|
|
| Yazar | Mesaj |
|---|
tamram
Süper Üye

| teknik servis dalı atölyesi 28 Tem 2008, 13:58 | |
| | biz bu sene teknik servis dalı açıyoruz. atölye isimleri belli ama bakanlık malzeme gönderiyor mu?? yoksa para mı gönderiyor nasıl yapacağız. okulunda teknik servis dalı olan arkadaşlar varsa yardımcı da olurlarsa sevinirim | |
|
|
 |
tamram
Süper Üye

| teknik servis dalı atölyesi 28 Tem 2008, 14:10 | |
| | kimse yok muuuuuuuuuuu | |
|
|
 |
tamram
Süper Üye

| teknik servis dalı atölyesi 04 Ağu 2008, 15:18 | |
| | .................................. | |
|
|
 |
tamram
Süper Üye

| teknik servis dalı atölyesi 04 Ağu 2008, 15:39 | |
| | bu dal kimse de yok herhalde.. neyse | |
|
|
 |
thegardener
Aktif Üye

Kayıt: 09 Ağu 2007 Mesajlar: 354 Konum: Sakarya<-->Erzincan |
| teknik servis dalı atölyesi 04 Ağu 2008, 15:48 | |
| | bizde ag isletmenligi var. cok cile cektik. uygulanabilirligi yok. teknik servis de oyledir diye tahmin ediyorum. bakanlik okula 90bin ytl gondermisti sene basinda. bilgisayar bolumu olarak 30 bin YTL sini aldik. ihtiyaclarimizi belirledik ve ihale yaptik. malzeme gondermez tahminimce. | |
|
|
 |
tamram
Süper Üye

| teknik servis dalı atölyesi 04 Ağu 2008, 15:51 | |
| hocam teşekkür ederim sağolun. biz de de paradan bahsediyorlar ama
daha hiç bişi yok
sizin para sene başında mı gelmişti siz mi istemiştiniz yoksa dal açılınca kendiliğinden mi gönderdiler | |
|
|
 |
thegardener
Aktif Üye

Kayıt: 09 Ağu 2007 Mesajlar: 354 Konum: Sakarya<-->Erzincan |
| teknik servis dalı atölyesi 04 Ağu 2008, 15:54 | |
| | kasim ayı idi yanlis hatirlamiyorsam. bizim okul yeni bir okul. cok eksikleri var. o amacla gonderilmis olabilir. nisan gibi de 4 bin ytl temrinlik parasi gelmisti. bakanligin okulumuza gonderdigi 10 adet (dandik) exper bilgisayarlari dogru duzgun caslisir hale getirdik o parayla da. | |
|
|
 |
egunay
Seçkin Üye

Kayıt: 05 Tem 2007 Mesajlar: 426 Konum: Büyükçekmece - İst. |
| teknik servis dalı atölyesi 04 Ağu 2008, 16:40 | |
| Ben ticaret mes. ve anadolu tic. M lisesinde çalıştım geçen 4 yıl. Okulda anadolu kısmı 2005 te açıldı. Anadolu kısmında Bilişim alanı açıldı. BAkanlık her yıl (toplam 3 oldu şimdiye kadar) 10bin YTL para gönderdi. Toplam 30bin oldu yani. Anadolu kısmı ilk yıl 1 sınıf aldı. sonra 2 sınıf almaya başladı. Ama okulun laboratuvar ve malzeme durumu çok yetersiz olunca bu yıl tekrar 1 sınıf alacaklar. Gelen paralarla anca 1 tane lab kurabildik. Bir tane de eski bilgisayarların oldugu (En iyisi pentium 3, çoğu 15 yıllık) bir labımız vardı. İşin açığı acınacak bi durumdaydı okul.
Şunu söyleyebilirim ki. Eğer okulun kendi imkan ve olanakları varsa lab olur, atelye olur her şey olur. Ama bakanlıktan beklerseniz çoookk beklersiniz. | |
|
|
 |
bogrt
Seçkin Üye

| teknik servis dalı atölyesi 04 Ağu 2008, 17:33 | |
| hakkaten ya..
hani meslek liseleri iyileştirilecekti?..
güya çocukları dallara yönlendirip onları uzmanlaştıracağız.. bu imkanlarlarla çok iyi(!) uzmanlaştırabiliriz onları...  | |
|
|
 |
tamram
Süper Üye

| teknik servis dalı atölyesi 04 Ağu 2008, 17:36 | |
|
 |
 |
hakkaten ya..
hani meslek liseleri iyileştirilecekti?..
güya çocukları dallara yönlendirip onları uzmanlaştıracağız.. bu imkanlarlarla çok iyi(!) uzmanlaştırabiliriz onları...  |
katılıyorum. bakalım atelyeler için ne kadar para koparabileceğiz. gerçi hesap da yapmadım daha ne kadar para gider ya | |
|
|
 |
|
|