Kullanıcı Adı:    Şifre:      Her ziyaretimde otomatik giriş yap       GirişGiriş   

Ana Sayfa
Ana Sayfa
Bilişim Teknolojileri Son Konular
Son Konular
Kayıt Olun
Kayıt Olun
İletişim
İletişim

Sitemizdeki Paylaşım Ortamına Katılmak İster misiniz ? ---Üye Olmak İçin Tıklayınız..---  

Bilgisayarbilisim.NET | Bilişim Teknolojileri | Bilgisayar Öğretmenleri | Okul Formatör | Eğitici Formatör | Yıllık ve Günlük Plan | Görsel Anlatımlar | Etkinlikler | Forum
   Stajyer Bilgisayar Öğretmeni

tef mezunu ilköğretime atanırsa hangi dereceden başlar?

Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder 1. sayfa (Toplam 3 sayfa)
Sayfaya git 1, 2, 3  Sonraki
YazarMesaj
joe black
Site Gezgini
Site Gezgini

tef mezunu ilköğretime atanırsa hangi dereceden başlar?    17 Ekm 2007, 1:24Alıntıyla Cevap Gönder

hasan yazmış:
hocam, stajerlik kalkmadan önce olabiliyor. tef muzunu iseniz doğrudan 8/1 başlarsınız.

4 yıllık lise veya lisede hazırlık okudu iseniz stajerlik kalkında müracaat ediyorsunuz. O zaman size /2 olursunuz.

tef mezunu için örnek:
göreve başlama :8/1
1yıl sonra stajerlik kalkınca -çalışma yılından dolayı :8/2
hazırlık-veya teknik lise okumussanız :8/3
teorik olarak çalışmaya başladığınızdan 1 yıl 1 gün sonra 8/3 de olabilirsiniz.

hata varsa düzeltin.

Bir hatanız yok ama ek olarak hazırlık veya teknik lise den dolayı alınan kademe tarihiniz göreve başladığınız tarih olarak görülür ama stajerlik bitiminde bu kademeyi alırsınız.
ozznur
Aktif Üye
Aktif Üye

tef mezunu ilköğretime atanırsa hangi dereceden başlar?    07 Ksm 2007, 22:10Alıntıyla Cevap Gönder

peki sözleşmelilerde nasıl oluyor? ben de tef mezunuyum ilköğretime sözleşmeli atandım.
kingings
Aktif Üye
Aktif Üye

tef mezunu ilköğretime atanırsa hangi dereceden başlar?    19 Şub 2008, 20:40Alıntıyla Cevap Gönder

Sözleşmelilerde Derece/Kademe gibi bir olay yok....
Sigortalı işçi gibi işte.....
ooznur
Aktif Üye
Aktif Üye

tef mezunu ilköğretime atanırsa hangi dereceden başlar?    19 Şub 2008, 21:31Alıntıyla Cevap Gönder

öyle deme arkadaşım... üzülürüm Very Happy
zinar
Site Gezgini
Site Gezgini

tef mezunu ilköğretime atanırsa hangi dereceden başlar?    19 Şub 2008, 21:52Alıntıyla Cevap Gönder

Peki arkadaşlar ben ortaokul öncesi hazırlık okudum. Bu durumda gene 8/2 si olabilir miyim?
erginbakla
Aktif Üye
Aktif Üye

tef mezunu ilköğretime atanırsa hangi dereceden başlar?    19 Şub 2008, 22:10Alıntıyla Cevap Gönder

ben de ortaokul öncesi hazırlık okudum.ancak bunu belgelemem istendi.
hazırlık okuduğum okula dilekçe vererek 92-93 eğ-öğr. yılında hazırlık okuğumu belgelettim ve çalıştığım okula verdim Smile
saido
Yeni Üye
Yeni Üye

tef mezunu ilköğretime atanırsa hangi dereceden başlar?    19 Şub 2008, 22:27Alıntıyla Cevap Gönder

hocam ben tef mezunuyuım ilköğretimde başladım ve 8/1 nden başladım
zinar
Site Gezgini
Site Gezgini

tef mezunu ilköğretime atanırsa hangi dereceden başlar?    19 Şub 2008, 22:32Alıntıyla Cevap Gönder

Tşkler ergin hocam
gringo
Yeni Üye
Yeni Üye

Tefli....    30 Nis 2008, 12:16Alıntıyla Cevap Gönder

arkadaşlar bende tef mezunuyum ve ilköğretime atandım. Kararnamemde 9/1 yazdığı için beni 9/1 den başlattılar. Bana söyledikleri adaylık kalktıktan sonra dilekçeyle başvuru yapılarak gerekenin yapılacağı. Fakat bazı yerlerde benim arakadaşlarım 8/1 den başlamış. Kararnameleri benimkisi gibi olmasına rağmen...Ben ne yapmalıyım bir fikri olan varsa yardımcı olsun şimdiden teşekkür ederim bütün arakadaşlara...Kolaylıklar dilerim...
seko_0206
Yeni Üye
Yeni Üye

tef mezunu ilköğretime atanırsa hangi dereceden başlar?    14 May 2008, 6:56Alıntıyla Cevap Gönder

8/1 DEN BAŞLADIM BENDE GAZİ TEF BİLG. SİST. ÖĞRT MEZUNUYUM..
alim
Aktif Üye
Aktif Üye

tef mezunu ilköğretime atanırsa hangi dereceden başlar?    11 Hzr 2008, 19:29Alıntıyla Cevap Gönder

liseyi 4 yıl okusuysanız stajerliik kalkmadan da başvurabiliyorsunuz +1 kademe için. ben stajyerlik kalmadan başvurmuştum lise diploma örneği ile ve gelen resmi belgede kademe ilerme tarihi benim öğretmenlik mesleğine başladım tarihti..

bazı mem lerin stajyerken o başvuruyu almayarak yalnış uygulama yaptıkları kanaatindeyim.

bu arada teknik öğretmen değilim.
suleyyyman
Aktif Üye
Aktif Üye

tef mezunu ilköğretime atanırsa hangi dereceden başlar?    11 Hzr 2008, 19:49Alıntıyla Cevap Gönder

Stajerlikle alakası yok.
Tarsus TEF mezunuyum. İlköğretime atandım.
ilk hafta 9/1 idim. Dilekçe verdim 2. hafta 8/1 oldum. Bu kadar basit.
Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder1. sayfa (Toplam 3 sayfa)
Sayfaya git 1, 2, 3  Sonraki

Bilgisayarbilisim.NET | Bilişim Teknolojileri | Bilgisayar Öğretmenleri | Okul Formatör | Eğitici Formatör | Yıllık ve Günlük Plan | Görsel Anlatımlar | Etkinlikler | Forum
   Stajyer Bilgisayar Öğretmeni

tef mezunu ilköğretime atanırsa hangi dereceden başlar?

page generation = 10.47107 seconds, sql queries = 14

Bilgisayarbilisim.NET forumlarında yasal olmayan programların paylaşılması yasaktır. Yasal olmayan linkler ve mesajlar uyarılmaksızın silinecektir.
Yasal olmayan programlar yada linkler tarafımızdan görülmeyebilir, ismi verilen dosyaların sorumlulukları kaynaklarına aittir. Hak sahibinin talebi durumunda derhal sitemizden kaldırılacaktır.
Sitede verilen linklerin yasalara aykırı kullanımı karşısında oluşabilecek hiçbir sorundan sitemiz sorumlu değildir.

phpBB-alexa-Pc Rehberi

Bilişim Teknolojileri E_OKUL Eğitici Formatör Öğretmen iyinet webmaster forumu 2008 seo yarışması