|
|
| Yazar | Mesaj |
|---|
aaaa
Yeni Üye

|
| stajyer eş durumu tayini 02 Mar 2008, 19:20 | |
| arkadaşlar stajyer öğretmenlerin eş durumu ile ilgili bir durum söz konusu. normalde stajyerliğimiz kalktığında(1 yıl çalışmak kaydı da dahil) eş durumundan tayin isteyebiliyoruz. Fakat MEB bu sene yaz dönemi eş durumu atamalarını stajyerlerin 1 yılının dolmasına fırsat vermeyecek şekilde bir tarihe ayarlamış. Yani ağustosun 25 inde bütün eş durumu tayinleri olmuş ve bitmiş oluyor. ben 29 unda başladım. eş durumu tayininin bir diğeri şubat ayında. ve ben bir dönem daha eşimden ayrı kalıcam.
bu duruma çözüm önerisi ya da konu ile ilgili bilgisi olan varmı? MEB beni yaz döneminde atayamaz mı ya........  | |
|
|
 |
emily_deu
Aktif Üye

| stajyer eş durumu tayini 02 Mar 2008, 19:22 | |
| hocam ne yazıkki çözüm yok, biçok arkadaşımız aynı kaderi paylaşıyor ve böylesi ayrılıklara mahkum ediliyorlar
... gerçi bu sınırlama da olmazsa hiç kimsenin doğuda çalışacağı yok yani...  | |
|
|
 |
the_korsan
Tecrübeli Üye

|
| stajyer eş durumu tayini 02 Mar 2008, 19:23 | |
| | hocam diğer şubat özür grubunui beklemekten başka çareniz yok malesef | |
|
|
 |
BTDeniz
Aktif Üye

| stajyer eş durumu tayini 02 Mar 2008, 19:26 | |
| Ben de bulunduğum okuldan bir an önce kaçmak istiyorum ama şubatı beklemek zorundayım, 1. bölge, merkezî bi okuldan zorunlu hizmet bölgesi biyere gitmeme bile izin veremiyolar stajyerliğim kalkmadan yaa  | |
|
|
 |
aaaa
Yeni Üye

|
| stajyer eş durumu tayini 02 Mar 2008, 19:27 | |
| ya doğuda eşim zaten sadece gitmek istiyorum yanına . 8 yıldır ayrı yerlerdeyiz zaten...Yorulduk.. Nasıl kanundur bu ya 1 yıl çalış eş durumu tayini isteyebiliyorsun ama benim takvimime uymazsa olmaz diyor...deliricemm.  | |
|
|
 |
blue123
Seçkin Üye

| stajyer eş durumu tayini 02 Mar 2008, 19:32 | |
| | eeee hocam hepimiz yaşadık bunları ...sesimizi duyurmaya çalıştık ama olmadı..mecburen bekleyeceksiniz..allah kolaylık versin | |
|
|
 |
wes
Aktif Üye

| stajyer eş durumu tayini 02 Mar 2008, 19:52 | |
| sen yine de iyisin hocam, sözleşmeliler ne yazık ki yazdan yaza eş durumu tayini isteyebiliyorlar.
Elden gelen bişey yok yarım dönem katlanacaksın. | |
|
|
 |
emily_deu
Aktif Üye

| stajyer eş durumu tayini 02 Mar 2008, 20:01 | |
|
 |
 |
ya doğuda eşim zaten sadece gitmek istiyorum yanına . 8 yıldır ayrı yerlerdeyiz zaten...Yorulduk.. Nasıl kanundur bu ya 1 yıl çalış eş durumu tayini isteyebiliyorsun ama benim takvimime uymazsa olmaz diyor...deliricemm.  |
hocam lafım sizin şahsınıza değildi, lütfen yanlış anlamanızı istemem... inşallah çok çabuk geçer bu ayrılık zamanlarınız da sonra gülerek hatırlarsınız...  | |
|
|
 |
cogullu
Moderatör

| stajyer eş durumu tayini 02 Mar 2008, 20:58 | |
| | hocam bu yeni bir haber değil yıllardır böyle bu uygulama malesef 4-5 gün yüzünden 6 ay daha beklemek zorunda kalıyor insanlar, bundan dolayı mağdur olan o kadar çok insan var ki Allah kolaylık versin | |
|
|
 |
aaaa
Yeni Üye

|
| stajyer eş durumu tayini 02 Mar 2008, 21:21 | |
| | Hiç dava eden olmamış mı arkadaşlar duyanınız göreniniz yok mu?. | |
|
|
 |
yavuzali
Aktif Üye

Kayıt: 13 Oca 2008 Mesajlar: 229 Konum: KARAMAN--- Görev Yeri: BİNGÖL |
| stajyer eş durumu tayini 03 Mar 2008, 0:05 | |
| | bidiğim kadarıyla stajerliğin kalkması için illa bir sene geçmesine gerek yok. kurslarınız bittikten sonra müdür onay verince stajerliğiniz kalkıyor. aynı durum arkadaşımda war ve o bu şekilde çözmeyi düşünüyo... | |
|
|
 |
sedaaa
Site Gezgini

| stajyer eş durumu tayini 05 Mar 2008, 10:57 | |
| arkadaşım geçen seneye kadar öyleymiş ama artık tam 1 yılın doldurulması gerekiyor stajyerliğin kalkması için.bizzat mem e gittim sordum.çok cebelleştim ben de ama nafile. ben de tayin isteyeceğim 1. bölge merkezi bi okuldan 2. bölgeye . 27 austos 2007 de göreve başladım. mecburen şubat 2009 a kadı | |
|
|
 |
|
|