Kullanıcı Adı:    Şifre:      Her ziyaretimde otomatik giriş yap       GirişGiriş   

Ana Sayfa
Ana Sayfa
Bilişim Teknolojileri Son Konular
Son Konular
Kayıt Olun
Kayıt Olun
İletişim
İletişim

Sitemizdeki Paylaşım Ortamına Katılmak İster misiniz ? ---Üye Olmak İçin Tıklayınız..---  

Bilgisayarbilisim.NET | Bilişim Teknolojileri | Bilgisayar Öğretmenleri | Okul Formatör | Eğitici Formatör | Yıllık ve Günlük Plan | Görsel Anlatımlar | Etkinlikler | Forum
   Zeka Soruları, Bilmeceler ve Testler

Temeli En Uzun Kim Aykata Tutabilir(OYUN)

Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder 1. sayfa (Toplam 2 sayfa)
Sayfaya git 1, 2  Sonraki
YazarMesaj
basbag
Süper Üye
Süper Üye

Temeli En Uzun Kim Aykata Tutabilir(OYUN)    15 Ağu 2008, 16:44Alıntıyla Cevap Gönder

fareyi saga soLa hareket ettirerek temeLi ayakta tutmaya çaLışacaksınız...kayık hareket ettikçe temelin dengesi bozulucak amacınız temelin dengesini saglamak ben 2. denemede 53 sn yaptım. siz de deneyin
http://www.animaturk.com/games/denge.htm
exemcli
Fotoğraf Klübü Bşk.
Fotoğraf Klübü Bşk.

Temeli En Uzun Kim Aykata Tutabilir(OYUN)    15 Ağu 2008, 16:48Alıntıyla Cevap Gönder

ilk deneme 59 sn Smile
ßlu€_m@n
Site Gezgini
Site Gezgini

Temeli En Uzun Kim Aykata Tutabilir(OYUN)    15 Ağu 2008, 16:48Alıntıyla Cevap Gönder

uzun denemeler sonucu 61 saniye yaptım hocam:P
basbag
Süper Üye
Süper Üye

Temeli En Uzun Kim Aykata Tutabilir(OYUN)    15 Ağu 2008, 16:51Alıntıyla Cevap Gönder

86 sny yaptım az önce
tamram
Süper Üye
Süper Üye

Temeli En Uzun Kim Aykata Tutabilir(OYUN)    15 Ağu 2008, 16:51Alıntıyla Cevap Gönder

ikinci deneme 68 sn........

En son tamram tarafından 15 Ağu 2008, 16:54 tarihinde değiştirildi, toplam 1 kere değiştirildi
basbag
Süper Üye
Süper Üye

Temeli En Uzun Kim Aykata Tutabilir(OYUN)    15 Ağu 2008, 16:53Alıntıyla Cevap Gönder

aslında bu tarz oyunlar öğrencilerimizin mause kullanma becerisini geliştirir bence
bilgisayarhocam
Aktif Üye
Aktif Üye

Temeli En Uzun Kim Aykata Tutabilir(OYUN)    15 Ağu 2008, 16:55Alıntıyla Cevap Gönder

88 saniye ayakta tuttum, sonra dayanamayıp attı kendini Very Happy
exemcli
Fotoğraf Klübü Bşk.
Fotoğraf Klübü Bşk.

Temeli En Uzun Kim Aykata Tutabilir(OYUN)    15 Ağu 2008, 17:03Alıntıyla Cevap Gönder

basbag yazmış:
aslında bu tarz oyunlar öğrencilerimizin mause kullanma becerisini geliştirir bence

aslında hocam swfyi kaydettip atmak gerekli bi kenara özellikle 1-2-3 için super olur el becerileri için ...
bilgisayarhocam
Aktif Üye
Aktif Üye

Temeli En Uzun Kim Aykata Tutabilir(OYUN)    15 Ağu 2008, 17:05Alıntıyla Cevap Gönder

el beçerisini geliştireceğini düşünmüyorum. alakası yok bence... belli bi noktadan sonra fare fonksiyonlarına cevap vermiyor ve temel kendini resmen yere atıyor. çocuklar farenin bozulduğunu sanabilir... Laughing
ozznur
Aktif Üye
Aktif Üye

Temeli En Uzun Kim Aykata Tutabilir(OYUN)    15 Ağu 2008, 17:25Alıntıyla Cevap Gönder

Very Happy Very Happy Idea Wink Very Happy Embarassed +1
ethen
Aktif Üye
Aktif Üye

Temeli En Uzun Kim Aykata Tutabilir(OYUN)    15 Ağu 2008, 17:27Alıntıyla Cevap Gönder

benim ilk üç denememin toplamı 5, bu da bi rekor olmalı, alkışı hakediyorum alkis
Türkiye58
Süper Üye
Süper Üye

Temeli En Uzun Kim Aykata Tutabilir(OYUN)    15 Ağu 2008, 17:33Alıntıyla Cevap Gönder

başbağ hocam sizin işiniz gücünüz de bizi yormak yav. Smile
Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder1. sayfa (Toplam 2 sayfa)
Sayfaya git 1, 2  Sonraki

Bilgisayarbilisim.NET | Bilişim Teknolojileri | Bilgisayar Öğretmenleri | Okul Formatör | Eğitici Formatör | Yıllık ve Günlük Plan | Görsel Anlatımlar | Etkinlikler | Forum
   Zeka Soruları, Bilmeceler ve Testler

Temeli En Uzun Kim Aykata Tutabilir(OYUN)

page generation = 0.26915 seconds, sql queries = 14

Bilgisayarbilisim.NET forumlarında yasal olmayan programların paylaşılması yasaktır. Yasal olmayan linkler ve mesajlar uyarılmaksızın silinecektir.
Yasal olmayan programlar yada linkler tarafımızdan görülmeyebilir, ismi verilen dosyaların sorumlulukları kaynaklarına aittir. Hak sahibinin talebi durumunda derhal sitemizden kaldırılacaktır.
Sitede verilen linklerin yasalara aykırı kullanımı karşısında oluşabilecek hiçbir sorundan sitemiz sorumlu değildir.

phpBB-alexa-Pc Rehberi

Bilişim Teknolojileri E_OKUL Eğitici Formatör Öğretmen iyinet webmaster forumu 2008 seo yarışması