Kullanıcı Adı:    Şifre:      Her ziyaretimde otomatik giriş yap       GirişGiriş   

Ana Sayfa
Ana Sayfa
Bilişim Teknolojileri Son Konular
Son Konular
Kayıt Olun
Kayıt Olun
İletişim
İletişim

Sitemizdeki Paylaşım Ortamına Katılmak İster misiniz ? ---Üye Olmak İçin Tıklayınız..---  

Bilgisayarbilisim.NET | Bilişim Teknolojileri | Bilgisayar Öğretmenleri | Okul Formatör | Eğitici Formatör | Yıllık ve Günlük Plan | Görsel Anlatımlar | Etkinlikler | Forum
   Stajyer Bilgisayar Öğretmeni

stajerim ve askere gitmek istiyorum hangi dönem

Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder 1. sayfa (Toplam 1 sayfa)
YazarMesaj
stan007
Aktif Üye
Aktif Üye

stajerim ve askere gitmek istiyorum hangi dönem    18 Hzr 2008, 12:40Alıntıyla Cevap Gönder

arkadaşlar bu sene atandım ve fethiyede merkezi bi okulda kadrolu bilgisayar öğretmeni olarak göreve başladım. Askere gitmek ve asker öğretmen olarak görev almak istiyorum.
Hangi dönem de gidersem şansım artar yada bazı öğretmenlerim batıda olduğumuz için asker öğretmenlik çıkmaz diyorlar doğrumu. Bide stajerliğimiz kalkmadan ağustosta gidebilirmiyiz.
Tecrübeli arkadaşlardan yardım alabilirmiyim lütfen
hgvural
Aktif Üye
Aktif Üye

stajerim ve askere gitmek istiyorum hangi dönem    18 Hzr 2008, 13:08Alıntıyla Cevap Gönder

Hocam şimdi askere gitmek için varsa tecilini bozduracaksın ve 15 temmuzan sonra askerlik şubene istedikleri belgeleri ve milli eğitimden alacağın EK A belgesini götüreceksin. 1 Agustosta sınava giriyorsun ondan sonra 10 Agustosta belli oluyor ne olacağın. Asker öğretmen olursan 12 Agustosta başlıyorsun. Batıdakilere çıkmaz diye bir şey yok hocam. Şans ve daha doğrusu askeriyenin inisiyatifine kalmış.
hgvural
Aktif Üye
Aktif Üye

stajerim ve askere gitmek istiyorum hangi dönem    18 Hzr 2008, 13:08Alıntıyla Cevap Gönder

Ayrıca stajyer olman bişeyi değiştirmez. Gidebilirsin. Adaylığın askerlik bitiminden sonra kaldırılır.
aydansii
Aktif Üye
Aktif Üye

stajerim ve askere gitmek istiyorum hangi dönem    18 Hzr 2008, 13:11Alıntıyla Cevap Gönder

hocam asker öğretmen görevlendirmeleri sadece agustos sevkınde oluyor.diğer dönemlerde asker öğretmen görevlendirmesi olmaz.batıda doğuda diye bir sart yok.benim arkadasım cesme de görevde iken agustos celbınde askere gıttı gecen yaz ve su an diyarbakırda asker öğretmen.istatistik olarak asker öğretmen görevlendirilmeleri doğu anadolu,güneydoğu anadolu,batı karadeniz tarafına yapılıyor.stajerlik durumuna gelince,bahsettığım arkadasım stajerliği kalkmadan askerlık sevkını ıstedı ve gitti,1 yıllık surede eksık kalan kısmı gelınce tamamlarsın olur(temel ve hazırlayıcı eğitim kursalarına katılıp basarılı olduysan tabıı)...yanı agustosda asker öğretmen olabılırsın ve stajerken gidebılırsın...
stan007
Aktif Üye
Aktif Üye

stajerim ve askere gitmek istiyorum hangi dönem    18 Hzr 2008, 13:14Alıntıyla Cevap Gönder

Okuldaki bazı öğretmenler asker öğretmenlik çıkmaz diyince tereddüte kapıldım
birde okuldaki müdürde askere gitmemi hiç istemiyor biz gidersek bilgisayar işlerini yapacak pek kimse yok ondan galiba
aydansii
Aktif Üye
Aktif Üye

stajerim ve askere gitmek istiyorum hangi dönem    18 Hzr 2008, 13:26Alıntıyla Cevap Gönder

stan007 yazmış:
Okuldaki bazı öğretmenler asker öğretmenlik çıkmaz diyince tereddüte kapıldım
birde okuldaki müdürde askere gitmemi hiç istemiyor biz gidersek bilgisayar işlerini yapacak pek kimse yok ondan galiba

bilişim teknolojileri alanından bayağı alıyorlar sen cıkmaz dıyenlere bakma,valla hocam sen mudure fılan da bakma gıt enınde sonunda yapacaksın ne zamana kadar erteleyebilirsin ki,gecen sene bende gıtmedım bu yaz gıdıyorum hayırlısı ıle ıns,yanlıs anlama ama devletın ıslerı hiçbir zaman kalmaz,devlet ıcın ahmet olmazsa mehmet olur,çark döner yani anlayacagın,
stan007
Aktif Üye
Aktif Üye

stajerim ve askere gitmek istiyorum hangi dönem    18 Hzr 2008, 13:31Alıntıyla Cevap Gönder

evet haklısın bende senin gibi düşünüyorum , ne kadar çabuk yaparsak vatani görevimizi
bizim içinde iyi olacak
karinca_52
Süper Üye
Süper Üye

stajerim ve askere gitmek istiyorum hangi dönem    19 Hzr 2008, 9:28Alıntıyla Cevap Gönder

ağustosta gidersen asker öğretmen olursun diğer dönemlerde gidersen kısa dönem olursun
Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder1. sayfa (Toplam 1 sayfa)

Bilgisayarbilisim.NET | Bilişim Teknolojileri | Bilgisayar Öğretmenleri | Okul Formatör | Eğitici Formatör | Yıllık ve Günlük Plan | Görsel Anlatımlar | Etkinlikler | Forum
   Stajyer Bilgisayar Öğretmeni

stajerim ve askere gitmek istiyorum hangi dönem

page generation = 0.26795 seconds, sql queries = 14

Bilgisayarbilisim.NET forumlarında yasal olmayan programların paylaşılması yasaktır. Yasal olmayan linkler ve mesajlar uyarılmaksızın silinecektir.
Yasal olmayan programlar yada linkler tarafımızdan görülmeyebilir, ismi verilen dosyaların sorumlulukları kaynaklarına aittir. Hak sahibinin talebi durumunda derhal sitemizden kaldırılacaktır.
Sitede verilen linklerin yasalara aykırı kullanımı karşısında oluşabilecek hiçbir sorundan sitemiz sorumlu değildir.

phpBB-alexa-Pc Rehberi

Bilişim Teknolojileri E_OKUL Eğitici Formatör Öğretmen iyinet webmaster forumu 2008 seo yarışması