|
|
1. sayfa (Toplam 1 sayfa) |
|
| | Yazar | Mesaj |
|---|
muallimim
Tecrübeli Üye

| stajlar belli oldu. 300 saat. 19 May 2008, 15:07 | |
| http://etogm.meb.gov.tr/duyuru/staj.pdf
Ben bir müfettişten şöyle duymuştum. Yeni staj sisteminde her öğrenci uyduruk bir yer bile olsa staja gidecek. Ama yeni yönetmelikte okulda da yapılabilir diyor.
Ayrıca sanırım işletmelerden not getirmeyecekler. Başarılı ya da başarısız diye olacak.
Ve kötü haber: Sanırım koordinatörlükler kaldırılıyor ve koordinatör müdür yardımcısı olacak o dolaşacak her yeri. | | |
|  | fatherboard
Site Gezgini

| stajlar belli oldu. 300 saat. 19 May 2008, 15:32 | |
| şu kötu haber kısmına katılmıyorum kordinatorluk nasıl kaldırılabilir bizim okulşda bu sene staj yapan toplam 800 öğrenci var ...kordinator mudur yardımcısısnn bunları gezmeye ömru vefa etmez......
ayrıca çocuklar eskiden beri okulda satj yapabilirler...hatat bizati yaptırıyoruz....bu yönetmelikle değişen bnişi yok sadece 300 saatin 1/3 ü 10. sınıfın sonunda olacakmıs buda 100 satte tekabul eder... | | |
|  | muallimim
Tecrübeli Üye

| stajlar belli oldu. 300 saat. 19 May 2008, 15:38 | |
| | Ama işletmeden not getirmesi yanlış olur. Başarılı ya da başarısız olmalı. Çünkü okul içinde adaletsizlik oluyor o zaman. Stajını okulda yapanların genelde notları düşük oluyor. İşletmelerdekiler ise 100 üzerinde 5. | | |
|  |
| |
 | | 1. sayfa (Toplam 1 sayfa) |
page generation = 0.90018 seconds, sql queries = 14
|
Bilgisayarbilisim.NET forumlarında yasal olmayan programların paylaşılması yasaktır. Yasal olmayan linkler ve mesajlar uyarılmaksızın silinecektir. |
|
Yasal olmayan programlar yada linkler tarafımızdan görülmeyebilir, ismi verilen dosyaların sorumlulukları kaynaklarına aittir. Hak sahibinin talebi durumunda derhal sitemizden kaldırılacaktır. |
|
Sitede verilen linklerin yasalara aykırı kullanımı karşısında oluşabilecek hiçbir sorundan sitemiz sorumlu değildir. |
Bilişim Teknolojileri
E_OKUL
Eğitici Formatör Öğretmen
iyinet webmaster forumu 2008 seo yarışması
|