Kullanıcı Adı:    Şifre:      Her ziyaretimde otomatik giriş yap       GirişGiriş   

Ana Sayfa
Ana Sayfa
Bilişim Teknolojileri Son Konular
Son Konular
Kayıt Olun
Kayıt Olun
İletişim
İletişim

Filistin'e Yardım Etmek İçin Lütfen Tıklayınız ..! 

Bu Bir Savaş Değil.. İsrail Terörü..!

Bilgisayarbilisim.NET | Bilişim Teknolojileri | Bilgisayar Öğretmenleri | Okul Formatör | Eğitici Formatör | Yıllık ve Günlük Plan | Görsel Anlatımlar | Etkinlikler | Forum
   Meb Atama ve Yer Değiştirme

Şube Müdürü tayin istemem de sorun çıkartıyor?

Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder 2. sayfa (Toplam 2 sayfa)
Sayfaya git Önceki  1, 2
YazarMesaj
nacara
Aktif Üye
Aktif Üye

Şube Müdürü tayin istemem de sorun çıkartıyor?    12 May 2008, 14:51Alıntıyla Cevap Gönder

bu durumda olanlar, 4.3. Zorunlu Çalışma Yükümlülüğüne Bağlı Yer Değiştirmeler'e göre tayin isteyebilirler. bkz.klavuz
aakcakaza
Süper Üye
Süper Üye

Şube Müdürü tayin istemem de sorun çıkartıyor?    12 May 2008, 14:55Alıntıyla Cevap Gönder

nacara yazmış:
bu durumda olanlar, 4.3. Zorunlu Çalışma Yükümlülüğüne Bağlı Yer Değiştirmeler'e göre tayin isteyebilirler. bkz.klavuz

yani istege bagli degil de zorunlu calisma yukumlulugu sartlarindan dolayi tayin isteyebilir diyorsunuz! ama bence de 1 sene daha bekleyip dogru duzgun bir yere gitmek daha mantıklı sanki!
nacara
Aktif Üye
Aktif Üye

Şube Müdürü tayin istemem de sorun çıkartıyor?    12 May 2008, 14:58Alıntıyla Cevap Gönder

tabiki bence de daha mantıklı dedim ya 1 sene sonra herşey bitiyor ama 1. bölge d ye giderse 2 sene kalmadan zorunlu hizmeti bitmez!!...
pasteur
Site Gezgini
Site Gezgini

Şube Müdürü tayin istemem de sorun çıkartıyor?    12 May 2008, 15:11Alıntıyla Cevap Gönder

hocalarım haklısınz 1 yıl daha beklemek daha mantıklı ama benim memleketim orası artı 31 temmuz tarihiyle 5 yılı dolduramıyorum. Yani 2 yıl kalmam gerekiyor burada. o yüzden gitmek istiyorum buradan. Ama neredeyse savaş yapıuorum buradakilerde...
nacara
Aktif Üye
Aktif Üye

Şube Müdürü tayin istemem de sorun çıkartıyor?    12 May 2008, 15:16Alıntıyla Cevap Gönder

MADEM 31 TEMMUZ İTİBARİYLE 2 YIL DAHA KALCAN GİT MEMLEKETİNDE KAL 2 YIL O ZAMAN, AMA ORASINI BİLİYORMUSUN YANİ D BÖLGESİNİ TANIYORMUSUN GİDECEĞİN?
pasteur
Site Gezgini
Site Gezgini

Şube Müdürü tayin istemem de sorun çıkartıyor?    12 May 2008, 15:26Alıntıyla Cevap Gönder

evet dostum az-cok tanıyorum. Buradan daha iyi. o yüzden isteyecğim. Ama bazı bölgelerinda yaşam çok zor. O yüzden 1-2 okul var, isteyebileceğim...
nacara
Aktif Üye
Aktif Üye

Şube Müdürü tayin istemem de sorun çıkartıyor?    12 May 2008, 15:34Alıntıyla Cevap Gönder

HAYIRLISI OLSUN EN İYİ KARARI SEN VERİRSİN BAŞARILAR........
halid03
Seçkin Üye
Seçkin Üye

Şube Müdürü tayin istemem de sorun çıkartıyor?    12 May 2008, 16:16Alıntıyla Cevap Gönder

bence sizin durumunuza 4.3.4 maddesi uyuyor. bu maddeyi dayanak gösterip isteyebilirsiniz.
ayhangunes
Seçkin Üye
Seçkin Üye

Şube Müdürü tayin istemem de sorun çıkartıyor?    12 May 2008, 16:28Alıntıyla Cevap Gönder

eğer zorunlu çalışma yükülüsü ise

4.3.4. Zorunlu çalışma yükümlülüğü öngörülen illerde görevli zorunlu çalışma yükümlüsü
öğretmenlerden, bulunduğu ilde iki (2) yılını dolduranlar, zorunlu çalışma yükümlülüğü öngörülen hizmet
bölgelerindeki iller ile Birinci Hizmet Bölgesindeki (D) ve (E) sınıfı ilçelere zorunlu çalışma
yükümlülüklerini yerine getirmek üzere yer değiştirme isteğinde bulunabileceklerdir. Bu durumdaki
öğretmenlerin, atanmak istedikleri yerlere hizmet puanı yetersizliği nedeniyle atamaları yapılamadığı
takdirde bulundukları eğitim kurumundaki görevlerine devam edeceklerdir.

Ali bu maddeye göre sen isteyebiliyorsun.
ihtaner
Seçkin Üye
Seçkin Üye

Şube Müdürü tayin istemem de sorun çıkartıyor?    12 May 2008, 16:39Alıntıyla Cevap Gönder

başka bir mem de git onaylat kardeş Very Happy
Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder2. sayfa (Toplam 2 sayfa)
Sayfaya git Önceki  1, 2

Bilgisayarbilisim.NET | Bilişim Teknolojileri | Bilgisayar Öğretmenleri | Okul Formatör | Eğitici Formatör | Yıllık ve Günlük Plan | Görsel Anlatımlar | Etkinlikler | Forum
   Meb Atama ve Yer Değiştirme

Şube Müdürü tayin istemem de sorun çıkartıyor?

page generation = 0.28947 seconds, sql queries = 14

Bilgisayarbilisim.NET forumlarında yasal olmayan programların paylaşılması yasaktır. Yasal olmayan linkler ve mesajlar uyarılmaksızın silinecektir.
Yasal olmayan programlar yada linkler tarafımızdan görülmeyebilir, ismi verilen dosyaların sorumlulukları kaynaklarına aittir. Hak sahibinin talebi durumunda derhal sitemizden kaldırılacaktır.
Sitede verilen linklerin yasalara aykırı kullanımı karşısında oluşabilecek hiçbir sorundan sitemiz sorumlu değildir.

phpBB-alexa-Pc Rehberi

Bilişim Teknolojileri E_OKUL Eğitici Formatör Öğretmen iyinet webmaster forumu 2008 seo yarışması Kritik IE7 güvenlik yaması (KB960714)