|
|
| Yazar | Mesaj |
|---|
elektrosercen
Site Gezgini

| Teknik öğretmen genel lisede ne kadar maaş alır? 27 Arl 2007, 22:04 | |
| Kaç yıldır görevde çalışıyorsunuz? kadro dereceniz nedir? Çalışmayan eşiniz var mı? çocuğunuz var mı? bu soruları cevaplarsanız maaşınızı hesaplaya bilirim  | |
|
|
 |
mutefli24
Yeni Üye

|
| Teknik öğretmen genel lisede ne kadar maaş alır? 27 Arl 2007, 22:23 | |
|
 |
 |
Kaç yıldır görevde çalışıyorsunuz? kadro dereceniz nedir? Çalışmayan eşiniz var mı? çocuğunuz var mı? bu soruları cevaplarsanız maaşınızı hesaplaya bilirim  |
Bu yıl ağustos ayında göreve başladığımda beni yanlışlıkla evli olarak belirtmişler . Maaşım 72 YTL fazladan aile yardımı ile birlikte yatmıştı. Eylül ayında mal müdürlüğüne giderek o parayı elden geri ödedim. Eş veya çocuk durumunuz ile alakalı olabilir. | |
|
|
 |
bogrt
Seçkin Üye

| Teknik öğretmen genel lisede ne kadar maaş alır? 27 Arl 2007, 22:43 | |
| | bir de, mustafaakinci arkadaş ilk yılı olduğu için vergi dilimine girmemiş olabilir?.. | |
|
|
 |
filatros
Aktif Üye

| Teknik öğretmen genel lisede ne kadar maaş alır? 27 Arl 2007, 22:55 | |
| | bende tef mezunuyum ve düz lisede çalışıyorum. 950 lira maaş alıyorum. bence maaş bodrosunu inceleyiniz kafanıza takılan soruları mutemetle paylaşın zira bu işleri en iyi mutemetler anlar. | |
|
|
 |
hgumus
Site Gezgini

|
| Teknik öğretmen genel lisede ne kadar maaş alır? 28 Arl 2007, 0:01 | |
| arkadaşım senin o aldığın eğitim - öğretim tazminatı normalde bir öğretmen yan ödeme katsayısı 85 dir ama bilgisayar ve benzeri türdeki öğretmenlerin bu katsayı 100 dür. aslında saçmalık şurda atama branşın bilgisayar olan herkesin bunu alması lazımken sadece mesleki ve teknik liselerde çalışanlara ödenir herşeyden önce bu branşa verilen bir tazminat zaten adı üstünde eğitim öğretim tazminatı ama senden onu geri isteyebilirler ben sana bir link göndereyim ordan bakanlar kurulu kararını görürsün
http://www.ivdb.gov.tr/duyurulan/yenimevzuat2005/dmk_159serinolu.htm | |
|
|
 |
Sencer
Site Gezgini

|
| Teknik öğretmen genel lisede ne kadar maaş alır? 28 Arl 2007, 11:03 | |
| Meslek liselerine böteliler de gidebiliyor.Orada haliyle Megepteki derslere gireceksin.İşin garip yani ek tablo da bizim alanımız olan alanlarda böte ye yer verilmemiş.(hadi teknik servise elektronik bilmiyoruz diyelim).Megepteki derslere bakıyorsun bizim lisans programııza zıt değil.Yeni gelen derslerde diğer bilgisayar öğretmenlerin arasındanda eksik kalan var.Böteler ya sonradan yüksek lisans yapan programlama dilleri,veri tabanı yönetimi,internet tabanlı programlama ile uzaktan yakından alakası olmayan diğer bölümler le karıştırılıyor.Ya da meb Böte nin ne olduğunu bilmiyor.Bu alanlar zaten bizim özel sektörde çalıştığımız alanlar.Bu konuda tepkimizi dile getirmeliyiz. Böte yukarda bahsettiğim bölümlerle bir tutulmamalıdır.amacımız hak etmediğimizi almak değil hakkımız aramak. | |
|
|
 |
karemn
Seçkin Üye

Kayıt: 09 Eyl 2007 Mesajlar: 516 Konum: KİLİS (Görev Yeri: Aydın) |
| Teknik öğretmen genel lisede ne kadar maaş alır? 28 Arl 2007, 11:09 | |
| | eğer tekniköğretmensen fazla değil. | |
|
|
 |
mustafaakinci
Aktif Üye

| Teknik öğretmen genel lisede ne kadar maaş alır? 28 Arl 2007, 16:14 | |
| arkadaşlar fazla yatmış gidip maliye 345 ytl yatırdım eğer yılbaşını geçseydi faizide alacaklardı bence kimin fazlaysa gidip yatırsın benden söylemesi  | |
|
|
 |
saayees
Site Gezgini

|
| Teknik öğretmen genel lisede ne kadar maaş alır? 28 Arl 2007, 16:21 | |
| | hocam bende teknik öğretmen olarak lisede çalıştım+derece kademe 6/2'ydi.baya iyi maaş alıyosun .kasım itibariyle 940 alıyodum...teknik öğretmenlik sadece meslek liseleri ve mesleki eğitim merkezlerinde geçerlidir... | |
|
|
 |
ajan_x
Yeni Üye

|
| Teknik öğretmen genel lisede ne kadar maaş alır? 28 Arl 2007, 16:35 | |
| hocam b ben recep maaşınız iyimiş. hA HERNEYSE SÜPERSİNİZ BYSSSSSSS
 | |
|
|
 |