Kullanıcı Adı:    Şifre:      Her ziyaretimde otomatik giriş yap       GirişGiriş   

Ana Sayfa
Ana Sayfa
Bilişim Teknolojileri Son Konular
Son Konular
Kayıt Olun
Kayıt Olun
İletişim
İletişim

Filistin'e Yardım Etmek İçin Lütfen Tıklayınız ..! 

Bu Bir Savaş Değil.. İsrail Terörü..!

Bilgisayarbilisim.NET | Bilişim Teknolojileri | Bilgisayar Öğretmenleri | Okul Formatör | Eğitici Formatör | Yıllık ve Günlük Plan | Görsel Anlatımlar | Etkinlikler | Forum
   Genel Etkinlikler, Sunum ve Materyaller

Tekstilciler Sendikası BT sınıfı YARDIM

Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder 1. sayfa (Toplam 2 sayfa)
Sayfaya git 1, 2  Sonraki
YazarMesaj
msalep
Süper Üye
Süper Üye

Tekstilciler Sendikası BT sınıfı YARDIM    21 Eyl 2007, 10:36Alıntıyla Cevap Gönder

arkadaşlar. TÜTSİS yani teskstil sendikaları derneğinin yaptığı bt sınıfındaki bilgisayarların parçalarının dökümanı lazım. bilgisayarlar exper. yardımcı olursanız sevinirim.. Exclamation

En son msalep tarafından 24 Eyl 2007, 12:10 tarihinde değiştirildi, toplam 2 kere değiştirildi
msalep
Süper Üye
Süper Üye

Tekstilciler Sendikası BT sınıfı YARDIM    21 Eyl 2007, 10:53Alıntıyla Cevap Gönder

arkadaşlar yardım..lütfen.
fareadam
Aktif Üye
Aktif Üye

Tekstilciler Sendikası BT sınıfı YARDIM    21 Eyl 2007, 11:00Alıntıyla Cevap Gönder

Elim de yook hocam bulabilrsem muhakkak yollarım
msalep
Süper Üye
Süper Üye

Tekstilciler Sendikası BT sınıfı YARDIM    21 Eyl 2007, 11:06Alıntıyla Cevap Gönder

teşekkürler..normalde teslim esnasında veriyorlarmış.. ama idare nereye koyduğunu hatırlamıyor. hocam gönderebilirseniz sevinirim
msalep
Süper Üye
Süper Üye

Tekstilciler Sendikası BT sınıfı YARDIM    21 Eyl 2007, 12:45Alıntıyla Cevap Gönder

arkadaslar yardim lütfen...
msalep
Süper Üye
Süper Üye

Tekstilciler Sendikası BT sınıfı YARDIM    23 Eyl 2007, 21:07Alıntıyla Cevap Gönder

arkadaşlar bilgisi olan yokmu
msalep
Süper Üye
Süper Üye

Tekstilciler Sendikası BT sınıfı YARDIM    24 Eyl 2007, 12:05Alıntıyla Cevap Gönder

arkadaşlar bilgisi olan yok herhalde. everest kurdum ama açıkcası bişey anlamadım. rapor oluşturdum bir bakım örnek bir sicil raporu oluşturursanız duacınız olurum. saygılarımla

Yeni Klasör.zip
 Açıklama:

İndir
 Dosya Adı:  Yeni Klasör.zip
 Dosya Boyutu:  134.47 KB
 İndirilme:  74 defa

msalep
Süper Üye
Süper Üye

Tekstilciler Sendikası BT sınıfı YARDIM    24 Eyl 2007, 13:20Alıntıyla Cevap Gönder

Question
msalep
Süper Üye
Süper Üye

Tekstilciler Sendikası BT sınıfı YARDIM    24 Eyl 2007, 23:21Alıntıyla Cevap Gönder

Question
parthenia
Site Gezgini
Site Gezgini

Tekstilciler Sendikası BT sınıfı YARDIM    30 Eyl 2007, 23:27Alıntıyla Cevap Gönder

hocam elimdeki tütsis2ye ait bazı dökümanlar var.mesajınızı geç gördüm.umarım işinize yarar.

tütsis dökümanları.rar
 Açıklama:

İndir
 Dosya Adı:  tütsis dökümanları.rar
 Dosya Boyutu:  20.77 KB
 İndirilme:  61 defa

aitor
Seçkin Üye
Seçkin Üye

Tekstilciler Sendikası BT sınıfı YARDIM    01 Ekm 2007, 10:38Alıntıyla Cevap Gönder

+1
hashocam
Site Gezgini
Site Gezgini

Tekstilciler Sendikası BT sınıfı YARDIM    18 Ekm 2007, 13:20Alıntıyla Cevap Gönder

Teşekkürler parthenia,

Bizde de TÜTSİS laboratuvarı var. Paylaşacağın başka döküman varsa veya önerilerin varsa beklerim, çok sevinirim..

Hasan Hoca / Konya
Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder1. sayfa (Toplam 2 sayfa)
Sayfaya git 1, 2  Sonraki

Bilgisayarbilisim.NET | Bilişim Teknolojileri | Bilgisayar Öğretmenleri | Okul Formatör | Eğitici Formatör | Yıllık ve Günlük Plan | Görsel Anlatımlar | Etkinlikler | Forum
   Genel Etkinlikler, Sunum ve Materyaller

Tekstilciler Sendikası BT sınıfı YARDIM

page generation = 0.22067 seconds, sql queries = 16

Bilgisayarbilisim.NET forumlarında yasal olmayan programların paylaşılması yasaktır. Yasal olmayan linkler ve mesajlar uyarılmaksızın silinecektir.
Yasal olmayan programlar yada linkler tarafımızdan görülmeyebilir, ismi verilen dosyaların sorumlulukları kaynaklarına aittir. Hak sahibinin talebi durumunda derhal sitemizden kaldırılacaktır.
Sitede verilen linklerin yasalara aykırı kullanımı karşısında oluşabilecek hiçbir sorundan sitemiz sorumlu değildir.

phpBB-alexa-Pc Rehberi

Bilişim Teknolojileri E_OKUL Eğitici Formatör Öğretmen iyinet webmaster forumu 2008 seo yarışması Kritik IE7 güvenlik yaması (KB960714)