|
|
| Yazar | Mesaj |
|---|
fndgngr
Aktif Üye

|
| Tekirdağ/Saray/Anadolu Teknik Lisesi, Mesleki ve Teknik Eğitim Merkezi, MEM 18 Mar 2008, 23:32 | |
| | http://www.saraymetem.k12.tr yorumlarınızı bekliyorum.. | |
|
|
 |
SoundWay
Aktif Üye

|
| Tekirdağ/Saray/Anadolu Teknik Lisesi, Mesleki ve Teknik Eğitim Merkezi, MEM 19 Mar 2008, 0:21 | |
| | emeğinize sağlık hocam. başarılar.. | |
|
|
 |
fndgngr
Aktif Üye

|
| Tekirdağ/Saray/Anadolu Teknik Lisesi, Mesleki ve Teknik Eğitim Merkezi, MEM 19 Mar 2008, 20:53 | |
| | kimseye beğendiremiyorum ama teşekkür ederim.. | |
|
|
 |
koksalbasaran
Yeni Üye

|
| Tekirdağ/Saray/Anadolu Teknik Lisesi, Mesleki ve Teknik Eğitim Merkezi, MEM 20 Mar 2008, 18:23 | |
| başarılar hocam.  | |
|
|
 |
fndgngr
Aktif Üye

|
| Tekirdağ/Saray/Anadolu Teknik Lisesi, Mesleki ve Teknik Eğitim Merkezi, MEM 30 Nis 2008, 21:36 | |
| ben okulumun sitesine giremiyorum hep sayfa görüntülenemiyor diyor
http:// www.saraymetem.k12.tr | |
|
|
 |
fndgngr
Aktif Üye

|
| Tekirdağ/Saray/Anadolu Teknik Lisesi, Mesleki ve Teknik Eğitim Merkezi, MEM 30 Nis 2008, 21:48 | |
| | yardım edebilecek kimse yok mu? bu site joomlayla yapıldı. ondan kaynaklı birşey olabilir mi? | |
|
|
 |
fndgngr
Aktif Üye

|
| Tekirdağ/Saray/Anadolu Teknik Lisesi, Mesleki ve Teknik Eğitim Merkezi, MEM 30 Nis 2008, 22:01 | |
| sizden yardım isteyende hata.. iyi günler!  | |
|
|
 |
rtyucel
Süper Üye

| Tekirdağ/Saray/Anadolu Teknik Lisesi, Mesleki ve Teknik Eğitim Merkezi, MEM 01 May 2008, 22:40 | |
| Funda hocam eline sağlık. renkler göz yormuyor güzel ama MEB standartlarında değil
içeriği biraz daha arttırırsanız daha güzel kanısındayım.
emeğinize sağlık | |
|
|
 |
fndgngr
Aktif Üye

|
| Tekirdağ/Saray/Anadolu Teknik Lisesi, Mesleki ve Teknik Eğitim Merkezi, MEM 01 May 2008, 22:47 | |
|
 |
 |
Funda hocam eline sağlık. renkler göz yormuyor güzel ama MEB standartlarında değil
emeğinize sağlık |
meb standartlarında olmadığını bende biliyorum 2. döneme kadar bizim müdür yardımcısı ilgileniyodu siteyle şimdi bize böyle kaldı değiştirmek istiyoruz ama bir şekilde engelleniyoruz (ftp şifreleri unutuluyor , resimler nasıl oluyosa kayıp ) zaten bu joomladan nefret ettim ama yorumların için teşekkürler!  | |
|
|
 |
rtyucel
Süper Üye

| Tekirdağ/Saray/Anadolu Teknik Lisesi, Mesleki ve Teknik Eğitim Merkezi, MEM 01 May 2008, 22:49 | |
|
 |
 |
 |
 |
Funda hocam eline sağlık. renkler göz yormuyor güzel ama MEB standartlarında değil
emeğinize sağlık |
meb standartlarında olmadığını bende biliyorum 2. döneme kadar bizim müdür yardımcısı ilgileniyodu siteyle şimdi bize böyle kaldı değiştirmek istiyoruz ama bir şekilde engelleniyoruz (ftp şifreleri unutuluyor , resimler nasıl oluyosa kayıp ) zaten bu joomladan nefret ettim ama yorumların için teşekkürler!  |
gel sende asp de kodlamaya basla. ben sana yine üniversitedeki gibi yardım ederim merak etme  | |
|
|
 |
fndgngr
Aktif Üye

|
| Tekirdağ/Saray/Anadolu Teknik Lisesi, Mesleki ve Teknik Eğitim Merkezi, MEM 01 May 2008, 22:51 | |
|
 |
 |
gel sende asp de kodlamaya basla. ben sana yine üniversitedeki gibi yardım ederim merak etme  |
walla süper olur ama ben yine üniversitedeki gibi iyi bir öğrenci değilim epey uğraşman gerekecek  | |
|
|
 |
idemir
Aktif Üye

|
| Tekirdağ/Saray/Anadolu Teknik Lisesi, Mesleki ve Teknik Eğitim Merkezi, MEM 01 May 2008, 22:56 | |
| | hocam güzel olmuş ellerinize sağlık ama joomlo kolaysa bende mi öğrensem ne yapsam php asp kodlarıyla yazana kadar!!!!!!!!!!!!!!!!1111 | |
|
|
 |
|
|