Kullanıcı Adı:    Şifre:      Her ziyaretimde otomatik giriş yap       GirişGiriş   

Ana Sayfa
Ana Sayfa
Bilişim Teknolojileri Son Konular
Son Konular
Kayıt Olun
Kayıt Olun
İletişim
İletişim

Filistin'e Yardım Etmek İçin Lütfen Tıklayınız ..! 

Bu Bir Savaş Değil.. İsrail Terörü..!

Bilgisayarbilisim.NET | Bilişim Teknolojileri | Bilgisayar Öğretmenleri | Okul Formatör | Eğitici Formatör | Yıllık ve Günlük Plan | Görsel Anlatımlar | Etkinlikler | Forum
   Mevzuat-Yönetmelik

Teknik öğretmen genel lisede ne kadar maaş alır?

Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder 2. sayfa (Toplam 2 sayfa)
Sayfaya git Önceki  1, 2
YazarMesaj
elektrosercen
Site Gezgini
Site Gezgini

Teknik öğretmen genel lisede ne kadar maaş alır?    27 Arl 2007, 22:04Alıntıyla Cevap Gönder

Kaç yıldır görevde çalışıyorsunuz? kadro dereceniz nedir? Çalışmayan eşiniz var mı? çocuğunuz var mı? bu soruları cevaplarsanız maaşınızı hesaplaya bilirim Wink
mutefli24
Yeni Üye
Yeni Üye

Teknik öğretmen genel lisede ne kadar maaş alır?    27 Arl 2007, 22:23Alıntıyla Cevap Gönder

elektrosercen yazmış:
Kaç yıldır görevde çalışıyorsunuz? kadro dereceniz nedir? Çalışmayan eşiniz var mı? çocuğunuz var mı? bu soruları cevaplarsanız maaşınızı hesaplaya bilirim Wink

Bu yıl ağustos ayında göreve başladığımda beni yanlışlıkla evli olarak belirtmişler Very Happy. Maaşım 72 YTL fazladan aile yardımı ile birlikte yatmıştı. Eylül ayında mal müdürlüğüne giderek o parayı elden geri ödedim. Eş veya çocuk durumunuz ile alakalı olabilir.
bogrt
Seçkin Üye
Seçkin Üye

Teknik öğretmen genel lisede ne kadar maaş alır?    27 Arl 2007, 22:43Alıntıyla Cevap Gönder

bir de, mustafaakinci arkadaş ilk yılı olduğu için vergi dilimine girmemiş olabilir?..
filatros
Aktif Üye
Aktif Üye

Teknik öğretmen genel lisede ne kadar maaş alır?    27 Arl 2007, 22:55Alıntıyla Cevap Gönder

bende tef mezunuyum ve düz lisede çalışıyorum. 950 lira maaş alıyorum. bence maaş bodrosunu inceleyiniz kafanıza takılan soruları mutemetle paylaşın zira bu işleri en iyi mutemetler anlar.
hgumus
Site Gezgini
Site Gezgini

Teknik öğretmen genel lisede ne kadar maaş alır?    28 Arl 2007, 0:01Alıntıyla Cevap Gönder

arkadaşım senin o aldığın eğitim - öğretim tazminatı normalde bir öğretmen yan ödeme katsayısı 85 dir ama bilgisayar ve benzeri türdeki öğretmenlerin bu katsayı 100 dür. aslında saçmalık şurda atama branşın bilgisayar olan herkesin bunu alması lazımken sadece mesleki ve teknik liselerde çalışanlara ödenir herşeyden önce bu branşa verilen bir tazminat zaten adı üstünde eğitim öğretim tazminatı ama senden onu geri isteyebilirler ben sana bir link göndereyim ordan bakanlar kurulu kararını görürsün

http://www.ivdb.gov.tr/duyurulan/yenimevzuat2005/dmk_159serinolu.htm
Sencer
Site Gezgini
Site Gezgini

Teknik öğretmen genel lisede ne kadar maaş alır?    28 Arl 2007, 11:03Alıntıyla Cevap Gönder

Meslek liselerine böteliler de gidebiliyor.Orada haliyle Megepteki derslere gireceksin.İşin garip yani ek tablo da bizim alanımız olan alanlarda böte ye yer verilmemiş.(hadi teknik servise elektronik bilmiyoruz diyelim).Megepteki derslere bakıyorsun bizim lisans programııza zıt değil.Yeni gelen derslerde diğer bilgisayar öğretmenlerin arasındanda eksik kalan var.Böteler ya sonradan yüksek lisans yapan programlama dilleri,veri tabanı yönetimi,internet tabanlı programlama ile uzaktan yakından alakası olmayan diğer bölümler le karıştırılıyor.Ya da meb Böte nin ne olduğunu bilmiyor.Bu alanlar zaten bizim özel sektörde çalıştığımız alanlar.Bu konuda tepkimizi dile getirmeliyiz. Exclamation Böte yukarda bahsettiğim bölümlerle bir tutulmamalıdır.amacımız hak etmediğimizi almak değil hakkımız aramak.
karemn
Seçkin Üye
Seçkin Üye

Teknik öğretmen genel lisede ne kadar maaş alır?    28 Arl 2007, 11:09Alıntıyla Cevap Gönder

eğer tekniköğretmensen fazla değil.
mustafaakinci
Aktif Üye
Aktif Üye

Teknik öğretmen genel lisede ne kadar maaş alır?    28 Arl 2007, 16:14Alıntıyla Cevap Gönder

arkadaşlar fazla yatmış gidip maliye 345 ytl yatırdım eğer yılbaşını geçseydi faizide alacaklardı bence kimin fazlaysa gidip yatırsın benden söylemesi Sad
saayees
Site Gezgini
Site Gezgini

Teknik öğretmen genel lisede ne kadar maaş alır?    28 Arl 2007, 16:21Alıntıyla Cevap Gönder

hocam bende teknik öğretmen olarak lisede çalıştım+derece kademe 6/2'ydi.baya iyi maaş alıyosun .kasım itibariyle 940 alıyodum...teknik öğretmenlik sadece meslek liseleri ve mesleki eğitim merkezlerinde geçerlidir...
ajan_x
Yeni Üye
Yeni Üye

Teknik öğretmen genel lisede ne kadar maaş alır?    28 Arl 2007, 16:35Alıntıyla Cevap Gönder

hocam b ben recep maaşınız iyimiş. hA HERNEYSE SÜPERSİNİZ BYSSSSSSS
Very Happy +1 +1 +1 +1 +1 +1
Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder2. sayfa (Toplam 2 sayfa)
Sayfaya git Önceki  1, 2

Bilgisayarbilisim.NET | Bilişim Teknolojileri | Bilgisayar Öğretmenleri | Okul Formatör | Eğitici Formatör | Yıllık ve Günlük Plan | Görsel Anlatımlar | Etkinlikler | Forum
   Mevzuat-Yönetmelik

Teknik öğretmen genel lisede ne kadar maaş alır?

page generation = 0.15116 seconds, sql queries = 14

Bilgisayarbilisim.NET forumlarında yasal olmayan programların paylaşılması yasaktır. Yasal olmayan linkler ve mesajlar uyarılmaksızın silinecektir.
Yasal olmayan programlar yada linkler tarafımızdan görülmeyebilir, ismi verilen dosyaların sorumlulukları kaynaklarına aittir. Hak sahibinin talebi durumunda derhal sitemizden kaldırılacaktır.
Sitede verilen linklerin yasalara aykırı kullanımı karşısında oluşabilecek hiçbir sorundan sitemiz sorumlu değildir.

phpBB-alexa-Pc Rehberi

Bilişim Teknolojileri E_OKUL Eğitici Formatör Öğretmen iyinet webmaster forumu 2008 seo yarışması Kritik IE7 güvenlik yaması (KB960714)