Kullanıcı Adı:    Şifre:      Her ziyaretimde otomatik giriş yap       GirişGiriş   

Ana Sayfa
Ana Sayfa
Bilişim Teknolojileri Son Konular
Son Konular
Kayıt Olun
Kayıt Olun
İletişim
İletişim

Filistin'e Yardım Etmek İçin Lütfen Tıklayınız ..! 

Bu Bir Savaş Değil.. İsrail Terörü..!

Bilgisayarbilisim.NET | Bilişim Teknolojileri | Bilgisayar Öğretmenleri | Okul Formatör | Eğitici Formatör | Yıllık ve Günlük Plan | Görsel Anlatımlar | Etkinlikler | Forum
   Üniversiteler (Böte-Tef-Esef vs.)

tefmi , bötemi?

Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder 4. sayfa (Toplam 4 sayfa)
Sayfaya git Önceki  1, 2, 3, 4
YazarMesaj
tamram
Süper Üye
Süper Üye

tefmi , bötemi?    28 Tem 2008, 14:07Alıntıyla Cevap Gönder

pink yazmış:
Razz Razz Razz Razz Razz

kalbinizi kırmadım umarım Embarassed
pink
Aktif Üye
Aktif Üye

tefmi , bötemi?    28 Tem 2008, 14:15Alıntıyla Cevap Gönder

tamram yazmış:
pink yazmış:
Razz Razz Razz Razz Razz

kalbinizi kırmadım umarım Embarassed

aaa
hocam öyle şey mi olur
sizin gibi bi hanımefendi basit hareketlerde bulunurmu hiç
hiç canınız sıkılmasın Cool
kalbim sağlam Exclamation
tamram
Süper Üye
Süper Üye

tefmi , bötemi?    28 Tem 2008, 14:24Alıntıyla Cevap Gönder

elbette basit hareketlerde bulunup kalp kırmam ama olur ya yanlış anlaşılabilirim böylece gereksiz bi alınganlık Laughing oluşabilir falan. Laughing Laughing Laughing
pink
Aktif Üye
Aktif Üye

tefmi , bötemi?    28 Tem 2008, 14:27Alıntıyla Cevap Gönder

için rahat olsun hocam Cool
catlakcoco
Yeni Üye
Yeni Üye

tefmi , bötemi?    28 Tem 2008, 15:11Alıntıyla Cevap Gönder

Tanıdığım bir öğretmenlede konuştum. Oda tefin bötelilerin bütün haklarına sahip olduğunu söyledi ve ben şu an ilk olarak tefi tercih edebilirim. Yalnız Marmarada tefde bilgisayar ve kontrol öğretmenliği bölümü var. Oda tef olduğu için onu seçmemi söyledi. Sizce ne yapmalıyım ??? Kontrol öğretmenliğini Kocaeli tefden öncemi seçmeliyim. Ne farkı var acaba ???? AYRICAAA sorularıma yanıt verdiğiniz için teşekkür ederim. Rolling Eyes Rolling Eyes
thegardener
Aktif Üye
Aktif Üye

tefmi , bötemi?    03 Ağu 2008, 16:07Alıntıyla Cevap Gönder

Öğretmen olacaksan hiçfarketmez kardeş. ama belki marmarada daha cok sey ogrenirsin o baska. ben de Kocaeli Tef mezunuyum. Kampus olarak Marmaranın Göztepesinden daha guzel bence. tercihlerden once gidip gormeni tavsiye ederim.
bogrt
Seçkin Üye
Seçkin Üye

tefmi , bötemi?    03 Ağu 2008, 17:56Alıntıyla Cevap Gönder

zor ama yine de tef..
sonunda emekelerinin karşılığını alıyorsun.. atamasan bile özel sektörde de tef'te aldığın o yoğun bilgisayar-elektronik bilgilerinle iyi bir yer alabilirsin..sadece imza yetkin yok mühendis gibi;yoksa alınan dersler bilgisayar mühendisliğindeki dersler gibi nerdeyse..
Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder4. sayfa (Toplam 4 sayfa)
Sayfaya git Önceki  1, 2, 3, 4

Bilgisayarbilisim.NET | Bilişim Teknolojileri | Bilgisayar Öğretmenleri | Okul Formatör | Eğitici Formatör | Yıllık ve Günlük Plan | Görsel Anlatımlar | Etkinlikler | Forum
   Üniversiteler (Böte-Tef-Esef vs.)

tefmi , bötemi?

page generation = 0.18880 seconds, sql queries = 14

Bilgisayarbilisim.NET forumlarında yasal olmayan programların paylaşılması yasaktır. Yasal olmayan linkler ve mesajlar uyarılmaksızın silinecektir.
Yasal olmayan programlar yada linkler tarafımızdan görülmeyebilir, ismi verilen dosyaların sorumlulukları kaynaklarına aittir. Hak sahibinin talebi durumunda derhal sitemizden kaldırılacaktır.
Sitede verilen linklerin yasalara aykırı kullanımı karşısında oluşabilecek hiçbir sorundan sitemiz sorumlu değildir.

phpBB-alexa-Pc Rehberi

Bilişim Teknolojileri E_OKUL Eğitici Formatör Öğretmen iyinet webmaster forumu 2008 seo yarışması Kritik IE7 güvenlik yaması (KB960714)