Kullanıcı Adı:    Şifre:      Her ziyaretimde otomatik giriş yap       GirişGiriş   

Ana Sayfa
Ana Sayfa
Bilişim Teknolojileri Son Konular
Son Konular
Kayıt Olun
Kayıt Olun
İletişim
İletişim

Sitemizdeki Paylaşım Ortamına Katılmak İster misiniz ? ---Üye Olmak İçin Tıklayınız..---  

Bilgisayarbilisim.NET | Bilişim Teknolojileri | Bilgisayar Öğretmenleri | Okul Formatör | Eğitici Formatör | Yıllık ve Günlük Plan | Görsel Anlatımlar | Etkinlikler | Forum
   Stajyer Bilgisayar Öğretmeni

tef mezunu ilköğretime atanırsa hangi dereceden başlar?

Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder 1. sayfa (Toplam 3 sayfa)
Sayfaya git 1, 2, 3  Sonraki
YazarMesaj
lost
Site Gezgini
Site Gezgini

tef mezunu ilköğretime atanırsa hangi dereceden başlar?    27 Ağu 2007, 6:47Alıntıyla Cevap Gönder

merhaba arkadaşlar ben sdu tef 2007 mezunuyum ve ilköğretim okulunda göreve başlayacağım. tef mezunları 8/1 kademesinden sadece meslek liselerine atandıkları zaman mı başlıyo, yoksa ilköğretime atandıklarında da 8/1 den mi başlıyorlar? yardımcı olursanız sevinirim
ataaka
Aktif Üye
Aktif Üye

tef mezunu ilköğretime atanırsa hangi dereceden başlar?    27 Ağu 2007, 7:13Alıntıyla Cevap Gönder

İLköğretimede, Ortaöğretime atansanızda 8/1 den başlayacaksınız. İlköğretimde TEF tazminatı alamayacaksınız. Eğer Teknik lise mezunu iseniz 1 Kademe daha alırsınız yani (/2 başlarsınız. Yanlız Bu kademe olayını göreve başladıktan sonra okulunuza dilekçe vererek alacaksınız.
alper_kizil
Seçkin Üye
Seçkin Üye

tef mezunu ilköğretime atanırsa hangi dereceden başlar?    27 Ağu 2007, 7:31Alıntıyla Cevap Gönder

ama stajyerlik kaltıktan sonra alabilirsiniz 1 kademeyi hocam. parentez içerisinde
ercan80
Seçkin Üye
Seçkin Üye

tef mezunu ilköğretime atanırsa hangi dereceden başlar?    27 Ağu 2007, 11:55Alıntıyla Cevap Gönder

Evet, 8/1'den başlıyorsunuz. daha sonra eğer 4 yıllık lise çıkışlıysanız başvuru yapıp bir kademe daha alıyorsunuz.
biltek2007
Süper Üye
Süper Üye

tef mezunu ilköğretime atanırsa hangi dereceden başlar?    27 Ağu 2007, 18:04Alıntıyla Cevap Gönder

alper_kizil yazmış:
ama stajyerlik kaltıktan sonra alabilirsiniz 1 kademeyi hocam. parentez içerisinde

Ben stajerlik kalmadan almıştım. Sadece Ankaraya dilekçenin gönderilmesiyle ilgili. Göreve başladığınızda hemen dilekçeyi yazarsanız kademe arttırımını ankaradan yapıyorlar.
alper_kizil
Seçkin Üye
Seçkin Üye

tef mezunu ilköğretime atanırsa hangi dereceden başlar?    27 Ağu 2007, 18:20Alıntıyla Cevap Gönder

hocam doğru olanı stajyerlikten kalktıktan sonra olanıdır. o şekilde olmuş olabilir.
lost
Site Gezgini
Site Gezgini

tef mezunu ilköğretime atanırsa hangi dereceden başlar?    27 Ağu 2007, 18:27Alıntıyla Cevap Gönder

bilgilerinizi paylaştığınız için teşekkür ederim.
biltek2007
Süper Üye
Süper Üye

tef mezunu ilköğretime atanırsa hangi dereceden başlar?    27 Ağu 2007, 18:35Alıntıyla Cevap Gönder

Alper hocam maaşta zaten pek fazla fark etmiyor kademenin yüksek olması. 1 artı 1 eksi. önemli değil yani. Ben kendi tecrübemi aktardım. Denemek lazım. Smile
alper_kizil
Seçkin Üye
Seçkin Üye

tef mezunu ilköğretime atanırsa hangi dereceden başlar?    27 Ağu 2007, 18:44Alıntıyla Cevap Gönder

evet hocam doğrudur bende anadolu ticaret meslek lisesi mezunuyum muğlada başvurdum çok araştırdık stajyerlik kalktıktan sonra olur dediler ben o yüzden söylüyorum yani çok önemli bir şey değil aslında.
hasan
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

tef mezunu ilköğretime atanırsa hangi dereceden başlar?    27 Ağu 2007, 23:14Alıntıyla Cevap Gönder

hocam, stajerlik kalkmadan önce olabiliyor. tef muzunu iseniz doğrudan 8/1 başlarsınız.

4 yıllık lise veya lisede hazırlık okudu iseniz stajerlik kalkında müracaat ediyorsunuz. O zaman size /2 olursunuz.

tef mezunu için örnek:
göreve başlama :8/1
1yıl sonra stajerlik kalkınca -çalışma yılından dolayı :8/2
hazırlık-veya teknik lise okumussanız :8/3
teorik olarak çalışmaya başladığınızdan 1 yıl 1 gün sonra 8/3 de olabilirsiniz.

hata varsa düzeltin.
joe black
Site Gezgini
Site Gezgini

tef mezunu ilköğretime atanırsa hangi dereceden başlar?    17 Ekm 2007, 1:24Alıntıyla Cevap Gönder

hasan yazmış:
hocam, stajerlik kalkmadan önce olabiliyor. tef muzunu iseniz doğrudan 8/1 başlarsınız.

4 yıllık lise veya lisede hazırlık okudu iseniz stajerlik kalkında müracaat ediyorsunuz. O zaman size /2 olursunuz.

tef mezunu için örnek:
göreve başlama :8/1
1yıl sonra stajerlik kalkınca -çalışma yılından dolayı :8/2
hazırlık-veya teknik lise okumussanız :8/3
teorik olarak çalışmaya başladığınızdan 1 yıl 1 gün sonra 8/3 de olabilirsiniz.

hata varsa düzeltin.

Bir hatanız yok ama ek olarak hazırlık veya teknik lise den dolayı alınan kademe tarihiniz göreve başladığınız tarih olarak görülür ama stajerlik bitiminde bu kademeyi alırsınız.
ozznur
Aktif Üye
Aktif Üye

tef mezunu ilköğretime atanırsa hangi dereceden başlar?    07 Ksm 2007, 22:10Alıntıyla Cevap Gönder

peki sözleşmelilerde nasıl oluyor? ben de tef mezunuyum ilköğretime sözleşmeli atandım.
Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder1. sayfa (Toplam 3 sayfa)
Sayfaya git 1, 2, 3  Sonraki

Bilgisayarbilisim.NET | Bilişim Teknolojileri | Bilgisayar Öğretmenleri | Okul Formatör | Eğitici Formatör | Yıllık ve Günlük Plan | Görsel Anlatımlar | Etkinlikler | Forum
   Stajyer Bilgisayar Öğretmeni

tef mezunu ilköğretime atanırsa hangi dereceden başlar?

page generation = 0.15571 seconds, sql queries = 14

Bilgisayarbilisim.NET forumlarında yasal olmayan programların paylaşılması yasaktır. Yasal olmayan linkler ve mesajlar uyarılmaksızın silinecektir.
Yasal olmayan programlar yada linkler tarafımızdan görülmeyebilir, ismi verilen dosyaların sorumlulukları kaynaklarına aittir. Hak sahibinin talebi durumunda derhal sitemizden kaldırılacaktır.
Sitede verilen linklerin yasalara aykırı kullanımı karşısında oluşabilecek hiçbir sorundan sitemiz sorumlu değildir.

phpBB-alexa-Pc Rehberi

Bilişim Teknolojileri E_OKUL Eğitici Formatör Öğretmen iyinet webmaster forumu 2008 seo yarışması