|
|
| Yazar | Mesaj |
|---|
sezginozturk
Yeni Üye

|
| stajerliğim bitmeden askere gitmek istiyorum 22 May 2008, 23:18 | |
| Arkadaşım ben stajer iken tecilli olmasına rağmen dilekçe ile başvurdum ve askere gittim. şu anda askeri öğretmenim. benim müdürümde bana gitmememin daha iyi olacağını söylemişti ama ben askerliğe başvurduğum için çok memnunum, aradan çıkmış oldu.
stajerliğim askerlik görevimden sonra kalkacak değişen hiçbirşey yok.
Yanlız ağustos celbi için erken dilekçe vermeniz gerekiyor... | |
|
|
 |
deepman
Site Gezgini

|
| stajerliğim bitmeden askere gitmek istiyorum 22 May 2008, 23:28 | |
| | nerde asker öğretmensin sezgin | |
|
|
 |
CeM_G
Site Gezgini

Kayıt: 11 May 2007 Mesajlar: 97 Konum: İstanbul / Gaziosmanpaşa |
| stajerliğim bitmeden askere gitmek istiyorum 27 May 2008, 10:43 | |
|
 |
 |
Arkadaşlar ben aralıkta(2008) gitmek istiyorum 6 ay yapmak istiyorum askerliği. Bunun için ne yapmam gerekiyor. 31 temmuz 2008 e kadar tecilliyim ve hala stajerim 28 ağustos 2007 başlangıç tarihim. |
Arkadaşım senin şuanda stajerlikten dolayı bi tecil hakkın var zaten stajerlik bitim sürene kadar.Ama bunu için ilçe milli eğitime gidip oradan stajerliğin süresince askerlğinin ertlenmesi için dilekçe falan vermen gerekiyor.Başka türlü erteleyemzsin şuanda.bende aynı seniin durumundaydım,hatta benim sevkim 31 mart 2008 deydi ve mart başında sevk kağıdım gelmişti hemen gidip ilçe milli eğitime başvurup oradan stajerlik süresince askerliğim ertlenmesi için talepte bulundum.bu yazışmalar tabiki milli eğitim bakanlığı ve milli savunma bakalnlığı arasında gerçekleşio ve senin bağlı bulunduğun askerlik şubesine bilgi gidiyo isteğin onaylandıktan sonra. sana tavsiyem ertletmek istiyorsan eğer sakın benim gibi geç kalma ertletmek için,sonra çok uğraştırıolar,git hemen başvur gerekli yerlere.ilçeye gidersen eğer onlar seni yönlendirirler.gerci bana biraz köstek oluolardı geç kaldığım için ama biraz bastırınca yaptılar işlemleri :Dbende aralık 2008 de gitmek istiyorum Allah'ın izniyle.Allah hakkımızda hayırlısını nasip etsin...... | |
|
|
 |
harunikiz
Yeni Üye

|
| stajerliğim bitmeden askere gitmek istiyorum 02 Hzr 2008, 22:58 | |
| evet bende bu yaz gideceğim aynı durumdayım. askerlik şubesine gittim niye geldin 10 temmuzdan sonra gel işlemleri başlatalım dedi  | |
|
|
 |
acapunco
Aktif Üye

|
| stajerliğim bitmeden askere gitmek istiyorum 26 Hzr 2008, 13:04 | |
|
 |
 |
 |
 |
Arkadaşlar ben aralıkta(2008) gitmek istiyorum 6 ay yapmak istiyorum askerliği. Bunun için ne yapmam gerekiyor. 31 temmuz 2008 e kadar tecilliyim ve hala stajerim 28 ağustos 2007 başlangıç tarihim. |
Arkadaşım senin şuanda stajerlikten dolayı bi tecil hakkın var zaten stajerlik bitim sürene kadar.Ama bunu için ilçe milli eğitime gidip oradan stajerliğin süresince askerlğinin ertlenmesi için dilekçe falan vermen gerekiyor.Başka türlü erteleyemzsin şuanda.bende aynı seniin durumundaydım,hatta benim sevkim 31 mart 2008 deydi ve mart başında sevk kağıdım gelmişti hemen gidip ilçe milli eğitime başvurup oradan stajerlik süresince askerliğim ertlenmesi için talepte bulundum.bu yazışmalar tabiki milli eğitim bakanlığı ve milli savunma bakalnlığı arasında gerçekleşio ve senin bağlı bulunduğun askerlik şubesine bilgi gidiyo isteğin onaylandıktan sonra. sana tavsiyem ertletmek istiyorsan eğer sakın benim gibi geç kalma ertletmek için,sonra çok uğraştırıolar,git hemen başvur gerekli yerlere.ilçeye gidersen eğer onlar seni yönlendirirler.gerci bana biraz köstek oluolardı geç kaldığım için ama biraz bastırınca yaptılar işlemleri :Dbende aralık 2008 de gitmek istiyorum Allah'ın izniyle.Allah hakkımızda hayırlısını nasip etsin...... |
cevap için teşekkür ederim hocam. biraz geç gordum cevabını. hemen yarın ilçeden başvurumu yapayım o zaman.  | |
|
|
 |
Eindoforat
Site Gezgini

| stajerliğim bitmeden askere gitmek istiyorum 28 Hzr 2008, 19:25 | |
| | Acapunco kardes,yeni aldigim bilgilere gore direk askerlik subesine gidiyorsun,orda bi dilekce dolduruyorsun ve erteletiyorsun askerligini. Cunku 2007 mezunlarinin 2 yil tecil hakki varmis. Bu haktan yararlanabiliyosun. Ama askerlik subesinin hangisi olmasi konusunda bilgim yok. Yani bagli bulundugun yere gitmen mi lazim yoksa yasadigin yerdekiyle de oluyor mu bilmiyorum. | |
|
|
 |
firzan
Aktif Üye

| stajerliğim bitmeden askere gitmek istiyorum 28 Hzr 2008, 21:02 | |
| | gönül rahatlığı ile askerliğini yap hocam. gelince kaldığın yerden devam edersin | |
|
|
 |
acapunco
Aktif Üye

|
| stajerliğim bitmeden askere gitmek istiyorum 03 Tem 2008, 10:22 | |
| | sağol eindoforat kardeş dediğin gibiymiş. gittik askerlik şubesine 2009 ağustosa kadar erteleme işlemini yaptılar hiçbir belge istemeden sadece iki tane dilekçe doldurdum. Aralık sevk döneminde de tecili bozdurup aralıkta gitmeyi dusunuyorum. | |
|
|
 |
YuLiaN
Site Gezgini

|
| stajerliğim bitmeden askere gitmek istiyorum 09 Eyl 2008, 15:45 | |
| | arkadaslar bisey merak ediyorum.ben 26 agustos 2008 de göreve basladim.eger istersem eylül de askerlik icin dilekce verebilirmiyim versem sonuclari neler olur? | |
|
|
 |
|
|