Kullanıcı Adı:    Şifre:      Her ziyaretimde otomatik giriş yap       GirişGiriş   

Ana Sayfa
Ana Sayfa
Bilişim Teknolojileri Son Konular
Son Konular
Kayıt Olun
Kayıt Olun
İletişim
İletişim

Filistin'e Yardım Etmek İçin Lütfen Tıklayınız ..! 

Bu Bir Savaş Değil.. İsrail Terörü..!

Bilgisayarbilisim.NET | Bilişim Teknolojileri | Bilgisayar Öğretmenleri | Okul Formatör | Eğitici Formatör | Yıllık ve Günlük Plan | Görsel Anlatımlar | Etkinlikler | Forum
   Meb Atama ve Yer Değiştirme

TEF Elektronik Bölümü olupta Bilişim Teknolojisi Öğretmen Arkadaşlarım

Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder 4. sayfa (Toplam 4 sayfa)
Sayfaya git Önceki  1, 2, 3, 4
YazarMesaj
badem
Site Gezgini
Site Gezgini

TEF Elektronik Bölümü olupta Bilişim Teknolojisi Öğretmen Arkadaşlarım    16 May 2008, 16:04Alıntıyla Cevap Gönder

dorian ve diğer arkadaşım ben bugün sorunu hallettim. tuna arkadaşın dediği kısımla ilgili sorun ama benimkisi lisans yazıyodu zaten anabilim dalı kısmında elektronik eğitimi gibi birşey seçiliymiş orayı elektronik öğretmenliği yapınca sorun düzeldi. yani mezun olunan yüksek okul kısmının aynı tuna arkadaşın yazdığı gibi görünmesi gerekiyor. umarım halledersiniz. ayrıca benim de tıpatıp aynı görünüyor tanışıyor olabiliriz. Smile
egunay
Seçkin Üye
Seçkin Üye

TEF Elektronik Bölümü olupta Bilişim Teknolojisi Öğretmen Arkadaşlarım    16 May 2008, 16:31Alıntıyla Cevap Gönder

ozilogic yazmış:
egunay yazmış:
ERCİŞ- (374396)IMKB Ticaret Meslek Lisesi- K=(2)
MERKEZ- (960137)Van Anadolu Teknik Lisesi, Anadolu Meslek Lisesi, Teknik Lise ve Endüstri Meslek Lisesi-K=(2)

TEF elo mezunuyum. Zorunluyu yapmadım. Vanda 2 meslek lisesi ve toplam 4 açık var listemde.

;Hocam yaz gel beraber çalışalım ben ya merkezde kalacam yada erçişte Smile merkezde fazla ek ders yok ama ercişte ganiiii Smile

İnşallah hocam.
dorian
Aktif Üye
Aktif Üye

TEF Elektronik Bölümü olupta Bilişim Teknolojisi Öğretmen Arkadaşlarım    16 May 2008, 17:10Alıntıyla Cevap Gönder

badem hocam tam olarak ne yaptığını anlatabilirmisin bana...
Nerden değiştirdin, ne yaptın neyi onayladın...
Hocam böyle olursa saçma sapan bi tayin olacak, rasgele gidecez biyere...
Badem hocam kestane kebab acele cevap...
badem
Site Gezgini
Site Gezgini

TEF Elektronik Bölümü olupta Bilişim Teknolojisi Öğretmen Arkadaşlarım    16 May 2008, 17:53Alıntıyla Cevap Gönder

okuldan ilsis bilgilerimizi değiştirebiliyoruz ya oradan yaptık. okul ilsisine girip okulun şifresiyle oradan benim anabilim dalım elektronik eğitimi görünüyordu orayı elektronik öğretmenliği olarak değiştirdik ki zaten olması gereken de elektronik öğretmenliğiydi yani daha önce yanlış girilmiş. bunu düzeltince meslek liseleri göründü. yani herşeyi okulda hallettim ile bile gitmeme gerek kalmadı.
dorian
Aktif Üye
Aktif Üye

TEF Elektronik Bölümü olupta Bilişim Teknolojisi Öğretmen Arkadaşlarım    16 May 2008, 18:36Alıntıyla Cevap Gönder

alkis alkis alkis alkis alkis alkis alkis
Mad Mad Mad Mad Mad Mad Mad Mad Mad
Sad Sad Sad Sad Sad Sad Sad Sad Sad
Question Question Question Exclamation Exclamation Exclamation
Neutral Neutral Neutral Neutral Neutral
herzaman01
Yeni Üye
Yeni Üye

TEF Elektronik Bölümü olupta Bilişim Teknolojisi Öğretmen Arkadaşlarım    17 May 2008, 15:04Alıntıyla Cevap Gönder

Arkadaşlar TEF mezunu olarak meslek liselerini yazabiliyormuyuz .Kılavuzda meslek liseleri hariç gibi bir ifade var sanırım .Detaylı bilgisi olan arkadaşlar varsa açıklarlarsa sevinirim
Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder4. sayfa (Toplam 4 sayfa)
Sayfaya git Önceki  1, 2, 3, 4

Bilgisayarbilisim.NET | Bilişim Teknolojileri | Bilgisayar Öğretmenleri | Okul Formatör | Eğitici Formatör | Yıllık ve Günlük Plan | Görsel Anlatımlar | Etkinlikler | Forum
   Meb Atama ve Yer Değiştirme

TEF Elektronik Bölümü olupta Bilişim Teknolojisi Öğretmen Arkadaşlarım

page generation = 0.35434 seconds, sql queries = 14

Bilgisayarbilisim.NET forumlarında yasal olmayan programların paylaşılması yasaktır. Yasal olmayan linkler ve mesajlar uyarılmaksızın silinecektir.
Yasal olmayan programlar yada linkler tarafımızdan görülmeyebilir, ismi verilen dosyaların sorumlulukları kaynaklarına aittir. Hak sahibinin talebi durumunda derhal sitemizden kaldırılacaktır.
Sitede verilen linklerin yasalara aykırı kullanımı karşısında oluşabilecek hiçbir sorundan sitemiz sorumlu değildir.

phpBB-alexa-Pc Rehberi

Bilişim Teknolojileri E_OKUL Eğitici Formatör Öğretmen iyinet webmaster forumu 2008 seo yarışması Kritik IE7 güvenlik yaması (KB960714)