|
|
| Yazar | Mesaj |
|---|
badem
Site Gezgini

|
| TEF Elektronik Bölümü olupta Bilişim Teknolojisi Öğretmen Arkadaşlarım 16 May 2008, 16:04 | |
| dorian ve diğer arkadaşım ben bugün sorunu hallettim. tuna arkadaşın dediği kısımla ilgili sorun ama benimkisi lisans yazıyodu zaten anabilim dalı kısmında elektronik eğitimi gibi birşey seçiliymiş orayı elektronik öğretmenliği yapınca sorun düzeldi. yani mezun olunan yüksek okul kısmının aynı tuna arkadaşın yazdığı gibi görünmesi gerekiyor. umarım halledersiniz. ayrıca benim de tıpatıp aynı görünüyor tanışıyor olabiliriz.  | |
|
|
 |
egunay
Seçkin Üye

Kayıt: 05 Tem 2007 Mesajlar: 438 Konum: Büyükçekmece - İst. |
| TEF Elektronik Bölümü olupta Bilişim Teknolojisi Öğretmen Arkadaşlarım 16 May 2008, 16:31 | |
|
 |
 |
 |
 |
ERCİŞ- (374396)IMKB Ticaret Meslek Lisesi- K=(2)
MERKEZ- (960137)Van Anadolu Teknik Lisesi, Anadolu Meslek Lisesi, Teknik Lise ve Endüstri Meslek Lisesi-K=(2)
TEF elo mezunuyum. Zorunluyu yapmadım. Vanda 2 meslek lisesi ve toplam 4 açık var listemde. |
;Hocam yaz gel beraber çalışalım ben ya merkezde kalacam yada erçişte merkezde fazla ek ders yok ama ercişte ganiiii  |
İnşallah hocam. | |
|
|
 |
dorian
Aktif Üye

Kayıt: 08 Ekm 2007 Mesajlar: 298 Konum: Oralarda biyerlerde |
| TEF Elektronik Bölümü olupta Bilişim Teknolojisi Öğretmen Arkadaşlarım 16 May 2008, 17:10 | |
| badem hocam tam olarak ne yaptığını anlatabilirmisin bana...
Nerden değiştirdin, ne yaptın neyi onayladın...
Hocam böyle olursa saçma sapan bi tayin olacak, rasgele gidecez biyere...
Badem hocam kestane kebab acele cevap... | |
|
|
 |
badem
Site Gezgini

|
| TEF Elektronik Bölümü olupta Bilişim Teknolojisi Öğretmen Arkadaşlarım 16 May 2008, 17:53 | |
| | okuldan ilsis bilgilerimizi değiştirebiliyoruz ya oradan yaptık. okul ilsisine girip okulun şifresiyle oradan benim anabilim dalım elektronik eğitimi görünüyordu orayı elektronik öğretmenliği olarak değiştirdik ki zaten olması gereken de elektronik öğretmenliğiydi yani daha önce yanlış girilmiş. bunu düzeltince meslek liseleri göründü. yani herşeyi okulda hallettim ile bile gitmeme gerek kalmadı. | |
|
|
 |
dorian
Aktif Üye

Kayıt: 08 Ekm 2007 Mesajlar: 298 Konum: Oralarda biyerlerde |
| TEF Elektronik Bölümü olupta Bilişim Teknolojisi Öğretmen Arkadaşlarım 16 May 2008, 18:36 | |
|
 | |
|
|
 |
herzaman01
Yeni Üye

|
| TEF Elektronik Bölümü olupta Bilişim Teknolojisi Öğretmen Arkadaşlarım 17 May 2008, 15:04 | |
| | Arkadaşlar TEF mezunu olarak meslek liselerini yazabiliyormuyuz .Kılavuzda meslek liseleri hariç gibi bir ifade var sanırım .Detaylı bilgisi olan arkadaşlar varsa açıklarlarsa sevinirim | |
|
|
 |
|
|