Kullanıcı Adı:    Şifre:      Her ziyaretimde otomatik giriş yap       GirişGiriş   

Ana Sayfa
Ana Sayfa
Bilişim Teknolojileri Son Konular
Son Konular
Kayıt Olun
Kayıt Olun
İletişim
İletişim

Filistin'e Yardım Etmek İçin Lütfen Tıklayınız ..! 

Bu Bir Savaş Değil.. İsrail Terörü..!

Bilgisayarbilisim.NET | Bilişim Teknolojileri | Bilgisayar Öğretmenleri | Okul Formatör | Eğitici Formatör | Yıllık ve Günlük Plan | Görsel Anlatımlar | Etkinlikler | Forum
   Okul Formatör ve Bilgisayar Öğretmeni

Tekrar Formatörlük Görevlendirilmesi Gelen Var mı?

Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder 1. sayfa (Toplam 2 sayfa)
Sayfaya git 1, 2  Sonraki
YazarMesaj
ersen
Site Gezgini
Site Gezgini

Tekrar Formatörlük Görevlendirilmesi Gelen Var mı?    15 Ksm 2008, 16:32Alıntıyla Cevap Gönder

Arkadaşlar yeni şartları ile tekrar okul formatörlüğü görevi gelen arkadaş var mı aranızda???
ersen
Site Gezgini
Site Gezgini

Tekrar Formatörlük Görevlendirilmesi Gelen Var mı?    17 Ksm 2008, 10:51Alıntıyla Cevap Gönder

bugün hafta başı bu konu ile ilgili gelişme sağlayan bir il var mı ?
md4483
Aktif Üye
Aktif Üye

Tekrar Formatörlük Görevlendirilmesi Gelen Var mı?    17 Ksm 2008, 10:53Alıntıyla Cevap Gönder

evet hocam ben sivastayım bize geldi tekrar görevlindirilmek istiyormusunuz diye bende tekrar görevlendririlmek istiyorum diye dilekçe yazıp gönderdik..
mewLut
Aktif Üye
Aktif Üye

Tekrar Formatörlük Görevlendirilmesi Gelen Var mı?    17 Ksm 2008, 10:55Alıntıyla Cevap Gönder

md4483 hocam ders saatleri mesai saatleri vb gibi konularda herhangi bi değişiklik yapıldımı ?
ersen
Site Gezgini
Site Gezgini

Tekrar Formatörlük Görevlendirilmesi Gelen Var mı?    17 Ksm 2008, 10:56Alıntıyla Cevap Gönder

peki ücretlimi ücretsizmi dostum ? bu belirtiliyor mu ?
md4483
Aktif Üye
Aktif Üye

Tekrar Formatörlük Görevlendirilmesi Gelen Var mı?    17 Ksm 2008, 10:58Alıntıyla Cevap Gönder

mevlüt hocam ders saatleri ile ilgili bir şey yok sadece okuldaki ders görevinini yerine getirip arta kalan zamanda formatörlük görevi yapmak istiyormusunuz diye bir ibare vardı.. sadece

ersen hocam ücret noktası ile ilgili bir durum yoktu ama yine haftada 18 saat ek ders yazılacak mış..
Türkiye58
Süper Üye
Süper Üye

Tekrar Formatörlük Görevlendirilmesi Gelen Var mı?    17 Ksm 2008, 10:58Alıntıyla Cevap Gönder

hocam ücretli ücretsiz diye bişey belirtilmemişti. Zaten ücret belli sadece önce ders sonrada isterseniz formatörlük yapabilirsiniz gibi bişeydi yazı. Yani ücret aynen 18 saat devam edecek.Ama 2. döneme işler nasıl olur bilinmez.
ersen
Site Gezgini
Site Gezgini

Tekrar Formatörlük Görevlendirilmesi Gelen Var mı?    17 Ksm 2008, 11:03Alıntıyla Cevap Gönder

ya benim okulda 6 saat dersim var böle bir yazıda gelmedi daha Aksaray'a. Bakalım bekliyoruz, umarım bize indiregangi yapmazlar...
md4483
Aktif Üye
Aktif Üye

Tekrar Formatörlük Görevlendirilmesi Gelen Var mı?    17 Ksm 2008, 11:08Alıntıyla Cevap Gönder

türkiye hocam şimdi ben tekrar istiyorum diye dilekçe yazdım gönderdim onun cevabını bekliyeceğiz yoksa formatörlük devam ediyor mu cevap gelene kadar askıya mı alındı..
ersen
Site Gezgini
Site Gezgini

Tekrar Formatörlük Görevlendirilmesi Gelen Var mı?    17 Ksm 2008, 11:18Alıntıyla Cevap Gönder

ewt oda ayrı bir mevzu. her türlü biçtiler bizi ya. hadi ben bekarımda taksidini o ek ders parasına bağlayan evli arkadaşlar için kötü sürpriz oldu bunlar. hayır olsun ne diyelim.
tufanaytan
Seçkin Üye
Seçkin Üye

Tekrar Formatörlük Görevlendirilmesi Gelen Var mı?    17 Ksm 2008, 11:20Alıntıyla Cevap Gönder

ya arkadaşlar bu gelen yazıda ücretli ücretsiz diye bir şey belirtilmiyor ki ne ücreti ücretsizi

biri ortaya bi balon atıyo ya da heycandan kendi uyduruyo (derdi ücretler olduğu için) en son kendi söylediğine kendi de inanıyo

yok öyle bir şey ya
Türkiye58
Süper Üye
Süper Üye

Tekrar Formatörlük Görevlendirilmesi Gelen Var mı?    17 Ksm 2008, 11:23Alıntıyla Cevap Gönder

md4483 yazmış:
türkiye hocam şimdi ben tekrar istiyorum diye dilekçe yazdım gönderdim onun cevabını bekliyeceğiz yoksa formatörlük devam ediyor mu cevap gelene kadar askıya mı alındı..

hocam formatörlük devam ediyor zaten yazıda formatörlük görevleriniz iptal edildi demiyordu sadece derslerde sorun oluyor herkes öncelikle kaç saat olursa olsun derse dersten sonrada formatörlüge devam edin deniyordu. Yani iptal edilme sözkonsu değil.Zaten hocam dilekçenin amacı son yazıya istinaden işi sağlamlaştırma.
Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder1. sayfa (Toplam 2 sayfa)
Sayfaya git 1, 2  Sonraki

Bilgisayarbilisim.NET | Bilişim Teknolojileri | Bilgisayar Öğretmenleri | Okul Formatör | Eğitici Formatör | Yıllık ve Günlük Plan | Görsel Anlatımlar | Etkinlikler | Forum
   Okul Formatör ve Bilgisayar Öğretmeni

Tekrar Formatörlük Görevlendirilmesi Gelen Var mı?

page generation = 0.16526 seconds, sql queries = 14

Bilgisayarbilisim.NET forumlarında yasal olmayan programların paylaşılması yasaktır. Yasal olmayan linkler ve mesajlar uyarılmaksızın silinecektir.
Yasal olmayan programlar yada linkler tarafımızdan görülmeyebilir, ismi verilen dosyaların sorumlulukları kaynaklarına aittir. Hak sahibinin talebi durumunda derhal sitemizden kaldırılacaktır.
Sitede verilen linklerin yasalara aykırı kullanımı karşısında oluşabilecek hiçbir sorundan sitemiz sorumlu değildir.

phpBB-alexa-Pc Rehberi

Bilişim Teknolojileri E_OKUL Eğitici Formatör Öğretmen iyinet webmaster forumu 2008 seo yarışması Kritik IE7 güvenlik yaması (KB960714)