|
|
| Nasıl beğendiniz mi? |
| Mükemmel Olmuş |
|
0% |
[ 0 ] |
| Güzel Olmuş |
|
54% |
[ 6 ] |
| idare eder |
|
45% |
[ 5 ] |
| kötü olmuş |
|
0% |
[ 0 ] |
| berbat ötesi :( |
|
0% |
[ 0 ] |
|
| Toplam Oylar : 11 |
|
| Yazar | Mesaj |
|---|
volkanaksoy
Yeni Üye

|
| Tekirdağ Çerkezköy Gaziosmanpaşa İlköğretim Okulu Buyrun size php tabanı 29 Ağu 2008, 16:52 | |
| Evet arkadaşlar okulumun sitesi üzerinde 3 aydır çalışıyorum ve joomla kullanarak bu hale getirdim evet okul sitesi hazırlamak bazılarımız için işkencedir. ancak sizlere şu iyiliği yaparım msnden size bu konu hakkında tüm bildiklerimi anlatırım ve yardımcı olurum. Ne karşılığıda...!!! Hiçbirşey gönüller hoş olsun yeter.
Neyse gelelim siteme
alın size linkim
http://www.gaziosmanpasaioo.k12.tr
Bu arada sitemde üyelik paneli vardır bazı bölgeler sadece üyelere gözükür pek yakında forum'da ekleyecem herkesi bekliyorum
unutmadan msn adresimi'de vereyim
hvolkan_aksoy@hotmail.com
Adım volkan  | |
|
|
 |
BesSTy
Aktif Üye

| Tekirdağ Çerkezköy Gaziosmanpaşa İlköğretim Okulu Buyrun size php tabanı 29 Ağu 2008, 16:57 | |
| arka plan beyaz sanırım ..O biraz garip geliyor.. Eline sağlık sade ve güzel olmuş.. Yalnız web sitesi hazırlamak ile ilgili olan kurallar ı ne kadar dikkate alıyorsun bilmiyorum. Meb in şart koştuğu şeyler.. MEB logosu vs.. gibi.. Onlar eksik sanırım ..
İyi çalışmalar.. | |
|
|
 |
volkanaksoy
Yeni Üye

|
| Tekirdağ Çerkezköy Gaziosmanpaşa İlköğretim Okulu Buyrun size php tabanı 29 Ağu 2008, 17:00 | |
| | haklısın üst flash banner'ımın sol tarafına onları ekleyecem teşekkür ederim | |
|
|
 |
gülenelma
Aktif Üye

|
| Tekirdağ Çerkezköy Gaziosmanpaşa İlköğretim Okulu Buyrun size php tabanı 29 Ağu 2008, 17:01 | |
| | personelimiz bölümünden öğretmenlere tıklanınca banner açılmıyor.Güzel olmuş iyi çalışmalar | |
|
|
 |
BesSTy
Aktif Üye

| Tekirdağ Çerkezköy Gaziosmanpaşa İlköğretim Okulu Buyrun size php tabanı 29 Ağu 2008, 17:07 | |
| | Anladım henüz bitmemiş diyorsun.. Güzel olmuş bir de üstte ki flash bannerda ki o her kelime ye bir bağlantı vermişssin onu anlayamadım ... | |
|
|
 |
volkanaksoy
Yeni Üye

|
| Tekirdağ Çerkezköy Gaziosmanpaşa İlköğretim Okulu Buyrun size php tabanı 29 Ağu 2008, 17:28 | |
| | banner düznelenecek teşekkür ederim arkadaşlar | |
|
|
 |
ao1983
Aktif Üye

|
| Tekirdağ Çerkezköy Gaziosmanpaşa İlköğretim Okulu Buyrun size php tabanı 29 Ağu 2008, 17:40 | |
| | banner üzerindeki linkler çalışmıyo hocam birde site içeriği boş biraz sanki güzel bi çalışma olmuş ama ellerinize sağlık... | |
|
|
 |
volkanaksoy
Yeni Üye

|
| Tekirdağ Çerkezköy Gaziosmanpaşa İlköğretim Okulu Buyrun size php tabanı 29 Ağu 2008, 19:31 | |
| | siteyi daha 1 gün oldu kuralı eksikleri var her öğretmene yazarlık modu verdim öğretmenler haber makale vesair yazıları yazıp dolduracaklar | |
|
|
 |
volkanaksoy
Yeni Üye

|
| arkadaşlar yorumlarınızı ve eksiklerimi bildirmenizi rica ediyorum 11 Eyl 2008, 12:36 | |
| | arkadaşlar yorumlarınızı ve eksiklerimi bildirmenizi rica ediyorum sitemin içeriğinde sizce neler olmalı | |
|
|
 |
receploji
Site Gezgini

|
| Tekirdağ Çerkezköy Gaziosmanpaşa İlköğretim Okulu Buyrun size php tabanı 21 Eyl 2008, 23:11 | |
| | iletişim bölümünü bulamadım | |
|
|
 |
mailicin
Site Gezgini

|
| Tekirdağ Çerkezköy Gaziosmanpaşa İlköğretim Okulu Buyrun size php tabanı 22 Eyl 2008, 8:54 | |
| | Hocam intro penceresinde scroll çıkması bence hoş durmuyo??? | |
|
|
 |
|
|