|
|
| Yazar | Mesaj |
|---|
zeybekd
Site Gezgini

|
| Teknik Eğitim mezunu olup ilköğretimde görev yapanlar:( 07 Eyl 2008, 17:31 | |
| | Evet arkadaşlar 4 sene teknik eğitimde en kral donanımı ve yazılımı gör sonra ilköğretimde bu bilgilerinle git gide körel adalet mi bu peki ? | |
|
|
 |
oromurat
Aktif Üye

|
| Teknik Eğitim mezunu olup ilköğretimde görev yapanlar:( 07 Eyl 2008, 17:41 | |
| | ne bekliyodun yıllardır ilköğretimdeyiz mesleki okulalra gemek için çalışıyoruz ama sağolsunlar BÖTE mezunları bizden daha çok hakkettiklerini söylüyorlar ve yerimize göz dikmişler. | |
|
|
 |
nurhans
Site Gezgini

|
| Teknik Eğitim mezunu olup ilköğretimde görev yapanlar:( 07 Eyl 2008, 17:46 | |
| | İyi de arkadaşlar zaten mesleki ve teknik ortaöğretim kurumlarına atanamıyoruz biz böteciler olarak. Siz de bulmuşsunuz da bunuyorsunuz. Sizin için böyle bir kısıtlama yok. Dolayısıyla seçeneğiniz daha fazla. | |
|
|
 |
esinemci
Aktif Üye

| Teknik Eğitim mezunu olup ilköğretimde görev yapanlar:( 07 Eyl 2008, 17:56 | |
| | bende 2 senedir sözleşmeli olarak çalışıyorum ilköğretimde teknik eğitim mezunuyum. ama gerçekten üniversitede gördüklerimizi ilköğretimde uygulama şansımız yok ve köreldim diyebilirim.ama bu devirde hangi şey doğru düzgün adaletli olarak dağıtılıyo ki bu dağıtılsın... | |
|
|
 |
tE0
Aktif Üye

| Teknik Eğitim mezunu olup ilköğretimde görev yapanlar:( 07 Eyl 2008, 18:08 | |
| | benimde 4. senem olacak, elektronik öğretmeniydim ama yine de çok şükür diyorum, 1 sene boşta gezmiştim, berbat bir duyguydu.. | |
|
|
 |
bridget
Seçkin Üye

| Teknik Eğitim mezunu olup ilköğretimde görev yapanlar:( 07 Eyl 2008, 18:17 | |
| Madem bu kadar üzülüyorsunuz..İlköğretimde görev yapmayın arkadaşlar  | |
|
|
 |
ba2khan
Tecrübeli Üye

|
| Teknik Eğitim mezunu olup ilköğretimde görev yapanlar:( 07 Eyl 2008, 18:34 | |
|
 |
 |
İyi de arkadaşlar zaten mesleki ve teknik ortaöğretim kurumlarına atanamıyoruz biz böteciler olarak. Siz de bulmuşsunuz da bunuyorsunuz. Sizin için böyle bir kısıtlama yok. Dolayısıyla seçeneğiniz daha fazla. |
bir boteli olarak katılmamak elde değil  | |
|
|
 |
fbaltacioglu
Yeni Üye

|
| Teknik Eğitim mezunu olup ilköğretimde görev yapanlar:( 07 Eyl 2008, 19:33 | |
| | madem ilköğretime atayacaktılar neden ünide o kadar kastılar.matlab robot ysa...okul bitmiyodu kpss ye hazırlanamadım..şimdide word excel anlattırıyolar. | |
|
|
 |
bridget
Seçkin Üye

| Teknik Eğitim mezunu olup ilköğretimde görev yapanlar:( 07 Eyl 2008, 19:38 | |
| Arkadaşım kimse sana zorla ilköğretimde çalış demedi..Hatta siz şanslısınız ki ilköğretimi seçebiliyorsunuz..Yoksa açıkta kalacaktınız..Ayrıca biraz fazla çalışıp Meslek Lisesine atanabilirdiniz..Lütfen artık şikayet etmeyin ve halinize şükredin, etrafta bunca atanamayan kişi varken  | |
|
|
 |
fbaltacioglu
Yeni Üye

|
| Teknik Eğitim mezunu olup ilköğretimde görev yapanlar:( 07 Eyl 2008, 19:45 | |
| önemli olan insanın sevdiği işi yapması.ancak bu şekilde başarı arttırılabilir...fakat meslek liselerinin önünü kapatıp öğretmenini de açıkta bıraktılar..şahsen mecburiyetten ilköğretimdeyim...
bu arada evet bana zorla ilköğretimde çalışacaksın dendi.ben tercih etmemiştim..  | |
|
|
 |
bridget
Seçkin Üye

| Teknik Eğitim mezunu olup ilköğretimde görev yapanlar:( 07 Eyl 2008, 20:02 | |
| Sonuçta sana sunulan seçeneği kabul ettin..İstemeseydiniz İlköğretimde çalışmazdınız[Biraz fazla çalışıp Meslek Lisesine atanırdınız yada boşta kalırdınız]..Hala böyle bir şansınız var..Bence artık üzülmeyinde durumu kabullenip halinize şükredin  | |
|
|
 |
esmed
Site Gezgini

|
| Teknik Eğitim mezunu olup ilköğretimde görev yapanlar:( 07 Eyl 2008, 20:38 | |
| | Neden hep sinirli cevaplar yazılıyor ki.Bir çok öğretmen bu durumda.Önce insana bu durum kötü geliyor sonra alışıyorsun.Şahsen ben artık düşünmüyorum.Artık ilköğretimden liseye geçmeyi bile göze alamam.Bütün öğrendiklerini tekrar hatırlamak ,lise öğrencileriyle uğraşmak.Yapacak bi şey yok. | |
|
|
 |
|
|