Kullanıcı Adı:    Şifre:      Her ziyaretimde otomatik giriş yap       GirişGiriş   

Ana Sayfa
Ana Sayfa
Bilişim Teknolojileri Son Konular
Son Konular
Kayıt Olun
Kayıt Olun
İletişim
İletişim

Sitemizdeki Paylaşım Ortamına Katılmak İster misiniz ? ---Üye Olmak İçin Tıklayınız..---  

Bilgisayarbilisim.NET | Bilişim Teknolojileri | Bilgisayar Öğretmenleri | Okul Formatör | Eğitici Formatör | Yıllık ve Günlük Plan | Görsel Anlatımlar | Etkinlikler | Forum
   Stajyer Bilgisayar Öğretmeni

tef mezunu ilköğretime atanırsa hangi dereceden başlar?

Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder 2. sayfa (Toplam 3 sayfa)
Sayfaya git Önceki  1, 2, 3  Sonraki
YazarMesaj
alim
Aktif Üye
Aktif Üye

tef mezunu ilköğretime atanırsa hangi dereceden başlar?    11 Hzr 2008, 19:29Alıntıyla Cevap Gönder

liseyi 4 yıl okusuysanız stajerliik kalkmadan da başvurabiliyorsunuz +1 kademe için. ben stajyerlik kalmadan başvurmuştum lise diploma örneği ile ve gelen resmi belgede kademe ilerme tarihi benim öğretmenlik mesleğine başladım tarihti..

bazı mem lerin stajyerken o başvuruyu almayarak yalnış uygulama yaptıkları kanaatindeyim.

bu arada teknik öğretmen değilim.
suleyyyman
Aktif Üye
Aktif Üye

tef mezunu ilköğretime atanırsa hangi dereceden başlar?    11 Hzr 2008, 19:49Alıntıyla Cevap Gönder

Stajerlikle alakası yok.
Tarsus TEF mezunuyum. İlköğretime atandım.
ilk hafta 9/1 idim. Dilekçe verdim 2. hafta 8/1 oldum. Bu kadar basit.
suleyyyman
Aktif Üye
Aktif Üye

tef mezunu ilköğretime atanırsa hangi dereceden başlar?    11 Hzr 2008, 19:52Alıntıyla Cevap Gönder

ataaka yazmış:
İLköğretimede, Ortaöğretime atansanızda 8/1 den başlayacaksınız. İlköğretimde TEF tazminatı alamayacaksınız. Eğer Teknik lise mezunu iseniz 1 Kademe daha alırsınız yani (/2 başlarsınız. Yanlız Bu kademe olayını göreve başladıktan sonra okulunuza dilekçe vererek alacaksınız.

Hocam TEF tazminatı nedir anlamadım. Sadece lisedekiler mi alabiliyor ne kadar alıyor
rguneri
Seçkin Üye
Seçkin Üye

tef mezunu ilköğretime atanırsa hangi dereceden başlar?    11 Hzr 2008, 20:12Alıntıyla Cevap Gönder

suleyyyman yazmış:
ataaka yazmış:
İLköğretimede, Ortaöğretime atansanızda 8/1 den başlayacaksınız. İlköğretimde TEF tazminatı alamayacaksınız. Eğer Teknik lise mezunu iseniz 1 Kademe daha alırsınız yani (/2 başlarsınız. Yanlız Bu kademe olayını göreve başladıktan sonra okulunuza dilekçe vererek alacaksınız.

Hocam TEF tazminatı nedir anlamadım. Sadece lisedekiler mi alabiliyor ne kadar alıyor

Teknik öğretmenler,meslek liselerinde görev yapıyorlarsa tazminat alırlar..Buda yaklaşık olarak her ay 75 ytl civarıdır..
suleyyyman
Aktif Üye
Aktif Üye

tef mezunu ilköğretime atanırsa hangi dereceden başlar?    11 Hzr 2008, 20:19Alıntıyla Cevap Gönder

rguneri yazmış:
suleyyyman yazmış:
ataaka yazmış:

Teknik öğretmenler,meslek liselerinde görev yapıyorlarsa tazminat alırlar..Buda yaklaşık olarak her ay 75 ytl civarıdır..

Hocam bunu bilmiyordum teşekkürler. NEden liseye ilköğretime değil. Her lisede geçerli mi yoksa sadece meslek lisesi mi olması lazım.
ozharput
Seçkin Üye
Seçkin Üye

tef mezunu ilköğretime atanırsa hangi dereceden başlar?    11 Hzr 2008, 20:24Alıntıyla Cevap Gönder

İlöğretimde çalışan arkadaşlardan derece kademesii 8/3 yada 7/1 olanlar maaşınız ne kadar?
infoeraser
Yeni Üye
Yeni Üye

tef mezunu ilköğretime atanırsa hangi dereceden başlar?    26 Ağu 2008, 18:34Alıntıyla Cevap Gönder

bende tef mezunuyum dün yeni başladım ilköğretime kararnamede 8/1 yazıyordu.
Whitestorm
Site Gezgini
Site Gezgini

tef mezunu ilköğretime atanırsa hangi dereceden başlar?    26 Ağu 2008, 18:39Alıntıyla Cevap Gönder

ya ben tef mezunuyum ayrıca 4 yıllık lise okudum 8/1 den başladım 1 yıllık öğretmenim yani bu lise yüzünden 1 kademe daha alıcam demektir Smile
yzengin
Aktif Üye
Aktif Üye

tef mezunu ilköğretime atanırsa hangi dereceden başlar?    06 Ksm 2008, 22:22Alıntıyla Cevap Gönder

Peki arkadaşlar tef mezunu ünüversitede hazırlık okumuşsa ne gibi bir durum var...
alibeyhan
Aktif Üye
Aktif Üye

tef mezunu ilköğretime atanırsa hangi dereceden başlar?    06 Ksm 2008, 22:33Alıntıyla Cevap Gönder

tef mezununun üniversitede okuduğu hazırlığa bişey verilmiyor....
örnek:ben Mr. Green Mr. Green
yuzuakyener
Seçkin Üye
Seçkin Üye

Re: Tefli....    06 Ksm 2008, 23:13Alıntıyla Cevap Gönder

gringo yazmış:
arkadaşlar bende tef mezunuyum ve ilköğretime atandım. Kararnamemde 9/1 yazdığı için beni 9/1 den başlattılar. Bana söyledikleri adaylık kalktıktan sonra dilekçeyle başvuru yapılarak gerekenin yapılacağı. Fakat bazı yerlerde benim arakadaşlarım 8/1 den başlamış. Kararnameleri benimkisi gibi olmasına rağmen...Ben ne yapmalıyım bir fikri olan varsa yardımcı olsun şimdiden teşekkür ederim bütün arakadaşlara...Kolaylıklar dilerim...

Hocam sizin kararnamede hata var. Direk 8/1 atanmanız gerekiyordu. Ben bir türlü anlayamıyorum şu MEBin ve MEMlerin icraatlarını. Bu kadar açık ve net olaylarda bile karmaşa yaratabiliyorlar. Tebrik etmek gerekir doğrusu.

Ben 2005 Şubatta atanmıştım. 2005 Ocakta da tüm memurlara bir derece vermişlerdi. Biz de o dereceden faydalanabileceğimizi düşünüyorduk. O zaman müdür yardımcımız bir hesap yapıp çıldırmıştı. Sen şimdi 8e1sin, seneye 8e2 olacaksın, liseden bir kademe 8e3 yani direk 7ye1 (diyarbakırda 2 kademeye bir kademe veriliyor), bir dereceyi de alırsan 6ya1. Bu ne yaa istersen emekli ol git seneye demişti. Ama alamadık dereceyi maalesef Sad
Fener09
Yeni Üye
Yeni Üye

tef mezunu ilköğretime atanırsa hangi dereceden başlar?    25 Ksm 2008, 13:38Alıntıyla Cevap Gönder

benim bildiğim 657 sayılı devlet memurları kanununa göre teknik sıfattaki memurlar 1 derece yukarıdan başlarlar. yani yüksek mühendis, arkeolog, tef mezunları, uzman doktor, vs. 4 yıllık fakülte mezunları 9/1' den başlarken yukarıdaki özelliklere sahip memurlar stajyer olsalar bile 1 derece alırlar. ayrıca ingilizce hazırlık okuyanlar da stajyerlikleri kalktıktan sonra 1 kıdem fazladan ilerletilirler. yani stajyerlikten sonra 8/3 olur. derece ilerlemesini mem direkt yapıyor. ama ingilizce hazırlık kıdemi için mem'e dilekçe vermek gerekiyor. yüksek lisans yapanların durumları ise daha farklıydı.
Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder2. sayfa (Toplam 3 sayfa)
Sayfaya git Önceki  1, 2, 3  Sonraki

Bilgisayarbilisim.NET | Bilişim Teknolojileri | Bilgisayar Öğretmenleri | Okul Formatör | Eğitici Formatör | Yıllık ve Günlük Plan | Görsel Anlatımlar | Etkinlikler | Forum
   Stajyer Bilgisayar Öğretmeni

tef mezunu ilköğretime atanırsa hangi dereceden başlar?

page generation = 3.51401 seconds, sql queries = 84

Bilgisayarbilisim.NET forumlarında yasal olmayan programların paylaşılması yasaktır. Yasal olmayan linkler ve mesajlar uyarılmaksızın silinecektir.
Yasal olmayan programlar yada linkler tarafımızdan görülmeyebilir, ismi verilen dosyaların sorumlulukları kaynaklarına aittir. Hak sahibinin talebi durumunda derhal sitemizden kaldırılacaktır.
Sitede verilen linklerin yasalara aykırı kullanımı karşısında oluşabilecek hiçbir sorundan sitemiz sorumlu değildir.

phpBB-alexa-Pc Rehberi

Bilişim Teknolojileri E_OKUL Eğitici Formatör Öğretmen iyinet webmaster forumu 2008 seo yarışması