Kullanıcı Adı:    Şifre:      Her ziyaretimde otomatik giriş yap       GirişGiriş   

Ana Sayfa
Ana Sayfa
Bilişim Teknolojileri Son Konular
Son Konular
Kayıt Olun
Kayıt Olun
İletişim
İletişim

Filistin'e Yardım Etmek İçin Lütfen Tıklayınız ..! 

Bu Bir Savaş Değil.. İsrail Terörü..!

Bilgisayarbilisim.NET | Bilişim Teknolojileri | Bilgisayar Öğretmenleri | Okul Formatör | Eğitici Formatör | Yıllık ve Günlük Plan | Görsel Anlatımlar | Etkinlikler | Forum
   Meb Atama ve Yer Değiştirme

teknik öğretme yer değişikliği isteği

Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder 1. sayfa (Toplam 2 sayfa)
Sayfaya git 1, 2  Sonraki
YazarMesaj
selim42
Site Gezgini
Site Gezgini

teknik öğretme yer değişikliği isteği    26 May 2008, 16:40Alıntıyla Cevap Gönder

Teknik öğretmen olarak aşağıdaki tercihleri yaptım..
64 puanla varmı buraları tercih eden ?
gelirmi herhangi bi okul?..
1. BURSA İNEGÖL- (135230)İnegöl Anadolu Tic.Mes.Lis.ve Tic.Mes.Lis.- K=(1
2. BALIKESİR MERKEZ- (215834)Ticaret Mes.Lisesi ve Anadolu Tic.Mes.Lise- K=(1)
3. BALIKESİR BANDIRMA- (950171)Bandırma IMKB Anadolu Meslek Lisesi ve Endüstri Meslek Lisesi- K=(1)
4. DENİZLİ MERKEZ- (140099)Şehit Öğretmen Yusuf Batur Anadolu Teknik Lisesi,Anadolu Meslek Lisesi,Teknik Lise ve Endüstri Meslek Lisesi- K=(1)
5. BURSA İNEGÖL- (135230)İnegöl Anadolu Tic.Mes.Lis.ve Tic.Mes.Lis.- K=(1)
6. MANİSA TURGUTLU- (378321)Urganlı Çok Programlı Lise- K=(1)
7. KÜTAHYA MERKEZ- (751091)Atatürk Anadolu Teknik Lisesi, Anadolu Meslek Lisesi, Teknik Lise ve Endüstri Meslek Lisesi- K=(1)
8. KONYA AKŞEHİR- (175280)İsmet İnönü Anadolu Teknik Lisesi, Anadolu Meslek Lisesi, Teknik Lise ve Endüstri Meslek Lisesi- K=(1)
9. BALIKESİR BANDIRMA- (128650)Bandırma Anadolu Tic.Mes.Lisesi ve Tic M.L- K=(1)
10. MANİSA ALAŞEHİR- (823737)Sekine Evren Kız Teknik L. ve Meslek Lisesi- K=(1)
phpcoder
Site Gezgini
Site Gezgini

teknik öğretme yer değişikliği isteği    26 May 2008, 16:41Alıntıyla Cevap Gönder

hocam içimden geçti sana 7. Tercihin gelecek. :
selim42
Site Gezgini
Site Gezgini

teknik öğretme yer değişikliği isteği    26 May 2008, 16:43Alıntıyla Cevap Gönder

ben öss sonucunu ve atama sonucunu bu kadar merak etmemiştim..
zorunlu dediler geçen sene 20 günle çelik çaktı bi sene daha
yigido03
Aktif Üye
Aktif Üye

teknik öğretme yer değişikliği isteği    26 May 2008, 18:29Alıntıyla Cevap Gönder

Hocam 1 ve 5.tercihleriniz sadece burada mı aynı, yoksa başvurada mı böyle Smile
selim42
Site Gezgini
Site Gezgini

teknik öğretme yer değişikliği isteği    26 May 2008, 20:25Alıntıyla Cevap Gönder

başvuruda da aynı hocam sence neresi olur? merakla bekliyorum da
selim42
Site Gezgini
Site Gezgini

teknik öğretme yer değişikliği isteği    26 May 2008, 20:26Alıntıyla Cevap Gönder

pardon hocam birinci tercik inegöl alanyurt İMKB eml olacaktı
rtyucel
Süper Üye
Süper Üye

teknik öğretme yer değişikliği isteği    26 May 2008, 20:27Alıntıyla Cevap Gönder

Hocam hakkınızda hayırlısı olsun. walla gurbette zorunlu yapan bir Kütahyalı olarak tercihlerinize imrendim Crying or Very sad
hokuspokus2
Aktif Üye
Aktif Üye

teknik öğretme yer değişikliği isteği    26 May 2008, 20:28Alıntıyla Cevap Gönder

yigido03 yazmış:
Hocam 1 ve 5.tercihleriniz sadece burada mı aynı, yoksa başvurada mı böyle Smile
dikkatine hayran kaldım cidden, +1
selim42
Site Gezgini
Site Gezgini

teknik öğretme yer değişikliği isteği    26 May 2008, 20:32Alıntıyla Cevap Gönder

rtyucel hocam kütahya nasıl bir yer yaa. sadece bir kere gördüm ama en çok eleştirilen tercihim herkes neden yazdın diyor. biraz bilgi versene merkezi nasıldır ben sadece bir kere görmüştüm beğendim
rtyucel
Süper Üye
Süper Üye

teknik öğretme yer değişikliği isteği    26 May 2008, 20:39Alıntıyla Cevap Gönder

Hocam 5yıl öncesinin Kütahya'sıyla şimdiki Kütahya arasında dağlar kadar fark var. Üniversitenin kadrolarının oturmaya baslaması, öğrenci potansiyelinin büyük bir çoğunluğunun büyük şehirlerden gelenlerden oluşması şehrin gelişimine çok büyük katkı sağladı. Merkez EML hem büyük, hemde imkanları bol olan bir okuldur. Kışın epey i üşeyebilirsin. Çünkü çok sert geçer. kiralar 300'den başlar. geri kalan hayat çok pahalı sayılmaz. valla ben memnun kalırsınız diye düşünüyorum.
selim42
Site Gezgini
Site Gezgini

teknik öğretme yer değişikliği isteği    26 May 2008, 20:43Alıntıyla Cevap Gönder

saol hocam. çıkarsa kışın kulakların çınlayabilir.Smile
rtyucel
Süper Üye
Süper Üye

teknik öğretme yer değişikliği isteği    26 May 2008, 20:45Alıntıyla Cevap Gönder

hehehehe hel cıksın o okulda calisan arkadaslarim var. yardımcı olurum Wink
Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder1. sayfa (Toplam 2 sayfa)
Sayfaya git 1, 2  Sonraki

Bilgisayarbilisim.NET | Bilişim Teknolojileri | Bilgisayar Öğretmenleri | Okul Formatör | Eğitici Formatör | Yıllık ve Günlük Plan | Görsel Anlatımlar | Etkinlikler | Forum
   Meb Atama ve Yer Değiştirme

teknik öğretme yer değişikliği isteği

page generation = 0.13249 seconds, sql queries = 14

Bilgisayarbilisim.NET forumlarında yasal olmayan programların paylaşılması yasaktır. Yasal olmayan linkler ve mesajlar uyarılmaksızın silinecektir.
Yasal olmayan programlar yada linkler tarafımızdan görülmeyebilir, ismi verilen dosyaların sorumlulukları kaynaklarına aittir. Hak sahibinin talebi durumunda derhal sitemizden kaldırılacaktır.
Sitede verilen linklerin yasalara aykırı kullanımı karşısında oluşabilecek hiçbir sorundan sitemiz sorumlu değildir.

phpBB-alexa-Pc Rehberi

Bilişim Teknolojileri E_OKUL Eğitici Formatör Öğretmen iyinet webmaster forumu 2008 seo yarışması Kritik IE7 güvenlik yaması (KB960714)