|
|
1. sayfa (Toplam 1 sayfa) |
|
| | Yazar | Mesaj |
|---|
halid03
Seçkin Üye

|
| swich ve kablosuz modemi bağlama sorunu 20 Şub 2008, 9:30 | |
| okul mudurum okula kablosuz ağ vermeyi düsünüyor. okulun bir kösesindeki swich e kablosuz modemi cross kablo ve düz kablo ile bağlantı denedim ama interneti kablosuz alamadım .
kablosuz ağa bağlanıyorum ama internet yok.
airties rt 211 4 port kablosuz modemim var.
bilgisi olan arkadas var mı acaba ? | | |
|  | bote2004
Aktif Üye

Kayıt: 18 Eyl 2007 Mesajlar: 138 Konum: Zonguldak Görev Yeri : Erzurum |
| swich ve kablosuz modemi bağlama sorunu 20 Şub 2008, 9:41 | |
| | Kablosus modemi telefon hattına bağlayıp ayarlarını( ttnet kullanıcı adı ve şifre) yapmanız gerekiyor. | | |
|  | halid03
Seçkin Üye

|
| swich ve kablosuz modemi bağlama sorunu 20 Şub 2008, 11:45 | |
| hocam kablosuz modemi baglayamıyorum . cünku kablosuz agı yaymak istediğim alan telefon hattının takılı oldugu alana uzak.
koblosuz modem idarede takılı. kablo ile bts ye geliyor. buradaki swichten ogrenci bilgisayarlarına dagılıyor.
ben bts sınıfındaki swice kablosuz modem baglamak istiyorum. | | |
|  | newmoon
Yeni Üye

|
| swich ve kablosuz modemi bağlama sorunu 20 Şub 2008, 12:01 | |
| iyi günler..
1. si anladığım kadarı ile siz kablosuz modemin modem özelliklerini kullanmayacaksınız. sadece access point olarak kullanmak istiyorsunuz.. bunun için kablosuz modemi "normal ethernet kablosu ile" internetin olduğu bir switche bağlayınız.
2. si kablosuz modemin ayarlarını ve ağ ayarlarını kontrol edin. bunun için herhangi bir bilgisayardan cross kablo ile k.suz modeme kullanım klavuzundaki IP numarası ile bağlanmak gerekir.
eğer modemin IP adresi statik olarak belirlenmişse onu otomatik olarak ayarlamak gerekecektir. | | |
|  | halid03
Seçkin Üye

|
| swich ve kablosuz modemi bağlama sorunu 20 Şub 2008, 12:23 | |
| | tesekkurler newmoon hocam. deniyorum hemen | | |
|  |
| |
 | | 1. sayfa (Toplam 1 sayfa) |
page generation = 0.16400 seconds, sql queries = 14
|
Bilgisayarbilisim.NET forumlarında yasal olmayan programların paylaşılması yasaktır. Yasal olmayan linkler ve mesajlar uyarılmaksızın silinecektir. |
|
Yasal olmayan programlar yada linkler tarafımızdan görülmeyebilir, ismi verilen dosyaların sorumlulukları kaynaklarına aittir. Hak sahibinin talebi durumunda derhal sitemizden kaldırılacaktır. |
|
Sitede verilen linklerin yasalara aykırı kullanımı karşısında oluşabilecek hiçbir sorundan sitemiz sorumlu değildir. |
Bilişim Teknolojileri
E_OKUL
Eğitici Formatör Öğretmen
iyinet webmaster forumu 2008 seo yarışması
Kritik IE7 güvenlik yaması (KB960714)
|