Kullanıcı Adı:    Şifre:      Her ziyaretimde otomatik giriş yap       GirişGiriş   

Ana Sayfa
Ana Sayfa
Bilişim Teknolojileri Son Konular
Son Konular
Kayıt Olun
Kayıt Olun
İletişim
İletişim

Sitemizdeki Paylaşım Ortamına Katılmak İster misiniz ? ---Üye Olmak İçin Tıklayınız..---  

Bilgisayarbilisim.NET | Bilişim Teknolojileri | Bilgisayar Öğretmenleri | Okul Formatör | Eğitici Formatör | Yıllık ve Günlük Plan | Görsel Anlatımlar | Etkinlikler | Forum
   Sözleşmeli Öğretmenler

Teknik Eğitim mezunu olup ilköğretimde görev yapanlar:(

Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder 1. sayfa (Toplam 3 sayfa)
Sayfaya git 1, 2, 3  Sonraki
YazarMesaj
zeybekd
Site Gezgini
Site Gezgini

Teknik Eğitim mezunu olup ilköğretimde görev yapanlar:(    07 Eyl 2008, 17:31Alıntıyla Cevap Gönder

Evet arkadaşlar 4 sene teknik eğitimde en kral donanımı ve yazılımı gör sonra ilköğretimde bu bilgilerinle git gide körel adalet mi bu peki ?
oromurat
Aktif Üye
Aktif Üye

Teknik Eğitim mezunu olup ilköğretimde görev yapanlar:(    07 Eyl 2008, 17:41Alıntıyla Cevap Gönder

ne bekliyodun yıllardır ilköğretimdeyiz mesleki okulalra gemek için çalışıyoruz ama sağolsunlar BÖTE mezunları bizden daha çok hakkettiklerini söylüyorlar ve yerimize göz dikmişler.
nurhans
Site Gezgini
Site Gezgini

Teknik Eğitim mezunu olup ilköğretimde görev yapanlar:(    07 Eyl 2008, 17:46Alıntıyla Cevap Gönder

İyi de arkadaşlar zaten mesleki ve teknik ortaöğretim kurumlarına atanamıyoruz biz böteciler olarak. Siz de bulmuşsunuz da bunuyorsunuz. Sizin için böyle bir kısıtlama yok. Dolayısıyla seçeneğiniz daha fazla.
esinemci
Aktif Üye
Aktif Üye

Teknik Eğitim mezunu olup ilköğretimde görev yapanlar:(    07 Eyl 2008, 17:56Alıntıyla Cevap Gönder

bende 2 senedir sözleşmeli olarak çalışıyorum ilköğretimde teknik eğitim mezunuyum. ama gerçekten üniversitede gördüklerimizi ilköğretimde uygulama şansımız yok ve köreldim diyebilirim.ama bu devirde hangi şey doğru düzgün adaletli olarak dağıtılıyo ki bu dağıtılsın...
tE0
Aktif Üye
Aktif Üye

Teknik Eğitim mezunu olup ilköğretimde görev yapanlar:(    07 Eyl 2008, 18:08Alıntıyla Cevap Gönder

benimde 4. senem olacak, elektronik öğretmeniydim ama yine de çok şükür diyorum, 1 sene boşta gezmiştim, berbat bir duyguydu..
bridget
Seçkin Üye
Seçkin Üye

Teknik Eğitim mezunu olup ilköğretimde görev yapanlar:(    07 Eyl 2008, 18:17Alıntıyla Cevap Gönder

Madem bu kadar üzülüyorsunuz..İlköğretimde görev yapmayın arkadaşlar Smile
ba2khan
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

Teknik Eğitim mezunu olup ilköğretimde görev yapanlar:(    07 Eyl 2008, 18:34Alıntıyla Cevap Gönder

nurhans yazmış:
İyi de arkadaşlar zaten mesleki ve teknik ortaöğretim kurumlarına atanamıyoruz biz böteciler olarak. Siz de bulmuşsunuz da bunuyorsunuz. Sizin için böyle bir kısıtlama yok. Dolayısıyla seçeneğiniz daha fazla.

bir boteli olarak katılmamak elde değil +1
fbaltacioglu
Yeni Üye
Yeni Üye

Teknik Eğitim mezunu olup ilköğretimde görev yapanlar:(    07 Eyl 2008, 19:33Alıntıyla Cevap Gönder

madem ilköğretime atayacaktılar neden ünide o kadar kastılar.matlab robot ysa...okul bitmiyodu kpss ye hazırlanamadım..şimdide word excel anlattırıyolar.
bridget
Seçkin Üye
Seçkin Üye

Teknik Eğitim mezunu olup ilköğretimde görev yapanlar:(    07 Eyl 2008, 19:38Alıntıyla Cevap Gönder

Arkadaşım kimse sana zorla ilköğretimde çalış demedi..Hatta siz şanslısınız ki ilköğretimi seçebiliyorsunuz..Yoksa açıkta kalacaktınız..Ayrıca biraz fazla çalışıp Meslek Lisesine atanabilirdiniz..Lütfen artık şikayet etmeyin ve halinize şükredin, etrafta bunca atanamayan kişi varken Smile
fbaltacioglu
Yeni Üye
Yeni Üye

Teknik Eğitim mezunu olup ilköğretimde görev yapanlar:(    07 Eyl 2008, 19:45Alıntıyla Cevap Gönder

önemli olan insanın sevdiği işi yapması.ancak bu şekilde başarı arttırılabilir...fakat meslek liselerinin önünü kapatıp öğretmenini de açıkta bıraktılar..şahsen mecburiyetten ilköğretimdeyim...
bu arada evet bana zorla ilköğretimde çalışacaksın dendi.ben tercih etmemiştim.. Very Happy
bridget
Seçkin Üye
Seçkin Üye

Teknik Eğitim mezunu olup ilköğretimde görev yapanlar:(    07 Eyl 2008, 20:02Alıntıyla Cevap Gönder

Sonuçta sana sunulan seçeneği kabul ettin..İstemeseydiniz İlköğretimde çalışmazdınız[Biraz fazla çalışıp Meslek Lisesine atanırdınız yada boşta kalırdınız]..Hala böyle bir şansınız var..Bence artık üzülmeyinde durumu kabullenip halinize şükredin Smile
esmed
Site Gezgini
Site Gezgini

Teknik Eğitim mezunu olup ilköğretimde görev yapanlar:(    07 Eyl 2008, 20:38Alıntıyla Cevap Gönder

Neden hep sinirli cevaplar yazılıyor ki.Bir çok öğretmen bu durumda.Önce insana bu durum kötü geliyor sonra alışıyorsun.Şahsen ben artık düşünmüyorum.Artık ilköğretimden liseye geçmeyi bile göze alamam.Bütün öğrendiklerini tekrar hatırlamak ,lise öğrencileriyle uğraşmak.Yapacak bi şey yok.
Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder1. sayfa (Toplam 3 sayfa)
Sayfaya git 1, 2, 3  Sonraki

Bilgisayarbilisim.NET | Bilişim Teknolojileri | Bilgisayar Öğretmenleri | Okul Formatör | Eğitici Formatör | Yıllık ve Günlük Plan | Görsel Anlatımlar | Etkinlikler | Forum
   Sözleşmeli Öğretmenler

Teknik Eğitim mezunu olup ilköğretimde görev yapanlar:(

page generation = 0.15016 seconds, sql queries = 14

Bilgisayarbilisim.NET forumlarında yasal olmayan programların paylaşılması yasaktır. Yasal olmayan linkler ve mesajlar uyarılmaksızın silinecektir.
Yasal olmayan programlar yada linkler tarafımızdan görülmeyebilir, ismi verilen dosyaların sorumlulukları kaynaklarına aittir. Hak sahibinin talebi durumunda derhal sitemizden kaldırılacaktır.
Sitede verilen linklerin yasalara aykırı kullanımı karşısında oluşabilecek hiçbir sorundan sitemiz sorumlu değildir.

phpBB-alexa-Pc Rehberi

Bilişim Teknolojileri E_OKUL Eğitici Formatör Öğretmen iyinet webmaster forumu 2008 seo yarışması