadaşım,ben de İzmirliyim ve geçen sene 90 puan almış ve senin düşdüğün boşluğa düşmüştüm.Bence yapman gereken ege bölgesindeki D veya E bölgesi ilçeleri tercih etmendir.Bu ilçelerde 5 senede zorunlu hizmetini tamamlayabilirsin..Ben geçen sene D ve E bölgesinde bu tür bir kontejyan bulamadığım için İzmir merkezi yazmak zorunda kalmıştım.Şu anda İzmir merkezde çalışıyorum..Hayat nasıl dersen,(2 sene sonra zorunlu hizmete tabi olacağımı düşünmezsem) mükemmel.. Daha fazla öğrenmek istediğin bişey olursa özelden mesaj atabilirsin seve seve yardımcı olurum...Herşey gönlünce olsun. | | |
|  |
| |
 | | 2. sayfa (Toplam 2 sayfa) |
page generation = 0.15876 seconds, sql queries = 14
|
Bilgisayarbilisim.NET forumlarında yasal olmayan programların paylaşılması yasaktır. Yasal olmayan linkler ve mesajlar uyarılmaksızın silinecektir. |
|
Yasal olmayan programlar yada linkler tarafımızdan görülmeyebilir, ismi verilen dosyaların sorumlulukları kaynaklarına aittir. Hak sahibinin talebi durumunda derhal sitemizden kaldırılacaktır. |
|
Sitede verilen linklerin yasalara aykırı kullanımı karşısında oluşabilecek hiçbir sorundan sitemiz sorumlu değildir. |
Bilişim Teknolojileri
E_OKUL
Eğitici Formatör Öğretmen
iyinet webmaster forumu 2008 seo yarışması
Kritik IE7 güvenlik yaması (KB960714)
|