Kullanıcı Adı:    Şifre:      Her ziyaretimde otomatik giriş yap       GirişGiriş   

Ana Sayfa
Ana Sayfa
Bilişim Teknolojileri Son Konular
Son Konular
Kayıt Olun
Kayıt Olun
İletişim
İletişim

Sitemizdeki Paylaşım Ortamına Katılmak İster misiniz ? ---Üye Olmak İçin Tıklayınız..---  

Bilgisayarbilisim.NET | Bilişim Teknolojileri | Bilgisayar Öğretmenleri | Okul Formatör | Eğitici Formatör | Yıllık ve Günlük Plan | Görsel Anlatımlar | Etkinlikler | Forum
   Stajyer Bilgisayar Öğretmeni

stajyer eş durumu tayini

Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder 2. sayfa (Toplam 2 sayfa)
Sayfaya git Önceki  1, 2
YazarMesaj
eylul1349
Aktif Üye
Aktif Üye

stajyer eş durumu tayini    05 Mar 2008, 11:01Alıntıyla Cevap Gönder

hocam bana da aynısı olmuştu.stajyerliğim 5 eylül de kalkmıştı ama yaz dönemi özür ataması 31 ağustosta bitmişti.hiç bişey yapamadım.6 ay bekledim.şimdi çok şükür eşimin yanındayım.
basbag
Süper Üye
Süper Üye

stajyer eş durumu tayini    05 Mar 2008, 11:06Alıntıyla Cevap Gönder

hocam bende 1 günle isteyememiştim. malesef milli eğitim kanunları bunlar
akina08
Yeni Üye
Yeni Üye

bi hal çaresi var ama çook zor    30 Nis 2008, 22:22Alıntıyla Cevap Gönder

arkadaşlar ben yukardaki aaa nın eşi zzz Smile bende eşim gibi bilgisayar öğretmeniyim talihsizlik uzak yerlerde bekletiyor bizi ama olsun geç olsun ama güç olmasın diyoruz. Arkadaşlar uzun araştırmalarım sonucuna ben bi yol buldum hemen anlatayım.... Okul müdürünüz stajerliğinizin kalkması için, öğretmenimin bir ay önceden stajerliği kalksın diye bi dilekçe yazıyor ama bu valilikten onaylanmalı valilikten onay çıkarsa ki bu daa anladığınız üzere çook zor bir ay önceden stajerliniz kalkıyor ve son başvuru tarihine yetişiyorsunuz. Çok araştırdım ve böyle bir yol söylediler bulunduğum ilçedeki mem de. Bizde ne yapacağımızı hala daha bilmiyoruz mahkeme de işi çözermi oda bi açık yol .... Allah sıkıntısı olana yardım etsin dualarınızı bekliyoruz. Unutmadan eğer olursa bana da haber verin:)))
61TS1967
Aktif Üye
Aktif Üye

stajyer eş durumu tayini    30 Nis 2008, 22:49Alıntıyla Cevap Gönder

bizim 1,5 senemiz bu yaz doluyor. Hayırlısıyla eşim yanıma ancak gelebilecek.
zalim yönetmelikler ayırıyor bizleri Sad
acustic27
Aktif Üye
Aktif Üye

stajyer eş durumu tayini    30 Nis 2008, 22:54Alıntıyla Cevap Gönder

Eşleri birbirinden ayrı koyanları Rabbim onları aynı şekilde imtihan etsin... Sad
pink
Aktif Üye
Aktif Üye

stajyer eş durumu tayini    06 Eyl 2008, 15:54Alıntıyla Cevap Gönder

ben de kpssden önce nikahlanıp yanına gidryim derken bi de neler duyuyorum ekstra yıllar
bu ne yaaaa tövbe tövbeeee
canoz06
Yeni Üye
Yeni Üye

stajyer eş durumu tayini    12 Eyl 2008, 19:11Alıntıyla Cevap Gönder

arkadaşlar eş durumundan tayinde zorunlu hizmet kalkıyormu????
af falan çıkıyor deniliyor.
bilen varmı???
canoz06
Yeni Üye
Yeni Üye

stajyer eş durumu tayini    13 Eyl 2008, 12:53Alıntıyla Cevap Gönder

arkadaşlar eş durumundan tayinde her sene istenen kağıt sigorta kağıdımı
yoksa evlilik kağıdımı
Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder2. sayfa (Toplam 2 sayfa)
Sayfaya git Önceki  1, 2

Bilgisayarbilisim.NET | Bilişim Teknolojileri | Bilgisayar Öğretmenleri | Okul Formatör | Eğitici Formatör | Yıllık ve Günlük Plan | Görsel Anlatımlar | Etkinlikler | Forum
   Stajyer Bilgisayar Öğretmeni

stajyer eş durumu tayini

page generation = 0.23559 seconds, sql queries = 14

Bilgisayarbilisim.NET forumlarında yasal olmayan programların paylaşılması yasaktır. Yasal olmayan linkler ve mesajlar uyarılmaksızın silinecektir.
Yasal olmayan programlar yada linkler tarafımızdan görülmeyebilir, ismi verilen dosyaların sorumlulukları kaynaklarına aittir. Hak sahibinin talebi durumunda derhal sitemizden kaldırılacaktır.
Sitede verilen linklerin yasalara aykırı kullanımı karşısında oluşabilecek hiçbir sorundan sitemiz sorumlu değildir.

phpBB-alexa-Pc Rehberi

Bilişim Teknolojileri E_OKUL Eğitici Formatör Öğretmen iyinet webmaster forumu 2008 seo yarışması