|
|
1. sayfa (Toplam 1 sayfa) |
|
| | Yazar | Mesaj |
|---|
wswswq
Seçkin Üye

| SWF GÖRÜNTÜLEME PROBLEMİ- 08 Ksm 2008, 11:30 | |
| Arkadaşlar uzun süredir bu problemle uğraşıyorum. Tarayıcım ie7 bazı swf dosyalarını göstermemekte inat ediyor.. Diğer tarayıcılar da da denedim( opera, g chrome, firefox) ama nafile, anlam veremediğim şey ise özellikle aynı sayfa daki swf nin birini gösterip diğerini göstermemesi. WİN XP Pro kurulu ve tüm güncelleştirmeleri yaptım hatta orj. doğrulamasında geçirdim ve shockwave flash player gibi eklentilerde kurulu...
...
ben xp ile ilgili bir problem olduğunu düşünüyorum artık... umarım bu sorunu sistemi kaldırmadan çözebilirim. Yardımlarınızı bekliyorum.
 | | |
|  |
| |
 | | 1. sayfa (Toplam 1 sayfa) |
page generation = 0.12378 seconds, sql queries = 14
|
Bilgisayarbilisim.NET forumlarında yasal olmayan programların paylaşılması yasaktır. Yasal olmayan linkler ve mesajlar uyarılmaksızın silinecektir. |
|
Yasal olmayan programlar yada linkler tarafımızdan görülmeyebilir, ismi verilen dosyaların sorumlulukları kaynaklarına aittir. Hak sahibinin talebi durumunda derhal sitemizden kaldırılacaktır. |
|
Sitede verilen linklerin yasalara aykırı kullanımı karşısında oluşabilecek hiçbir sorundan sitemiz sorumlu değildir. |
Bilişim Teknolojileri
E_OKUL
Eğitici Formatör Öğretmen
iyinet webmaster forumu 2008 seo yarışması
Kritik IE7 güvenlik yaması (KB960714)
|