|
|
| Yazar | Mesaj |
|---|
serzir81
Aktif Üye

Kayıt: 13 Mar 2008 Mesajlar: 379 Konum: Aydın-Diyarbakır-Van (Bilgisayarbilişim.net) |
| Teknik Öğretmenlerin MEGEP Kapsamında Alan ve Okul Değişiklikleri 01 May 2008, 13:38 | |
| Teknik Öğretmenlerin sınavsız anadolu grubuna gecebilmesi için klavuzda şu bilgiler var.
2. İLKELER
Alan değişikliği işlemlerinde;
a) Eğitim kurumlarının atama yapılacak alanlarda, norm kadro açığının bulunması,
b) Alan değişikliği, tercihlere dayalı hizmet puanı üstünlüğü,
İl içi sıra işlemlerinde;
a) Bulunduğu kurumda iki yıl çalışmış olması,
b) Zorunlu hizmet yükümlülüğünün bulunmaması,
c) İl içi sıra işlemlerinde hizmet puanı, eşitlik hâlinde gün hesabıyla hizmet süreleri,
Anadolu türü eğitim kurumlarına başvuru işlemlerinde ise;
a) En az 3 yıl hizmetinin bulunması,
b) Son üç yıl yıllık sicil notu ortalaması en az iyi derecede olmak,
c) Anadolu türüne başvuranların işlemlerinde değerlendirme formundaki ölçütlere göre belirlenen
puan, eşitlik hâlinde hizmet puanı, bunun da eşitliğinde gün hesabıyla hizmet süresi,
• Hizmet puanı ile hizmet sürelerinin hesaplanmasında 31 Temmuz 2008 tarihi
esas alınır
Sadece Anadolu Teknik Liselerinde Çalışa bilmek için gerekli olan şartlar yazılanlara göre ;
c) Anadolu türüne başvuranların işlemlerinde değerlendirme formundaki ölçütlere göre belirlenen puan, eşitlik hâlinde hizmet puanı, bunun da eşitliğinde gün hesabıyla hizmet süresi,
bu şartlar dogrultusunda zorunlu hizmet yükümlüsü olan biri rahatlıkla terçih edebilmelidir.eğer uygun puanı var ise tercihi kabul edilir.ama ne yazıkki bu yazılanlara baktıgımızda düşündügümüz gibi olmuyor. ilsis bilgi girişi alanında hiç bir uyarı yapılmadan tercih izni veriliyor nedeni belirtilmeden okul listelerindeki tercihler gösterilmiyor.
buda zorunlu hizmettenmi yoksa başka bir hatadanmı yapıldıgı belirtilmeli bence ilsis sisteminde. | |
|
|
 |
egunay
Seçkin Üye

Kayıt: 05 Tem 2007 Mesajlar: 438 Konum: Büyükçekmece - İst. |
| Teknik Öğretmenlerin MEGEP Kapsamında Alan ve Okul Değişiklikleri 01 May 2008, 16:41 | |
| | Hocam salı günü alan değişikliği açılmıyordu bende. Şimdi açılıyor ama bu seferde listelerde hiçbir okul çıkmıyor. Zorunlu hizmetimi yapmadım, Elo mezunuyum. | |
|
|
 |
egunay
Seçkin Üye

Kayıt: 05 Tem 2007 Mesajlar: 438 Konum: Büyükçekmece - İst. |
| Teknik Öğretmenlerin MEGEP Kapsamında Alan ve Okul Değişiklikleri 01 May 2008, 17:05 | |
| Zorunlu hizmetini bitirmemiş herkese açılmıyor sanırım. Ne saçma iş, çorbaya döndü yine MEBin bu işide.
c) Anadolu türüne başvuranların işlemlerinde değerlendirme formundaki ölçütlere göre belirlenenpuan, eşitlik hâlinde hizmet puanı, bunun da eşitliğinde gün hesabıyla hizmet süresi, | |
|
|
 |
serzir81
Aktif Üye

Kayıt: 13 Mar 2008 Mesajlar: 379 Konum: Aydın-Diyarbakır-Van (Bilgisayarbilişim.net) |
| Teknik Öğretmenlerin MEGEP Kapsamında Alan ve Okul Değişiklikleri 01 May 2008, 17:16 | |
|
 |
 |
Hocam salı günü alan değişikliği açılmıyordu bende. Şimdi açılıyor ama bu seferde listelerde hiçbir okul çıkmıyor. Zorunlu hizmetimi yapmadım, Elo mezunuyum. |
evet salı acılmayan başvuru sistemi acılıyor ama bu seferde neden okullar acılmıyor o belli degil.bu nasıl iş yaaaa.milli eğitim neye göre bunu yapıyor belirtse iyi olur.zorunlu hizmet yükümlüsü olan bile yazabilmeli klavuzun dedigine göre.bu nasıl iştir.  | |
|
|
 |
serzir81
Aktif Üye

| Teknik Öğretmenlerin MEGEP Kapsamında Alan ve Okul Değişiklikleri 05 May 2008, 8:33 | |
| | zorunlu hizmet ne kötü bişeymiş. | |
|
|
 |
serzir81
Aktif Üye

| Teknik Öğretmenlerin MEGEP Kapsamında Alan ve Okul Değişiklikleri 05 May 2008, 21:24 | |
| | bu uzatılma işinden ne anladınzı arkadaşlar.neden acele edildi uzatılacak ise.ve halen sorunlar devam ediyor ve nedeni belli degil. | |
|
|
 |
fahrican
Seçkin Üye

|
| Teknik Öğretmenlerin MEGEP Kapsamında Alan ve Okul Değişiklikleri 05 May 2008, 21:30 | |
| stajerlik + zorunlu hizmet ne kötü şeymiş bir kaç yıl aynı yerde çakılıyım | |
|
|
 |
serzir81
Aktif Üye

| Teknik Öğretmenlerin MEGEP Kapsamında Alan ve Okul Değişiklikleri 06 May 2008, 21:23 | |
| her şeyin hayırlısı be fahri.  | |
|
|
 |
|
|