Kullanıcı Adı:    Şifre:      Her ziyaretimde otomatik giriş yap       GirişGiriş   

Ana Sayfa
Ana Sayfa
Bilişim Teknolojileri Son Konular
Son Konular
Kayıt Olun
Kayıt Olun
İletişim
İletişim

Sitemizdeki Paylaşım Ortamına Katılmak İster misiniz ? ---Üye Olmak İçin Tıklayınız..---  

Bilgisayarbilisim.NET | Bilişim Teknolojileri | Bilgisayar Öğretmenleri | Okul Formatör | Eğitici Formatör | Yıllık ve Günlük Plan | Görsel Anlatımlar | Etkinlikler | Forum
   Stajyer Bilgisayar Öğretmeni

temel ve hazırlayıcı eğitim sertifikaları geldi mi?

Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder 1. sayfa (Toplam 1 sayfa)
YazarMesaj
realcriminal
Site Gezgini
Site Gezgini

temel ve hazırlayıcı eğitim sertifikaları geldi mi?    24 Hzr 2008, 20:58Alıntıyla Cevap Gönder

arkadaşlar şubat tatilinde bu eğitimleri tamamladım. ama ilsis'e girdiğim zaman bu eğitimleri tamamlamadım görünüyo. ayrıca sertifikalar gelmicek miydi? benim arkadaşa sertifika falan gelmiş. böyle bişey var mı?
hokuspokus2
Aktif Üye
Aktif Üye

temel ve hazırlayıcı eğitim sertifikaları geldi mi?    24 Hzr 2008, 21:02Alıntıyla Cevap Gönder

boşver hocam, sertifika felan çocuk kandırmacası Smile bize vermediler vakti zamanında, ilsise de 3 sene sonra işlediler zaten, işlemek dediğim de öyle düzgün notlu felan da değil, zaten ilsise de o notu neden koymuşlarsa yani Smile bende sadece işlem tamamlandı yazıyo, gerisine gerek de yok
ooznur
Aktif Üye
Aktif Üye

temel ve hazırlayıcı eğitim sertifikaları geldi mi?    24 Hzr 2008, 21:03Alıntıyla Cevap Gönder

benim de öyle. hatta daha uygulama notumu bile vermemişler
acapunco
Aktif Üye
Aktif Üye

temel ve hazırlayıcı eğitim sertifikaları geldi mi?    03 Tem 2008, 12:40Alıntıyla Cevap Gönder

bende sadece hazırlayıcı eğitim sertifikası yok. bunların fotokopısını okula vermek gerekıyomus sanırım bende boyle bısı duydum.
Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder1. sayfa (Toplam 1 sayfa)

Bilgisayarbilisim.NET | Bilişim Teknolojileri | Bilgisayar Öğretmenleri | Okul Formatör | Eğitici Formatör | Yıllık ve Günlük Plan | Görsel Anlatımlar | Etkinlikler | Forum
   Stajyer Bilgisayar Öğretmeni

temel ve hazırlayıcı eğitim sertifikaları geldi mi?

page generation = 0.19459 seconds, sql queries = 14

Bilgisayarbilisim.NET forumlarında yasal olmayan programların paylaşılması yasaktır. Yasal olmayan linkler ve mesajlar uyarılmaksızın silinecektir.
Yasal olmayan programlar yada linkler tarafımızdan görülmeyebilir, ismi verilen dosyaların sorumlulukları kaynaklarına aittir. Hak sahibinin talebi durumunda derhal sitemizden kaldırılacaktır.
Sitede verilen linklerin yasalara aykırı kullanımı karşısında oluşabilecek hiçbir sorundan sitemiz sorumlu değildir.

phpBB-alexa-Pc Rehberi

Bilişim Teknolojileri E_OKUL Eğitici Formatör Öğretmen iyinet webmaster forumu 2008 seo yarışması