Kullanıcı Adı:    Şifre:      Her ziyaretimde otomatik giriş yap       GirişGiriş   

Ana Sayfa
Ana Sayfa
Bilişim Teknolojileri Son Konular
Son Konular
Kayıt Olun
Kayıt Olun
İletişim
İletişim

Sitemizdeki Paylaşım Ortamına Katılmak İster misiniz ? ---Üye Olmak İçin Tıklayınız..---  

Bilgisayarbilisim.NET | Bilişim Teknolojileri | Bilgisayar Öğretmenleri | Okul Formatör | Eğitici Formatör | Yıllık ve Günlük Plan | Görsel Anlatımlar | Etkinlikler | Forum
   Stajyer Bilgisayar Öğretmeni

stajyer eş durumu tayini

Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder 1. sayfa (Toplam 2 sayfa)
Sayfaya git 1, 2  Sonraki
YazarMesaj
aaaa
Yeni Üye
Yeni Üye

stajyer eş durumu tayini    02 Mar 2008, 19:20Alıntıyla Cevap Gönder

arkadaşlar stajyer öğretmenlerin eş durumu ile ilgili bir durum söz konusu. normalde stajyerliğimiz kalktığında(1 yıl çalışmak kaydı da dahil) eş durumundan tayin isteyebiliyoruz. Fakat MEB bu sene yaz dönemi eş durumu atamalarını stajyerlerin 1 yılının dolmasına fırsat vermeyecek şekilde bir tarihe ayarlamış. Yani ağustosun 25 inde bütün eş durumu tayinleri olmuş ve bitmiş oluyor. ben 29 unda başladım. eş durumu tayininin bir diğeri şubat ayında. ve ben bir dönem daha eşimden ayrı kalıcam.

bu duruma çözüm önerisi ya da konu ile ilgili bilgisi olan varmı? MEB beni yaz döneminde atayamaz mı ya........ Sad Sad
emily_deu
Aktif Üye
Aktif Üye

stajyer eş durumu tayini    02 Mar 2008, 19:22Alıntıyla Cevap Gönder

hocam ne yazıkki çözüm yok, biçok arkadaşımız aynı kaderi paylaşıyor ve böylesi ayrılıklara mahkum ediliyorlar Sad
... gerçi bu sınırlama da olmazsa hiç kimsenin doğuda çalışacağı yok yani... Smile
the_korsan
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

stajyer eş durumu tayini    02 Mar 2008, 19:23Alıntıyla Cevap Gönder

hocam diğer şubat özür grubunui beklemekten başka çareniz yok malesef
BTDeniz
Aktif Üye
Aktif Üye

stajyer eş durumu tayini    02 Mar 2008, 19:26Alıntıyla Cevap Gönder

Ben de bulunduğum okuldan bir an önce kaçmak istiyorum ama şubatı beklemek zorundayım, 1. bölge, merkezî bi okuldan zorunlu hizmet bölgesi biyere gitmeme bile izin veremiyolar stajyerliğim kalkmadan yaa Mad
aaaa
Yeni Üye
Yeni Üye

stajyer eş durumu tayini    02 Mar 2008, 19:27Alıntıyla Cevap Gönder

ya doğuda eşim zaten sadece gitmek istiyorum yanına . 8 yıldır ayrı yerlerdeyiz zaten...Yorulduk.. Nasıl kanundur bu ya 1 yıl çalış eş durumu tayini isteyebiliyorsun ama benim takvimime uymazsa olmaz diyor...deliricemm. Sad
blue123
Seçkin Üye
Seçkin Üye

stajyer eş durumu tayini    02 Mar 2008, 19:32Alıntıyla Cevap Gönder

eeee hocam hepimiz yaşadık bunları ...sesimizi duyurmaya çalıştık ama olmadı..mecburen bekleyeceksiniz..allah kolaylık versin
wes
Aktif Üye
Aktif Üye

stajyer eş durumu tayini    02 Mar 2008, 19:52Alıntıyla Cevap Gönder

sen yine de iyisin hocam, sözleşmeliler ne yazık ki yazdan yaza eş durumu tayini isteyebiliyorlar.
Elden gelen bişey yok yarım dönem katlanacaksın.
emily_deu
Aktif Üye
Aktif Üye

stajyer eş durumu tayini    02 Mar 2008, 20:01Alıntıyla Cevap Gönder

aaaa yazmış:
ya doğuda eşim zaten sadece gitmek istiyorum yanına . 8 yıldır ayrı yerlerdeyiz zaten...Yorulduk.. Nasıl kanundur bu ya 1 yıl çalış eş durumu tayini isteyebiliyorsun ama benim takvimime uymazsa olmaz diyor...deliricemm. Sad

hocam lafım sizin şahsınıza değildi, lütfen yanlış anlamanızı istemem... inşallah çok çabuk geçer bu ayrılık zamanlarınız da sonra gülerek hatırlarsınız... Smile
cogullu
Moderatör
Moderatör

stajyer eş durumu tayini    02 Mar 2008, 20:58Alıntıyla Cevap Gönder

hocam bu yeni bir haber değil yıllardır böyle bu uygulama malesef 4-5 gün yüzünden 6 ay daha beklemek zorunda kalıyor insanlar, bundan dolayı mağdur olan o kadar çok insan var ki Allah kolaylık versin
aaaa
Yeni Üye
Yeni Üye

stajyer eş durumu tayini    02 Mar 2008, 21:21Alıntıyla Cevap Gönder

Hiç dava eden olmamış mı arkadaşlar duyanınız göreniniz yok mu?.
yavuzali
Aktif Üye
Aktif Üye

stajyer eş durumu tayini    03 Mar 2008, 0:05Alıntıyla Cevap Gönder

bidiğim kadarıyla stajerliğin kalkması için illa bir sene geçmesine gerek yok. kurslarınız bittikten sonra müdür onay verince stajerliğiniz kalkıyor. aynı durum arkadaşımda war ve o bu şekilde çözmeyi düşünüyo...
sedaaa
Site Gezgini
Site Gezgini

stajyer eş durumu tayini    05 Mar 2008, 10:57Alıntıyla Cevap Gönder

arkadaşım geçen seneye kadar öyleymiş ama artık tam 1 yılın doldurulması gerekiyor stajyerliğin kalkması için.bizzat mem e gittim sordum.çok cebelleştim ben de ama nafile. Confused ben de tayin isteyeceğim 1. bölge merkezi bi okuldan 2. bölgeye . 27 austos 2007 de göreve başladım. mecburen şubat 2009 a kadıSad
Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder1. sayfa (Toplam 2 sayfa)
Sayfaya git 1, 2  Sonraki

Bilgisayarbilisim.NET | Bilişim Teknolojileri | Bilgisayar Öğretmenleri | Okul Formatör | Eğitici Formatör | Yıllık ve Günlük Plan | Görsel Anlatımlar | Etkinlikler | Forum
   Stajyer Bilgisayar Öğretmeni

stajyer eş durumu tayini

page generation = 0.57374 seconds, sql queries = 14

Bilgisayarbilisim.NET forumlarında yasal olmayan programların paylaşılması yasaktır. Yasal olmayan linkler ve mesajlar uyarılmaksızın silinecektir.
Yasal olmayan programlar yada linkler tarafımızdan görülmeyebilir, ismi verilen dosyaların sorumlulukları kaynaklarına aittir. Hak sahibinin talebi durumunda derhal sitemizden kaldırılacaktır.
Sitede verilen linklerin yasalara aykırı kullanımı karşısında oluşabilecek hiçbir sorundan sitemiz sorumlu değildir.

phpBB-alexa-Pc Rehberi

Bilişim Teknolojileri E_OKUL Eğitici Formatör Öğretmen iyinet webmaster forumu 2008 seo yarışması