Kullanıcı Adı:    Şifre:      Her ziyaretimde otomatik giriş yap       GirişGiriş   

Ana Sayfa
Ana Sayfa
Bilişim Teknolojileri Son Konular
Son Konular
Kayıt Olun
Kayıt Olun
İletişim
İletişim

Filistin'e Yardım Etmek İçin Lütfen Tıklayınız ..! 

Bu Bir Savaş Değil.. İsrail Terörü..!

Bilgisayarbilisim.NET | Bilişim Teknolojileri | Bilgisayar Öğretmenleri | Okul Formatör | Eğitici Formatör | Yıllık ve Günlük Plan | Görsel Anlatımlar | Etkinlikler | Forum
   Mevzuat-Yönetmelik

tEKNİK eĞİTİM tAZMİNATI

Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder 1. sayfa (Toplam 1 sayfa)
YazarMesaj
ertan.32
Yeni Üye
Yeni Üye

tEKNİK eĞİTİM tAZMİNATI    25 Şub 2008, 17:57Alıntıyla Cevap Gönder

2000 Yılında Teknik eğitMi fakültesinden mezun oldum ve 8 yıldır sınıf öğretmenliği yapıyorum acaba ben de Teknik Eğitim tazminatından faydalanabilecekmiyim SAYGILAR
turgutlu42
Site Gezgini
Site Gezgini

tEKNİK eĞİTİM tAZMİNATI    25 Şub 2008, 18:35Alıntıyla Cevap Gönder

hayır hocam teknik eğitim tazminatını ancak mesleki liselerde görev yapan teknik öğretmenler alabilir.
dorian
Aktif Üye
Aktif Üye

tEKNİK eĞİTİM tAZMİNATI    25 Şub 2008, 18:39Alıntıyla Cevap Gönder

ertan teknik öğretmen olarak görev almıyorsan tazminat alamazsın. sen 15+15 derse giriyosun. Biz 20+çooooooook derse giriyoruz. beleşe çalışıyoruz. boşver tazminatı allah sağlık sıhat versin. Cool
cylavux
Site Gezgini
Site Gezgini

tEKNİK eĞİTİM tAZMİNATI    26 Şub 2008, 0:09Alıntıyla Cevap Gönder

Hocam ben ticaret lisesinde bilgisayar öğretmeniyim, özel hizmet tazminatı almıyorum. Alan var mı? Bilgilendirirseniz sevinirim!
fanfatih
Seçkin Üye
Seçkin Üye

tEKNİK eĞİTİM tAZMİNATI    26 Şub 2008, 0:19Alıntıyla Cevap Gönder

hocam benim eşim çpl'de bilgisayar öğretmeni. Aynı zamanda muhasebe derslerine de giriyor. Benden 70 ytk fazla maaş alıyor. Saınırım bu fark özel hizmet tazminatı. Okul müdürlüğüne söyleyin derim
cogullu
Moderatör
Moderatör

tEKNİK eĞİTİM tAZMİNATI    26 Şub 2008, 1:36Alıntıyla Cevap Gönder

ticaret meslek lisesinde alabilirsiniz, almanız gerekir
tamram
Süper Üye
Süper Üye

tEKNİK eĞİTİM tAZMİNATI    26 Şub 2008, 14:38Alıntıyla Cevap Gönder

cylavux yazmış:
Hocam ben ticaret lisesinde bilgisayar öğretmeniyim, özel hizmet tazminatı almıyorum. Alan var mı? Bilgilendirirseniz sevinirim!

bilişim sistemleri alanı varsa alırsınız. Okul memuruyla görüşün..
cylavux
Site Gezgini
Site Gezgini

tEKNİK eĞİTİM tAZMİNATI    26 Şub 2008, 15:41Alıntıyla Cevap Gönder

Cevaplarınız için teşekkürler! Müdürle de memurla da görüştüm fakat benden resmi bir yazı istiyorlar. Karanameyi gösteriyorum olmaz diyorlar. Ne yapacağımı bilmiyorum!!!
ebfo45
Seçkin Üye
Seçkin Üye

tEKNİK eĞİTİM tAZMİNATI    26 Şub 2008, 15:47Alıntıyla Cevap Gönder

657 YE göre eğitim öğretim tazminatını fazla almak için meslek lisei öğretmeni olmanız ve bu bölümlerde öğretmenlik yapmanız gerekir. Mesela TFE metal mezunu sınıf öğretmenliğine atanınca art 15 puan fazlayı alamaz. Muhasebe öğretmeni alır elektrik alır metal alır vs. İnşallah anlatabilmişimdir.
tamram
Süper Üye
Süper Üye

tEKNİK eĞİTİM tAZMİNATI    27 Şub 2008, 9:11Alıntıyla Cevap Gönder

http://www.abeceforum.net/archive/t-38278.html

hocam bu adreste gerekli bilgiler var.
cylavux
Site Gezgini
Site Gezgini

tEKNİK eĞİTİM tAZMİNATI    15 Mar 2008, 12:29Alıntıyla Cevap Gönder

Bende artık özel hizmet tazminatı alıyorum Smile cevap veren ve görüş bildiren tüm arkadaşlara teşekkür ederim...
Hacker
Site Admin
<marquee><b>Site Admin</b></marquee>

tEKNİK eĞİTİM tAZMİNATI    15 Mar 2008, 12:34Alıntıyla Cevap Gönder

inceleyiniz...
alltaki başlıkta resmi yazıda olacak.

http://bilgisayarbilisim.net/teknik_egitim_fakultesi_mezunlarinin_ozel_hizmet_tazminati-t11641.html

http://bilgisayarbilisim.net/cok_programli_liseler_ve_teknik_ogretmen_ozel_hizmet_tazmina-t2441.html
Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder1. sayfa (Toplam 1 sayfa)

Bilgisayarbilisim.NET | Bilişim Teknolojileri | Bilgisayar Öğretmenleri | Okul Formatör | Eğitici Formatör | Yıllık ve Günlük Plan | Görsel Anlatımlar | Etkinlikler | Forum
   Mevzuat-Yönetmelik

tEKNİK eĞİTİM tAZMİNATI

page generation = 0.29192 seconds, sql queries = 14

Bilgisayarbilisim.NET forumlarında yasal olmayan programların paylaşılması yasaktır. Yasal olmayan linkler ve mesajlar uyarılmaksızın silinecektir.
Yasal olmayan programlar yada linkler tarafımızdan görülmeyebilir, ismi verilen dosyaların sorumlulukları kaynaklarına aittir. Hak sahibinin talebi durumunda derhal sitemizden kaldırılacaktır.
Sitede verilen linklerin yasalara aykırı kullanımı karşısında oluşabilecek hiçbir sorundan sitemiz sorumlu değildir.

phpBB-alexa-Pc Rehberi

Bilişim Teknolojileri E_OKUL Eğitici Formatör Öğretmen iyinet webmaster forumu 2008 seo yarışması Kritik IE7 güvenlik yaması (KB960714)