Kullanıcı Adı:    Şifre:      Her ziyaretimde otomatik giriş yap       GirişGiriş   

Ana Sayfa
Ana Sayfa
Bilişim Teknolojileri Son Konular
Son Konular
Kayıt Olun
Kayıt Olun
İletişim
İletişim

Sitemizdeki Paylaşım Ortamına Katılmak İster misiniz ? ---Üye Olmak İçin Tıklayınız..---  

Bilgisayarbilisim.NET | Bilişim Teknolojileri | Bilgisayar Öğretmenleri | Okul Formatör | Eğitici Formatör | Yıllık ve Günlük Plan | Görsel Anlatımlar | Etkinlikler | Forum
   Stajyer Bilgisayar Öğretmeni

stajerliğim bitmeden askere gitmek istiyorum

Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder 1. sayfa (Toplam 3 sayfa)
Sayfaya git 1, 2, 3  Sonraki
YazarMesaj
mrsduzcelee
Aktif Üye
Aktif Üye

stajerliğim bitmeden askere gitmek istiyorum    08 Oca 2008, 10:06Alıntıyla Cevap Gönder

hocam bir bayan öğretmenim ama staj dosyamı bugün teslim ettim. buna da bakmıştım. buyrun sorunuzla alakalı yönetmelik aşağıda Very Happy

MİLLİ EĞİTİM BAKANLIĞI ADAY MEMURLARIN YETİŞTİRİLMESİNE İLİŞKİN YÖNETMELİK

ASKERLİK DURUMU
Madde 40- Aday memurlarının adaylık süresi içinde silah altına alınmaları durumunda terhislerinden sonra göreve başlamalarını müteakip durumlarına uygun eğitim programına dahil ederek kalan eğitimleri 38. Maddede belirtilen şartlarda tamamlattırılır.

EKSİK EĞİTİMİN TAMAMLATTIRILMASI
Madde 38- Belge ile ispatı mümkün zorlayıcı sebeplerle ders saati olarak belirlenen her programın 1/5’ine devam edemeyenlerin eksik eğitimlerini, eğitim programı bütünlüğü içinde tamamlattırılır.
usare
Aktif Üye
Aktif Üye

stajerliğim bitmeden askere gitmek istiyorum    08 Oca 2008, 10:12Alıntıyla Cevap Gönder

hocam arkadaşların da dediği gibi istersen gidersin, gelince stajerliğin kalkar. Zaten senin 31 temmuz a kadar tecilin varsa, aralık ta alırlar seni sanırım. o zamana kdar da stajerliğin kalkar. ama asker öğretmen olamazssın aralıkta gidersen. Valla ben stajerliğm kalktıktan sonra gtimiştim. Bana bu uygundu. Sana ne uyar onu bilemem.
iistel
Site Gezgini
Site Gezgini

stajerliğim bitmeden askere gitmek istiyorum    08 Oca 2008, 10:20Alıntıyla Cevap Gönder

Hayatta hiç birşeyin garantisi yok. Bence Stajyerliğin kalksın öyle git.
keyloger
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

stajerliğim bitmeden askere gitmek istiyorum    08 Oca 2008, 10:46Alıntıyla Cevap Gönder

ben stajerken gittim askere dönüştestajerliğim kalktı.Eğer yönetmelik değişmediyse askere gitmene stajer olman engel değil.Ona bakarsan devlette ilk 10 yıl çalışmadan zaten herhangi bir güvencen yok.Allah korusun ölsen devlet senin memuriyetini tanımaz arkanda kalanlara maaş bağlamaz.
realcriminal
Site Gezgini
Site Gezgini

stajerliğim bitmeden askere gitmek istiyorum    08 Oca 2008, 12:57Alıntıyla Cevap Gönder

mrsduzcelee arkadaşım bu kadar ilgilendiğin için teşekkür ederim. tabi bütün arkadaşlara teşekkürler. usare bi sorum olcaktı bence beni aralıkta değil, ağustosta alırlar askere. çünkü temmuzda bitiyor tecilim. ağustosta hiçbir sebebim yok ki.
CeM_G
Site Gezgini
Site Gezgini

stajerliğim bitmeden askere gitmek istiyorum    18 Şub 2008, 13:17Alıntıyla Cevap Gönder

aynı durumdan bende muzdaribim Very Happy benim stajerliğim 31 ağustosta kalkıyor ve bende askere gitmeyi düşünüyorum.daha çok bekletmek istemiyorum açıkçası askerliği.ama stajerliğim kalkarmı kalkmazmı,bi sorun olurmu die tedirgin oluyordum.ama gidip gelen ve birsorun yaşamayan insanlarıda görüyorum.kafam karıştı gibi yaw.2 sene daha da beklemek istemiyorum.yapacaklarını yapamıyorsun biran önce aradan cıkmasını istiyorsun.
bide benim tecil 31 mart 2008 de bitiyo.şimdi benim ne yapmam lazım arkadaşlar.nası bir belge ile başvurmalyım askerlik şubesine???
CeM_G
Site Gezgini
Site Gezgini

stajerliğim bitmeden askere gitmek istiyorum    02 Mar 2008, 23:44Alıntıyla Cevap Gönder

arkadaşlar şimdi benim öle bi durum geldi ki başıma.artık benim sucummu dersiniz yoksa okulun ihmalkarlığımı bilmiorum.şimdi ben stajer öğretmenim ve stajerliğim 31 ağustos 2008 de kalkıcak.ama benim askere sevkim 31 mart 2008 ve sevk elime geldi.tabi bende okuldan bi bilgi beklediğim için hiç biryere başvurmadım.vu şaunada bir aylık gibi bi sürem var.ilçe milli eğitime gittiğimde bana dediler sen şansını kaybettin ocakda başvurman gerekiyordu.dedim bende bana okuldan herhangi bir bilgilendirme olmadı ve mağdur duruma düştüm.bu işlemler için ilk önce ilçeye başvurup oradan belgeler milli eğitim ve milli savunma bakalnlığı arasında yazışmalarla halloluyormuş.bunun hakkında benim bi bilgim yoktu tabi.gittiğimde bana ilk önce yapabileceğimiz bişi yok askere gidersin dediler.bende stajerlğim kalkmadan gitmek istemiyorum.ve dedim yapabileceğimiz başka bişey yokmu.zar zor ikna edip,oradaki memur il milli eğitimi aradı ve bi stjer öğertmenimiz var ve sevki 31 marttaymış dedi yazısını size yollayalımmı diye sordu.il deki görevlide biraz konuşmadan sonra yollayın dedi.yarın gidip belgelerle birlikte ilk önce ilçeye,oradan sonrada bizzat kendim il milli eğitmie gidip elimle vericem belgelerimi.arkadaşlar sizce belgeleri teslim ettikten sonra martın sonuna kadar yetşirmi dersiniz işlmeler.bakaya kalmak istemiyorum sonra başım çok ağırır.

birde askerlik sevkinde şöle bi madde okudum.
kamu kurum ve kuruluşlarında kanunen zorunlu staj eğitimi yapanların bakaya kalmamaları veya bu eğitime bakaya kaldıkları tarihten önce başlamış olmaları halinde silah altına alınmaları ertelenmektedir.

bu maddeye güvenebilirmiyim arkadaşlar hüç bir işlem yapmayıp bakaya kalsam bile.
birde askerlik şubesindeki görevli bana,yazı elime 31 marttan bi kaç gün sonra gecse bile sorun olmaz dedi.
şimdi arkadaşlar budurum içinde nasıl bi yol izlemeliyim...ben ağustos veya daha sonra gitmeyi düşünüodum birden bire böyle bi durumla karşılanca şok oldum..
mustafa
Aktif Üye
Aktif Üye

stajerliğim bitmeden askere gitmek istiyorum    02 Mar 2008, 23:46Alıntıyla Cevap Gönder

stajerlik sorun değil zaten
CeM_G
Site Gezgini
Site Gezgini

stajerliğim bitmeden askere gitmek istiyorum    02 Mar 2008, 23:48Alıntıyla Cevap Gönder

ben bu işlemleri şimdi başlatsam acaba yetişirmi mart sonuna kadar.benim planlarımda olmayan bi şekilde ortaya cıktıda.çok zamansız oldu anlayacağınz...
acapunco
Aktif Üye
Aktif Üye

stajerliğim bitmeden askere gitmek istiyorum    20 May 2008, 12:43Alıntıyla Cevap Gönder

Arkadaşlar ben aralıkta(2008) gitmek istiyorum 6 ay yapmak istiyorum askerliği. Bunun için ne yapmam gerekiyor. 31 temmuz 2008 e kadar tecilliyim ve hala stajerim 28 ağustos 2007 başlangıç tarihim.
sezginozturk
Yeni Üye
Yeni Üye

stajerliğim bitmeden askere gitmek istiyorum    22 May 2008, 23:18Alıntıyla Cevap Gönder

Arkadaşım ben stajer iken tecilli olmasına rağmen dilekçe ile başvurdum ve askere gittim. şu anda askeri öğretmenim. benim müdürümde bana gitmememin daha iyi olacağını söylemişti ama ben askerliğe başvurduğum için çok memnunum, aradan çıkmış oldu.
stajerliğim askerlik görevimden sonra kalkacak değişen hiçbirşey yok.
Yanlız ağustos celbi için erken dilekçe vermeniz gerekiyor...
deepman
Site Gezgini
Site Gezgini

stajerliğim bitmeden askere gitmek istiyorum    22 May 2008, 23:28Alıntıyla Cevap Gönder

nerde asker öğretmensin sezgin
Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder1. sayfa (Toplam 3 sayfa)
Sayfaya git 1, 2, 3  Sonraki

Bilgisayarbilisim.NET | Bilişim Teknolojileri | Bilgisayar Öğretmenleri | Okul Formatör | Eğitici Formatör | Yıllık ve Günlük Plan | Görsel Anlatımlar | Etkinlikler | Forum
   Stajyer Bilgisayar Öğretmeni

stajerliğim bitmeden askere gitmek istiyorum

page generation = 0.22315 seconds, sql queries = 15

Bilgisayarbilisim.NET forumlarında yasal olmayan programların paylaşılması yasaktır. Yasal olmayan linkler ve mesajlar uyarılmaksızın silinecektir.
Yasal olmayan programlar yada linkler tarafımızdan görülmeyebilir, ismi verilen dosyaların sorumlulukları kaynaklarına aittir. Hak sahibinin talebi durumunda derhal sitemizden kaldırılacaktır.
Sitede verilen linklerin yasalara aykırı kullanımı karşısında oluşabilecek hiçbir sorundan sitemiz sorumlu değildir.

phpBB-alexa-Pc Rehberi

Bilişim Teknolojileri E_OKUL Eğitici Formatör Öğretmen iyinet webmaster forumu 2008 seo yarışması