|
|
| Yazar | Mesaj |
|---|
stan007
Aktif Üye

|
| stajerim ve askere gitmek istiyorum hangi dönem 18 Hzr 2008, 12:40 | |
| arkadaşlar bu sene atandım ve fethiyede merkezi bi okulda kadrolu bilgisayar öğretmeni olarak göreve başladım. Askere gitmek ve asker öğretmen olarak görev almak istiyorum.
Hangi dönem de gidersem şansım artar yada bazı öğretmenlerim batıda olduğumuz için asker öğretmenlik çıkmaz diyorlar doğrumu. Bide stajerliğimiz kalkmadan ağustosta gidebilirmiyiz.
Tecrübeli arkadaşlardan yardım alabilirmiyim lütfen | |
|
|
 |
hgvural
Aktif Üye

| stajerim ve askere gitmek istiyorum hangi dönem 18 Hzr 2008, 13:08 | |
| | Hocam şimdi askere gitmek için varsa tecilini bozduracaksın ve 15 temmuzan sonra askerlik şubene istedikleri belgeleri ve milli eğitimden alacağın EK A belgesini götüreceksin. 1 Agustosta sınava giriyorsun ondan sonra 10 Agustosta belli oluyor ne olacağın. Asker öğretmen olursan 12 Agustosta başlıyorsun. Batıdakilere çıkmaz diye bir şey yok hocam. Şans ve daha doğrusu askeriyenin inisiyatifine kalmış. | |
|
|
 |
hgvural
Aktif Üye

| stajerim ve askere gitmek istiyorum hangi dönem 18 Hzr 2008, 13:08 | |
| | Ayrıca stajyer olman bişeyi değiştirmez. Gidebilirsin. Adaylığın askerlik bitiminden sonra kaldırılır. | |
|
|
 |
aydansii
Aktif Üye

|
| stajerim ve askere gitmek istiyorum hangi dönem 18 Hzr 2008, 13:11 | |
| | hocam asker öğretmen görevlendirmeleri sadece agustos sevkınde oluyor.diğer dönemlerde asker öğretmen görevlendirmesi olmaz.batıda doğuda diye bir sart yok.benim arkadasım cesme de görevde iken agustos celbınde askere gıttı gecen yaz ve su an diyarbakırda asker öğretmen.istatistik olarak asker öğretmen görevlendirilmeleri doğu anadolu,güneydoğu anadolu,batı karadeniz tarafına yapılıyor.stajerlik durumuna gelince,bahsettığım arkadasım stajerliği kalkmadan askerlık sevkını ıstedı ve gitti,1 yıllık surede eksık kalan kısmı gelınce tamamlarsın olur(temel ve hazırlayıcı eğitim kursalarına katılıp basarılı olduysan tabıı)...yanı agustosda asker öğretmen olabılırsın ve stajerken gidebılırsın... | |
|
|
 |
stan007
Aktif Üye

|
| stajerim ve askere gitmek istiyorum hangi dönem 18 Hzr 2008, 13:14 | |
| Okuldaki bazı öğretmenler asker öğretmenlik çıkmaz diyince tereddüte kapıldım
birde okuldaki müdürde askere gitmemi hiç istemiyor biz gidersek bilgisayar işlerini yapacak pek kimse yok ondan galiba | |
|
|
 |
aydansii
Aktif Üye

|
| stajerim ve askere gitmek istiyorum hangi dönem 18 Hzr 2008, 13:26 | |
|
 |
 |
Okuldaki bazı öğretmenler asker öğretmenlik çıkmaz diyince tereddüte kapıldım
birde okuldaki müdürde askere gitmemi hiç istemiyor biz gidersek bilgisayar işlerini yapacak pek kimse yok ondan galiba |
bilişim teknolojileri alanından bayağı alıyorlar sen cıkmaz dıyenlere bakma,valla hocam sen mudure fılan da bakma gıt enınde sonunda yapacaksın ne zamana kadar erteleyebilirsin ki,gecen sene bende gıtmedım bu yaz gıdıyorum hayırlısı ıle ıns,yanlıs anlama ama devletın ıslerı hiçbir zaman kalmaz,devlet ıcın ahmet olmazsa mehmet olur,çark döner yani anlayacagın, | |
|
|
 |
stan007
Aktif Üye

|
| stajerim ve askere gitmek istiyorum hangi dönem 18 Hzr 2008, 13:31 | |
| evet haklısın bende senin gibi düşünüyorum , ne kadar çabuk yaparsak vatani görevimizi
bizim içinde iyi olacak | |
|
|
 |
karinca_52
Süper Üye

| stajerim ve askere gitmek istiyorum hangi dönem 19 Hzr 2008, 9:28 | |
| | ağustosta gidersen asker öğretmen olursun diğer dönemlerde gidersen kısa dönem olursun | |
|
|
 |
|
|