Kullanıcı Adı:    Şifre:      Her ziyaretimde otomatik giriş yap       GirişGiriş   

Ana Sayfa
Ana Sayfa
Bilişim Teknolojileri Son Konular
Son Konular
Kayıt Olun
Kayıt Olun
İletişim
İletişim

Sitemizdeki Paylaşım Ortamına Katılmak İster misiniz ? ---Üye Olmak İçin Tıklayınız..---  

Bilgisayarbilisim.NET | Bilişim Teknolojileri | Bilgisayar Öğretmenleri | Okul Formatör | Eğitici Formatör | Yıllık ve Günlük Plan | Görsel Anlatımlar | Etkinlikler | Forum
   Stajyer Bilgisayar Öğretmeni

Stajer Öğretmen Maaşı Ne kadardır

Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder 1. sayfa (Toplam 3 sayfa)
Sayfaya git 1, 2, 3  Sonraki
YazarMesaj
fahrican
Seçkin Üye
Seçkin Üye

Stajer Öğretmen Maaşı Ne kadardır    30 Mar 2008, 23:10Alıntıyla Cevap Gönder

ilköğretim ve genel liselerde görev yapanlarda 1022, meslek liselerinde görev yapan teknik öğretmenlerde 1093 YTL, arada ilaç, yemek çay gibi kesintilerden dolayı ufak miktarda değişiklik olabilir.
msalep
Süper Üye
Süper Üye

Stajer Öğretmen Maaşı Ne kadardır    30 Mar 2008, 23:19Alıntıyla Cevap Gönder

ben 8/1 vergi iadesi ile beraber 1030 alıyorum... ama görüyorum ki 9/1 ler bende çok alıyor.. anlamadım nasıl oluyor..
ozdemir1001
Aktif Üye
Aktif Üye

Stajer Öğretmen Maaşı Ne kadardır    03 Nis 2008, 7:39Alıntıyla Cevap Gönder

ya arkadaşalr maaşların standart olması gerekmiyor mu? Tamam doğuda olanlar için biraz fazla oluyorsa dahi ben de malatyada çalışıyorum aldığım maaş en fazla 1017 ytl civarı oluyo..3-5 lira ilaç kesintisi olsun peki aradaki fark neyden kaynaklanıyor...Tabiki aile yardımı vs. o katkıları almayanlarla kıyaslıyorum..ben de 1 yıldır çalışıyorum ama hiç 1062 ye yaklaşmadı bile...
nescel
Aktif Üye
Aktif Üye

Stajer Öğretmen Maaşı Ne kadardır    03 Nis 2008, 8:05Alıntıyla Cevap Gönder

Adıyaman 7/2 1050-1060 arası evliyim ama çocuk ve eş yardımını almıyorum
çocuk yardımını eşim alıyor
badem85
Seçkin Üye
Seçkin Üye

Stajer Öğretmen Maaşı Ne kadardır    03 Nis 2008, 8:16Alıntıyla Cevap Gönder

bende 9/1 1.022 ytl maaş alıyorum ibrahim. bu arada sana yolayacağım belge elime geçmedi. geeçrse yine yollarım.
ctrl+z
Süper Üye
Süper Üye

Stajer Öğretmen Maaşı Ne kadardır    03 Nis 2008, 8:21Alıntıyla Cevap Gönder

ihtaner yazmış:
ya adamlar bana 1038 yatırmışlar ve evli göstermişler doğal olarak bende yeni farkettim bunu ilsiste bekar doğru yazmışlar ama muhasebede evli nasıl işse neyse sonuçta son ay yatırılan benden alınacakmış yaklaşık 75 ytl dediler nasıl iş ya bu anlamadım gitti.
(Bu arada cevabın için teşekkür ederim bridget)

DEVLET BU HOCAM ALACAĞI VARSA SÖKE SÖKE ALIR. HATAYI ONLAR YAPSALAR BİLE...
azra
Aktif Üye
Aktif Üye

Stajer Öğretmen Maaşı Ne kadardır    03 Nis 2008, 8:33Alıntıyla Cevap Gönder

9/1 im ve aile yardımı ile 1022 ytl oldu maaşım. 2007'de 927 ytl idi.
river21
Site Gezgini
Site Gezgini

Stajer Öğretmen Maaşı Ne kadardır    03 Nis 2008, 9:14Alıntıyla Cevap Gönder

9/1 öğretmenim 1022 ytl maaş alıyorum 1. bölgedeyim bekar , aile yardımı filan almıyorum.çevremde 10a yakın stajer öğretmen daha vr ve hepsi aynı miktard alıyor neden böyle değişik rakamlar yazılmış onu da anlamadım.
bayghost
Aktif Üye
Aktif Üye

Stajer Öğretmen Maaşı Ne kadardır    25 Nis 2008, 19:32Alıntıyla Cevap Gönder

Arkadaşlar bende pek önemsemiyodum maaşı bordroyu.Karta yatıyo otomatik talimatla para sağa sola gidiyordu. Fakat öğretmenler odasına maaşları asmışlar bi baktım 911 YTL gözüküyo. Mutebetle görüştük düzeltti. Fakat ben sözleşmeden kadroya geçmiştim. İşte %25 kesinti filan dediler. Bir önceki ayda kesildiğini söyledim. ondan sonra tamam hata bizdeymiş filan dediler. Yani bunu takip etmek gerekiyo. Odada görmesem 110 ytl eksik almış olacaktık.

Birde Bireysel Emeklilik sisteminden yararlanan hocalarımız varsa verginin geri dönüşü ne kadar oluyor? ödediğin primin % kaçı geri dönüyor? Mutebette bilmiyorum ne kadar gelecek dedi. Bilen varsa cvp bekliyorum Smile

Son olarak tecrübeli arkadaşlar bi bordro örneği taratıp koysalar, resim üzerinden neyin ne işe yaradığını anlatsalar çok hor geçecek benim gibi çaylaklara Very Happy
okur_musun
Seçkin Üye
Seçkin Üye

Stajer Öğretmen Maaşı Ne kadardır    25 Nis 2008, 21:20Alıntıyla Cevap Gönder

Aslında ne kadar alıyoruz bakmak araştırmak lazım, yanlışlıkla fazladan yatarsa, ilerde faizi ile geri alıyorlar bizden. Kendi hataları yüzünden faizini ödüyoruz bir de
maviekran
Aktif Üye
Aktif Üye

Stajer Öğretmen Maaşı Ne kadardır    29 Nis 2008, 18:38Alıntıyla Cevap Gönder

ben şubatta kadrolu atandım,ilk ay 844 ytl maaş yattı bu ayda 912 ytl yattı..kesintinin sebebini sordum,emekli sandığı kesintisi dediler..maaş bordrosu aldık 111 ytllik kesinti denge tazminatı olarak görünüyor..2 ay boyunca formatörlük görevi falan olmadığı halde denge tazminatı kesmişler,sadece benden değil yeni atanan matematikçi ve sınıfçı arkadaşta da aynı kesinti var..şubatta kadrolu atanıp aynı kesintiye maruz kalan var mı?
ihtaner
Seçkin Üye
Seçkin Üye

Stajer Öğretmen Maaşı Ne kadardır    04 May 2008, 2:04Alıntıyla Cevap Gönder

hocam sizin mutemetle olayı görüş birde internetten il ilçe mem lerin sitelerinden emsal bodro örnekleri bul hataları varsa düzeltirler.Bodroları her ay yüklerler genelde mem siteleri oralardan alabilirsin hiç bir zarar yok nette sonuçta yayınlandığına göre.
Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder1. sayfa (Toplam 3 sayfa)
Sayfaya git 1, 2, 3  Sonraki

Bilgisayarbilisim.NET | Bilişim Teknolojileri | Bilgisayar Öğretmenleri | Okul Formatör | Eğitici Formatör | Yıllık ve Günlük Plan | Görsel Anlatımlar | Etkinlikler | Forum
   Stajyer Bilgisayar Öğretmeni

Stajer Öğretmen Maaşı Ne kadardır

page generation = 0.20993 seconds, sql queries = 14

Bilgisayarbilisim.NET forumlarında yasal olmayan programların paylaşılması yasaktır. Yasal olmayan linkler ve mesajlar uyarılmaksızın silinecektir.
Yasal olmayan programlar yada linkler tarafımızdan görülmeyebilir, ismi verilen dosyaların sorumlulukları kaynaklarına aittir. Hak sahibinin talebi durumunda derhal sitemizden kaldırılacaktır.
Sitede verilen linklerin yasalara aykırı kullanımı karşısında oluşabilecek hiçbir sorundan sitemiz sorumlu değildir.

phpBB-alexa-Pc Rehberi

Bilişim Teknolojileri E_OKUL Eğitici Formatör Öğretmen iyinet webmaster forumu 2008 seo yarışması