Kullanıcı Adı:    Şifre:      Her ziyaretimde otomatik giriş yap       GirişGiriş   

Ana Sayfa
Ana Sayfa
Bilişim Teknolojileri Son Konular
Son Konular
Kayıt Olun
Kayıt Olun
İletişim
İletişim

Sitemizdeki Paylaşım Ortamına Katılmak İster misiniz ? ---Üye Olmak İçin Tıklayınız..---  

Bilgisayarbilisim.NET | Bilişim Teknolojileri | Bilgisayar Öğretmenleri | Okul Formatör | Eğitici Formatör | Yıllık ve Günlük Plan | Görsel Anlatımlar | Etkinlikler | Forum
   Okul Web Sitenizi Tanıtın

Tekirdağ Çerkezköy Gaziosmanpaşa İlköğretim Okulu Buyrun size php tabanı

Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder 1. sayfa (Toplam 1 sayfa)

Nasıl beğendiniz mi?
Mükemmel Olmuş
0%
 0%  [ 0 ]
Güzel Olmuş
54%
 54%  [ 6 ]
idare eder
45%
 45%  [ 5 ]
kötü olmuş
0%
 0%  [ 0 ]
berbat ötesi :(
0%
 0%  [ 0 ]
Toplam Oylar : 11

YazarMesaj
volkanaksoy
Yeni Üye
Yeni Üye

Tekirdağ Çerkezköy Gaziosmanpaşa İlköğretim Okulu Buyrun size php tabanı    29 Ağu 2008, 16:52Alıntıyla Cevap Gönder

Evet arkadaşlar okulumun sitesi üzerinde 3 aydır çalışıyorum ve joomla kullanarak bu hale getirdim evet okul sitesi hazırlamak bazılarımız için işkencedir. ancak sizlere şu iyiliği yaparım msnden size bu konu hakkında tüm bildiklerimi anlatırım ve yardımcı olurum. Ne karşılığıda...!!! Hiçbirşey gönüller hoş olsun yeter.
Neyse gelelim siteme
alın size linkim
http://www.gaziosmanpasaioo.k12.tr
Bu arada sitemde üyelik paneli vardır bazı bölgeler sadece üyelere gözükür pek yakında forum'da ekleyecem herkesi bekliyorum
unutmadan msn adresimi'de vereyim
hvolkan_aksoy@hotmail.com
Adım volkan +1 +1
BesSTy
Aktif Üye
Aktif Üye

Tekirdağ Çerkezköy Gaziosmanpaşa İlköğretim Okulu Buyrun size php tabanı    29 Ağu 2008, 16:57Alıntıyla Cevap Gönder

arka plan beyaz sanırım ..O biraz garip geliyor.. Eline sağlık sade ve güzel olmuş.. Yalnız web sitesi hazırlamak ile ilgili olan kurallar ı ne kadar dikkate alıyorsun bilmiyorum. Meb in şart koştuğu şeyler.. MEB logosu vs.. gibi.. Onlar eksik sanırım ..

İyi çalışmalar..
volkanaksoy
Yeni Üye
Yeni Üye

Tekirdağ Çerkezköy Gaziosmanpaşa İlköğretim Okulu Buyrun size php tabanı    29 Ağu 2008, 17:00Alıntıyla Cevap Gönder

haklısın üst flash banner'ımın sol tarafına onları ekleyecem teşekkür ederim
gülenelma
Aktif Üye
Aktif Üye

Tekirdağ Çerkezköy Gaziosmanpaşa İlköğretim Okulu Buyrun size php tabanı    29 Ağu 2008, 17:01Alıntıyla Cevap Gönder

personelimiz bölümünden öğretmenlere tıklanınca banner açılmıyor.Güzel olmuş iyi çalışmalar
BesSTy
Aktif Üye
Aktif Üye

Tekirdağ Çerkezköy Gaziosmanpaşa İlköğretim Okulu Buyrun size php tabanı    29 Ağu 2008, 17:07Alıntıyla Cevap Gönder

Anladım henüz bitmemiş diyorsun.. Güzel olmuş bir de üstte ki flash bannerda ki o her kelime ye bir bağlantı vermişssin onu anlayamadım ...
volkanaksoy
Yeni Üye
Yeni Üye

Tekirdağ Çerkezköy Gaziosmanpaşa İlköğretim Okulu Buyrun size php tabanı    29 Ağu 2008, 17:28Alıntıyla Cevap Gönder

banner düznelenecek teşekkür ederim arkadaşlar
ao1983
Aktif Üye
Aktif Üye

Tekirdağ Çerkezköy Gaziosmanpaşa İlköğretim Okulu Buyrun size php tabanı    29 Ağu 2008, 17:40Alıntıyla Cevap Gönder

banner üzerindeki linkler çalışmıyo hocam birde site içeriği boş biraz sanki güzel bi çalışma olmuş ama ellerinize sağlık...
volkanaksoy
Yeni Üye
Yeni Üye

Tekirdağ Çerkezköy Gaziosmanpaşa İlköğretim Okulu Buyrun size php tabanı    29 Ağu 2008, 19:31Alıntıyla Cevap Gönder

siteyi daha 1 gün oldu kuralı eksikleri var her öğretmene yazarlık modu verdim öğretmenler haber makale vesair yazıları yazıp dolduracaklar
volkanaksoy
Yeni Üye
Yeni Üye

arkadaşlar yorumlarınızı ve eksiklerimi bildirmenizi rica ediyorum    11 Eyl 2008, 12:36Alıntıyla Cevap Gönder

arkadaşlar yorumlarınızı ve eksiklerimi bildirmenizi rica ediyorum sitemin içeriğinde sizce neler olmalı
receploji
Site Gezgini
Site Gezgini

Tekirdağ Çerkezköy Gaziosmanpaşa İlköğretim Okulu Buyrun size php tabanı    21 Eyl 2008, 23:11Alıntıyla Cevap Gönder

iletişim bölümünü bulamadım
mailicin
Site Gezgini
Site Gezgini

Tekirdağ Çerkezköy Gaziosmanpaşa İlköğretim Okulu Buyrun size php tabanı    22 Eyl 2008, 8:54Alıntıyla Cevap Gönder

Hocam intro penceresinde scroll çıkması bence hoş durmuyo???
Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder1. sayfa (Toplam 1 sayfa)

Bilgisayarbilisim.NET | Bilişim Teknolojileri | Bilgisayar Öğretmenleri | Okul Formatör | Eğitici Formatör | Yıllık ve Günlük Plan | Görsel Anlatımlar | Etkinlikler | Forum
   Okul Web Sitenizi Tanıtın

Tekirdağ Çerkezköy Gaziosmanpaşa İlköğretim Okulu Buyrun size php tabanı

page generation = 0.15241 seconds, sql queries = 16

Bilgisayarbilisim.NET forumlarında yasal olmayan programların paylaşılması yasaktır. Yasal olmayan linkler ve mesajlar uyarılmaksızın silinecektir.
Yasal olmayan programlar yada linkler tarafımızdan görülmeyebilir, ismi verilen dosyaların sorumlulukları kaynaklarına aittir. Hak sahibinin talebi durumunda derhal sitemizden kaldırılacaktır.
Sitede verilen linklerin yasalara aykırı kullanımı karşısında oluşabilecek hiçbir sorundan sitemiz sorumlu değildir.

phpBB-alexa-Pc Rehberi

Bilişim Teknolojileri E_OKUL Eğitici Formatör Öğretmen iyinet webmaster forumu 2008 seo yarışması