Kullanıcı Adı:    Şifre:      Her ziyaretimde otomatik giriş yap       GirişGiriş   

Ana Sayfa
Ana Sayfa
Bilişim Teknolojileri Son Konular
Son Konular
Kayıt Olun
Kayıt Olun
İletişim
İletişim

Sitemizdeki Paylaşım Ortamına Katılmak İster misiniz ? ---Üye Olmak İçin Tıklayınız..---  

Bilgisayarbilisim.NET | Bilişim Teknolojileri | Bilgisayar Öğretmenleri | Okul Formatör | Eğitici Formatör | Yıllık ve Günlük Plan | Görsel Anlatımlar | Etkinlikler | Forum
   Okul Web Sitenizi Tanıtın

Tekirdağ/Saray/Anadolu Teknik Lisesi, Mesleki ve Teknik Eğitim Merkezi, MEM

Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder 1. sayfa (Toplam 2 sayfa)
Sayfaya git 1, 2  Sonraki
YazarMesaj
fndgngr
Aktif Üye
Aktif Üye

Tekirdağ/Saray/Anadolu Teknik Lisesi, Mesleki ve Teknik Eğitim Merkezi, MEM    18 Mar 2008, 23:32Alıntıyla Cevap Gönder

http://www.saraymetem.k12.tr yorumlarınızı bekliyorum..
SoundWay
Aktif Üye
Aktif Üye

Tekirdağ/Saray/Anadolu Teknik Lisesi, Mesleki ve Teknik Eğitim Merkezi, MEM    19 Mar 2008, 0:21Alıntıyla Cevap Gönder

emeğinize sağlık hocam. başarılar..
fndgngr
Aktif Üye
Aktif Üye

Tekirdağ/Saray/Anadolu Teknik Lisesi, Mesleki ve Teknik Eğitim Merkezi, MEM    19 Mar 2008, 20:53Alıntıyla Cevap Gönder

kimseye beğendiremiyorum ama teşekkür ederim..
koksalbasaran
Yeni Üye
Yeni Üye

Tekirdağ/Saray/Anadolu Teknik Lisesi, Mesleki ve Teknik Eğitim Merkezi, MEM    20 Mar 2008, 18:23Alıntıyla Cevap Gönder

başarılar hocam. +1 alkis
fndgngr
Aktif Üye
Aktif Üye

Tekirdağ/Saray/Anadolu Teknik Lisesi, Mesleki ve Teknik Eğitim Merkezi, MEM    30 Nis 2008, 21:36Alıntıyla Cevap Gönder

ben okulumun sitesine giremiyorum hep sayfa görüntülenemiyor diyor Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad
http:// www.saraymetem.k12.tr
fndgngr
Aktif Üye
Aktif Üye

Tekirdağ/Saray/Anadolu Teknik Lisesi, Mesleki ve Teknik Eğitim Merkezi, MEM    30 Nis 2008, 21:48Alıntıyla Cevap Gönder

yardım edebilecek kimse yok mu? bu site joomlayla yapıldı. ondan kaynaklı birşey olabilir mi?
fndgngr
Aktif Üye
Aktif Üye

Tekirdağ/Saray/Anadolu Teknik Lisesi, Mesleki ve Teknik Eğitim Merkezi, MEM    30 Nis 2008, 22:01Alıntıyla Cevap Gönder

sizden yardım isteyende hata.. verymad iyi günler! -1
rtyucel
Süper Üye
Süper Üye

Tekirdağ/Saray/Anadolu Teknik Lisesi, Mesleki ve Teknik Eğitim Merkezi, MEM    01 May 2008, 22:40Alıntıyla Cevap Gönder

Funda hocam eline sağlık. renkler göz yormuyor güzel ama MEB standartlarında değil Shocked
içeriği biraz daha arttırırsanız daha güzel kanısındayım.
emeğinize sağlık
fndgngr
Aktif Üye
Aktif Üye

Tekirdağ/Saray/Anadolu Teknik Lisesi, Mesleki ve Teknik Eğitim Merkezi, MEM    01 May 2008, 22:47Alıntıyla Cevap Gönder

rtyucel yazmış:
Funda hocam eline sağlık. renkler göz yormuyor güzel ama MEB standartlarında değil Shocked
emeğinize sağlık

meb standartlarında olmadığını bende biliyorum 2. döneme kadar bizim müdür yardımcısı ilgileniyodu siteyle şimdi bize böyle kaldı değiştirmek istiyoruz ama bir şekilde engelleniyoruz (ftp şifreleri unutuluyor Razz , resimler nasıl oluyosa kayıp Razz ) zaten bu joomladan nefret ettim ama yorumların için teşekkürler! +1
rtyucel
Süper Üye
Süper Üye

Tekirdağ/Saray/Anadolu Teknik Lisesi, Mesleki ve Teknik Eğitim Merkezi, MEM    01 May 2008, 22:49Alıntıyla Cevap Gönder

fndgngr yazmış:
rtyucel yazmış:
emeğinize sağlık

meb standartlarında olmadığını bende biliyorum 2. döneme kadar bizim müdür yardımcısı ilgileniyodu siteyle şimdi bize böyle kaldı değiştirmek istiyoruz ama bir şekilde engelleniyoruz (ftp şifreleri unutuluyor Razz , resimler nasıl oluyosa kayıp Razz ) zaten bu joomladan nefret ettim ama yorumların için teşekkürler! +1

gel sende asp de kodlamaya basla. ben sana yine üniversitedeki gibi yardım ederim merak etme Mr. Green Mr. Green Mr. Green
fndgngr
Aktif Üye
Aktif Üye

Tekirdağ/Saray/Anadolu Teknik Lisesi, Mesleki ve Teknik Eğitim Merkezi, MEM    01 May 2008, 22:51Alıntıyla Cevap Gönder

rtyucel yazmış:

gel sende asp de kodlamaya basla. ben sana yine üniversitedeki gibi yardım ederim merak etme Mr. Green Mr. Green Mr. Green

walla süper olur ama ben yine üniversitedeki gibi iyi bir öğrenci değilim epey uğraşman gerekecek Laughing
idemir
Aktif Üye
Aktif Üye

Tekirdağ/Saray/Anadolu Teknik Lisesi, Mesleki ve Teknik Eğitim Merkezi, MEM    01 May 2008, 22:56Alıntıyla Cevap Gönder

hocam güzel olmuş ellerinize sağlık ama joomlo kolaysa bende mi öğrensem ne yapsam php asp kodlarıyla yazana kadar!!!!!!!!!!!!!!!!1111
Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder1. sayfa (Toplam 2 sayfa)
Sayfaya git 1, 2  Sonraki

Bilgisayarbilisim.NET | Bilişim Teknolojileri | Bilgisayar Öğretmenleri | Okul Formatör | Eğitici Formatör | Yıllık ve Günlük Plan | Görsel Anlatımlar | Etkinlikler | Forum
   Okul Web Sitenizi Tanıtın

Tekirdağ/Saray/Anadolu Teknik Lisesi, Mesleki ve Teknik Eğitim Merkezi, MEM

page generation = 0.52949 seconds, sql queries = 14

Bilgisayarbilisim.NET forumlarında yasal olmayan programların paylaşılması yasaktır. Yasal olmayan linkler ve mesajlar uyarılmaksızın silinecektir.
Yasal olmayan programlar yada linkler tarafımızdan görülmeyebilir, ismi verilen dosyaların sorumlulukları kaynaklarına aittir. Hak sahibinin talebi durumunda derhal sitemizden kaldırılacaktır.
Sitede verilen linklerin yasalara aykırı kullanımı karşısında oluşabilecek hiçbir sorundan sitemiz sorumlu değildir.

phpBB-alexa-Pc Rehberi

Bilişim Teknolojileri E_OKUL Eğitici Formatör Öğretmen iyinet webmaster forumu 2008 seo yarışması