Kullanıcı Adı:    Şifre:      Her ziyaretimde otomatik giriş yap       GirişGiriş   

Ana Sayfa
Ana Sayfa
Bilişim Teknolojileri Son Konular
Son Konular
Kayıt Olun
Kayıt Olun
İletişim
İletişim

Sitemizdeki Paylaşım Ortamına Katılmak İster misiniz ? ---Üye Olmak İçin Tıklayınız..---  

Bilgisayarbilisim.NET | Bilişim Teknolojileri | Bilgisayar Öğretmenleri | Okul Formatör | Eğitici Formatör | Yıllık ve Günlük Plan | Görsel Anlatımlar | Etkinlikler | Forum
   Sözleşmeli Öğretmenler

Teknik Eğitim mezunu olup ilköğretimde görev yapanlar:(

Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder 2. sayfa (Toplam 3 sayfa)
Sayfaya git Önceki  1, 2, 3  Sonraki
YazarMesaj
bilgisayarbilisim33
Aktif Üye
Aktif Üye

Teknik Eğitim mezunu olup ilköğretimde görev yapanlar:(    07 Eyl 2008, 20:46Alıntıyla Cevap Gönder

Elektronikten açık olmasına rağmen doğru düzgün atama yapmıyorlardı, puanım da düşük olduğu için (biraz da sinirden) bilgisayar öğretmenliği seçtim. Evet branşım bilgisayar olmadığı için bilgisayar öğretmeni kadar bilgim yok (qbasic, c++ dışında hiç bir şey görmedik üniversitede bilgisayar adına). Zaten elektronik öğretmeni olacağım düşüncesiyle hazırladım kendimi. Ama şunu görüyorum ve üzülüyorum da branşı bilgisayar olup da çocuklarla anlaşamayan onları anlamayan bilgisayar öğretmenleri de gördüm. 3 farklı okulda çalıştım ve hepsinde de öğrencilerim beni çok sevdi. Şimdi şöyle düşünüyorum : bilgisayarı sevip, lisede üniversitede bilgisayar okumakla olmuyor bu iş. Özellikle de ilköğretimde çalışıyorsanız.
ottoboy
Yeni Üye
Yeni Üye

Teknik Eğitim mezunu olup ilköğretimde görev yapanlar:(    08 Eyl 2008, 12:31Alıntıyla Cevap Gönder

Arkadaşlar dedikleriniz hem doğru hem de yanlışlar içeriyor

Ben anadolu mes ve meslek lisesinde görevliyim. geçen sene ilköğretim görevlendirme çıktım. Bu sene görevlendirme talebimi maziranda verdim müdüre.

Siz diyorsunuz ki köreldim. Sanıyormusunuz meslek lisesinde kendini geliştirecen. elbeete gelişştiremezsin. bütün gün bir sonraki güne hazırlık.

ilk öğretim az saat az uğraş ve çok zaman sunuyor.

kalan zamanda da ki bu çok zaman oluyor. işte o kısımda kendini geliştirirsin
zeybekd
Site Gezgini
Site Gezgini

Teknik Eğitim mezunu olup ilköğretimde görev yapanlar:(    09 Eyl 2008, 1:27Alıntıyla Cevap Gönder

arkadaşlar ben bu konuyu burda bazı arkadaşların yok şükredin dua edin şeklinde yorum yapmaları için açmadım elbetteki şükrediyoruz...

1- (ne yazıkki) 21. tercihi işaretleyip ilköğretime atandım devlet bilmiyormuydu benim teknik eğitim mezunu olduğumu neden ilköğretime atadı okadar meslek liselerinde boş yer varken!!
2- Atanmadan önce 6 ay endüstri meslekte ücretli görev yaptım şahsen yaptığım lisede gayet kendimi geliştirecek öğrencide vardı müfredatta...
3- ilköğretimlerde az saat az uğraş yazmışsın hocam az saat herzaman için çok iş bizim için şöyle açıklayayım ki ders saati 1 olduğu için daha fazla sınıfa derse girmen gerekiyor mesela geçen sene ben 28 şubeye derse girdim (4 okulda) zaten 1 saat vakit çok az birde öğrencilerin durumları teknolojiye maddi olarak uzak oluşları işi tamamen yokuşa sürüyor...
4- Bir başka hocamda istemeseydiniz atanmazdınız boşta kalırdınız yazmışsınız sayın hocam bu meb in yanlış politikası atamalardaki yanlışı bizlere neden mal ediyorsun onu anlamadım ...
oromurat
Aktif Üye
Aktif Üye

Teknik Eğitim mezunu olup ilköğretimde görev yapanlar:(    09 Eyl 2008, 6:33Alıntıyla Cevap Gönder

bridget yazmış:
Madem bu kadar üzülüyorsunuz..İlköğretimde görev yapmayın arkadaşlar Smile

cevaba bak Smile hey allahım ya mecburiyetten ilköğretimde yapılıyor kimse yapmak istemez kolay kolay.
ottoboy
Yeni Üye
Yeni Üye

Teknik Eğitim mezunu olup ilköğretimde görev yapanlar:(    10 Eyl 2008, 14:15Alıntıyla Cevap Gönder

yapmayın hocam
bilmiyorum siz eğer çok fazla uğraşıyorsanız helal olsun size, ben kitaptan dışarı çıkmıyorum müfredat ne gösterirse onu veriyorum. kapıdan müfettiş girerde ne yapıyorsun derse müfredata ugun gidiyorum diyecem.

sınav yok. ödev yok diyebiliriz not yok diye kimse getirmiyor.

28 saat derse girsen zaten orda kalacak. evde kendine ve işine zaman ayırırsın.

meslek lisesinde ise bir sonraki gün ne yapılacak, ödevler quizler, sözlüler, notlar, özellikle bir sonraki gün ne yapılacak mevzuu hocam ben çok isterdim 8-5 işim olsun , ilköğretim bunu sunuyor.

aa 49 saat ders alıp parayı fazla almak elbette lisede var o başka
mesela ben bekarım , evlenirsem eğer bir daha görevlendirme istemem. para lazım istanbulda:D
latcakir
Aktif Üye
Aktif Üye

Teknik Eğitim mezunu olup ilköğretimde görev yapanlar:(    10 Eyl 2008, 14:59Alıntıyla Cevap Gönder

Elektronikten açık olmasına rağmen doğru düzgün atama yapmıyorlardı, puanım da düşük olduğu için (biraz da sinirden) bilgisayar öğretmenliği seçtim. Evet branşım bilgisayar olmadığı için bilgisayar öğretmeni kadar bilgim yok (qbasic, c++ dışında hiç bir şey görmedik üniversitede bilgisayar adına). Zaten elektronik öğretmeni olacağım düşüncesiyle hazırladım kendimi. Ama şunu görüyorum ve üzülüyorum da branşı bilgisayar olup da çocuklarla anlaşamayan onları anlamayan bilgisayar öğretmenleri de gördüm. 3 farklı okulda çalıştım ve hepsinde de öğrencilerim beni çok sevdi. Şimdi şöyle düşünüyorum : bilgisayarı sevip, lisede üniversitede bilgisayar okumakla olmuyor bu iş. Özellikle de ilköğretimde çalışıyorsanız.

+1 +1 +1 +1 tamammen sizinle aynı ruh haliyle bilgisayar öğretmenliğini seçtim. Meslek lisesini bitirdik ordan yüksek okul endüstriyel elektronik okuduk orada gözümüz açıldı tekrar sınava girdik teknik eğitim elektronik öğretmenliğini okuduk. bu arada okula giderken kendi mesleğimizi icra edecek işlerle uğraştık. Bu mesleğe on yıl emek verdikten sonra. Bu sınav sistemine kızarak (mecburiyetten) bilgisayar öğretmenliğine başladık. İşin verim yönünü düşünürsek (milli eğitimin bunu düşündüğünü sanmıyorum) elimizden geldiği işimizi iyi yapmaya çalışıyoruz. okulda elektroniği öğrettiğim arkadaşlarım şimdi elektronk öğretmenliği yapıyor Idea Idea ben şunu anlamıyorum anadolu ve fen liselerine alan bilgisine göre öğretmen seçen milli eğitim hayla meslek lisesinde görev yapan öğretmeni türkçe tarih bilgisine göre seçiyor, bu saçmalık acaba ne kadar devam edecek bunu merak ediyorum....
saygılar.....
tanes
Aktif Üye
Aktif Üye

Teknik Eğitim mezunu olup ilköğretimde görev yapanlar:(    22 Eyl 2008, 22:13Alıntıyla Cevap Gönder

Böteliler meslek liselerine atanmıyor diye bişey yok arkadaşlar, bu forumdaki herkes biliyor ki böteliler de meslek lisesine atanıyor. Diyeceksiniz li lablara giremiyoruz atansak bile, sadece teorik derslere giriyoruz. Bu da külliyen yalan. İllerde durum nedir bilmiyorum ama ilçelerde kaymakam izniyle meslek lisesine atanmış böteliler lab derslerine de giriyor. Meslek liselerine gitmesi gerekn tefliler ilköğretimde, ilköğretime girmesi gereken böteliler meslek liselerinde. Nasıl bir iştir anlamamıyorum ben...
tamram
Süper Üye
Süper Üye

Teknik Eğitim mezunu olup ilköğretimde görev yapanlar:(    22 Eyl 2008, 22:32Alıntıyla Cevap Gönder

bötelilerin ders programı teknik eğitim ve esefe uygun hale getirilmeli ve herkes her yere atanmalı.. nasılsa meslek liselerine atanıyorlar bari dersleri ağır olsun Laughing
mtokcan
Aktif Üye
Aktif Üye

Teknik Eğitim mezunu olup ilköğretimde görev yapanlar:(    22 Eyl 2008, 22:44Alıntıyla Cevap Gönder

Yaa herkes kendini geliştirmekten bahsediyor. Ne kadar kendinizi geliştirirseniz geliştirin sonuçta öğretmen değil misiniz. Madem kendinizi geliştirmek istiyorsunuz. Ya yüksek lisansa başlayıp akademisyen olun ya da özel şirketlerde yazılımcı. ne işiniz var mebde.
Türkiye58
Süper Üye
Süper Üye

Teknik Eğitim mezunu olup ilköğretimde görev yapanlar:(    22 Eyl 2008, 22:46Alıntıyla Cevap Gönder

bende esef mezunuyum ama burada tef mezunu arkadaşlar biraz haksızlık yapıyorlar böte mezunu arkadaşlara.ayrıca sanmıyorumki böte mezunlarıda sadece word excel powerpoint görmüşlerdir ünide. Bence böyle fakülte ayrımı yapılması garip değil mi ?? Razz Razz Razz
tamram
Süper Üye
Süper Üye

Teknik Eğitim mezunu olup ilköğretimde görev yapanlar:(    22 Eyl 2008, 22:53Alıntıyla Cevap Gönder

http://www.esef.gazi.edu.tr/index4.php?isid=200&sid=4

http://bote.balikesir.edu.tr/~bote/index.php?option=com_content&task=view&id=17&Itemid=29

hayatsuyu hocam bi incele karşılaştır.. gerçekten farklı Smile
Türkiye58
Süper Üye
Süper Üye

Teknik Eğitim mezunu olup ilköğretimde görev yapanlar:(    22 Eyl 2008, 23:07Alıntıyla Cevap Gönder

tamram yazmış:
http://www.esef.gazi.edu.tr/index4.php?isid=200&sid=4

http://bote.balikesir.edu.tr/~bote/index.php?option=com_content&task=view&id=17&Itemid=29

hayatsuyu hocam bi incele karşılaştır.. gerçekten farklı Smile

evet farklılıklar var ama tef mezunu arkadaşların lisede çalışamamalarını böte li arkadaşlara bağlamaları hoş değil bence. Bende ilköğretimde çalışıyorum zamanı gelince liseye geçeriz inşallah diyorum.
Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder2. sayfa (Toplam 3 sayfa)
Sayfaya git Önceki  1, 2, 3  Sonraki

Bilgisayarbilisim.NET | Bilişim Teknolojileri | Bilgisayar Öğretmenleri | Okul Formatör | Eğitici Formatör | Yıllık ve Günlük Plan | Görsel Anlatımlar | Etkinlikler | Forum
   Sözleşmeli Öğretmenler

Teknik Eğitim mezunu olup ilköğretimde görev yapanlar:(

page generation = 0.26600 seconds, sql queries = 14

Bilgisayarbilisim.NET forumlarında yasal olmayan programların paylaşılması yasaktır. Yasal olmayan linkler ve mesajlar uyarılmaksızın silinecektir.
Yasal olmayan programlar yada linkler tarafımızdan görülmeyebilir, ismi verilen dosyaların sorumlulukları kaynaklarına aittir. Hak sahibinin talebi durumunda derhal sitemizden kaldırılacaktır.
Sitede verilen linklerin yasalara aykırı kullanımı karşısında oluşabilecek hiçbir sorundan sitemiz sorumlu değildir.

phpBB-alexa-Pc Rehberi

Bilişim Teknolojileri E_OKUL Eğitici Formatör Öğretmen iyinet webmaster forumu 2008 seo yarışması