Kullanıcı Adı:    Şifre:      Her ziyaretimde otomatik giriş yap       GirişGiriş   

Ana Sayfa
Ana Sayfa
Bilişim Teknolojileri Son Konular
Son Konular
Kayıt Olun
Kayıt Olun
İletişim
İletişim

Filistin'e Yardım Etmek İçin Lütfen Tıklayınız ..! 

Bu Bir Savaş Değil.. İsrail Terörü..!

Bilgisayarbilisim.NET | Bilişim Teknolojileri | Bilgisayar Öğretmenleri | Okul Formatör | Eğitici Formatör | Yıllık ve Günlük Plan | Görsel Anlatımlar | Etkinlikler | Forum
   Yazılım Genel

Taşınabilir Programlar(ISO)

Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder 1. sayfa (Toplam 2 sayfa)
Sayfaya git 1, 2  Sonraki
YazarMesaj
cogullu
Moderatör
Moderatör

Taşınabilir Programlar(ISO)    02 Oca 2008, 20:35Alıntıyla Cevap Gönder

Her ortamda hizli ve guvenli olarak kullanabileceginiz yazilimlarin tasina bilir verisyonlari Bir arada toplanmis hali. Dosya iso uzantilidir flash disk ve cd ye yazabilirsiniz.

http://rapidshare.com/files/67564884/Portable.part1.rar.html
http://rapidshare.com/files/67571746/Portable.part2.rar.html
http://rapidshare.com/files/67576216/Portable.part3.rar.html
karinca_52
Süper Üye
Süper Üye

Taşınabilir Programlar(ISO)    02 Oca 2008, 20:45Alıntıyla Cevap Gönder

tşkr
osmanX
Aktif Üye
Aktif Üye

Taşınabilir Programlar(ISO)    03 Oca 2008, 15:53Alıntıyla Cevap Gönder

yeni bir topic açmak yerine buradan sorayım dedim, (iso) dosyası nasıl cd ye yazılır yada iso dosyası nasıl açılır. Question
Bim
Misafir

Taşınabilir Programlar(ISO)    03 Oca 2008, 16:56Alıntıyla Cevap Gönder

isobuster ile isoları görebilirsin. Nero cd yazma programında kalıbı diske yazdır diyerek iso'yu cd ye yazdırabilirsin.burasıda başka alternatif
http://portableapps.com/
casper
Site Gezgini
Site Gezgini

Taşınabilir Programlar(ISO)    03 Oca 2008, 18:13Alıntıyla Cevap Gönder

Arkadaşlar ya ben bu ISO olayını tam bilmiyorum,bununla ilgili dökuman falan site de mevcut mu yoksa buradan da arkadaşlar yardımcı olabilir mi?
Şimdi bu bölüm halinde bulunan programları cd e yazma işlemimi yoksa bunları yazarken kullanılan cd yazma programını işlevi mi.
botett
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

Taşınabilir Programlar(ISO)    03 Oca 2008, 18:16Alıntıyla Cevap Gönder

teşekkürler...
anticode78
Aktif Üye
Aktif Üye

Taşınabilir Programlar(ISO)    03 Oca 2008, 18:46Alıntıyla Cevap Gönder

teskler..
İSO : CDLERİN KOLAY ÇOĞALTILMASI İÇİN,BİLGİSAYARIN İÇİNE KAYIT EDİLEBİLEN CD-İMAJ DOSYASIDIR.
ISO OLARAK KOPYASI ALINAN CD ORJINALLIGI BOZULMAZ , BOOT OZELLIGI KAYBOLMAZ.
ORNEK : XP CD ICINDEKILERI SURUKLE BIRAK ILE KLASORE CEKİP CD BASARSAN XP KURAMAZSIN O CD İLE BIREBIR ORJINAL KOPYASININ. UZANTISI ISO OLUR Smile
anticode78
Aktif Üye
Aktif Üye

Taşınabilir Programlar(ISO)    03 Oca 2008, 18:49Alıntıyla Cevap Gönder

HOCAM TESKLER BU ARADA
casper
Site Gezgini
Site Gezgini

Taşınabilir Programlar(ISO)    03 Oca 2008, 20:31Alıntıyla Cevap Gönder

anticode78 yazmış:
teskler..
İSO : CDLERİN KOLAY ÇOĞALTILMASI İÇİN,BİLGİSAYARIN İÇİNE KAYIT EDİLEBİLEN CD-İMAJ DOSYASIDIR.
ISO OLARAK KOPYASI ALINAN CD ORJINALLIGI BOZULMAZ , BOOT OZELLIGI KAYBOLMAZ.
ORNEK : XP CD ICINDEKILERI SURUKLE BIRAK ILE KLASORE CEKİP CD BASARSAN XP KURAMAZSIN O CD İLE BIREBIR ORJINAL KOPYASININ. UZANTISI ISO OLUR Smile

Yani bu iso ile setup ınımı kopyalamış oluyoruz?
cogullu
Moderatör
Moderatör

Taşınabilir Programlar(ISO)    03 Oca 2008, 21:49Alıntıyla Cevap Gönder

setup dahil bütün dosyalarını, winrar gibi mesela. bütün dosyaları toplayıp bir klasöre attığımızı düşünelim daha sonra bu klasörü winrarla nasıl sıkıştırıp tek dosya yapıyorsak ISO ile de aynı işlemi yaparız ve bu bütün dosyaları tek bir ISOda toplarız daha sonra bu ISO dosyalarını açmak için CDye yazdırmamız gerekiyor yada deamons tools gibi sanal CD yapan programlar kullanıp CDye yazmadan kendi bilgisayarmızda sanal CDnin içinde de kullanabiliriz.
anticode78
Aktif Üye
Aktif Üye

Taşınabilir Programlar(ISO)    03 Oca 2008, 21:53Alıntıyla Cevap Gönder

İSO DEMİŞKEN Smile
CDLERİN DOSYA FORMATIDA DİYEBİLİRİZ İSO'YA,
FAT32,NTFS LERIN İCINDE CD VE DVDNIN DOSYA FORMATINA ISO DA DENİLEBİLİR DİYE DÜŞÜNÜYORUM.
casper
Site Gezgini
Site Gezgini

Taşınabilir Programlar(ISO)    11 Oca 2008, 17:50Alıntıyla Cevap Gönder

Arkadaşlar geçensene ofice 2003 ü arkadaştan ISO lu halini alıp bilgisayarıma kaydetmiştim.Bu konuyu okuduktan sonra cd e yazdırıp deniyeyim dedim.Benim bilgisayarımda toshibanın kendi ""Sonic " cd yazdırma programı vardı.Sonic programıyla yazdırmama rağmen cd i açamadım.Nerede yanlışlık yapmış olabilirim?
Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder1. sayfa (Toplam 2 sayfa)
Sayfaya git 1, 2  Sonraki

Bilgisayarbilisim.NET | Bilişim Teknolojileri | Bilgisayar Öğretmenleri | Okul Formatör | Eğitici Formatör | Yıllık ve Günlük Plan | Görsel Anlatımlar | Etkinlikler | Forum
   Yazılım Genel

Taşınabilir Programlar(ISO)

page generation = 0.18074 seconds, sql queries = 14

Bilgisayarbilisim.NET forumlarında yasal olmayan programların paylaşılması yasaktır. Yasal olmayan linkler ve mesajlar uyarılmaksızın silinecektir.
Yasal olmayan programlar yada linkler tarafımızdan görülmeyebilir, ismi verilen dosyaların sorumlulukları kaynaklarına aittir. Hak sahibinin talebi durumunda derhal sitemizden kaldırılacaktır.
Sitede verilen linklerin yasalara aykırı kullanımı karşısında oluşabilecek hiçbir sorundan sitemiz sorumlu değildir.

phpBB-alexa-Pc Rehberi

Bilişim Teknolojileri E_OKUL Eğitici Formatör Öğretmen iyinet webmaster forumu 2008 seo yarışması Kritik IE7 güvenlik yaması (KB960714)