|
|
| Yazar | Mesaj |
|---|
Hacker

| Stajer Bİlgisayar öğretmenleri sıkıntılarınız? 05 Eyl 2007, 21:51 | |
| sajerliginizin kaldırılması işlemi otomatik bi işlem diilkine. Bilgisayarcı oldugunuz için ilsis i de program mantıgıyla düşünüyoz herhalde 4 eylülde otomatik olmuyor bu iş yani. manuel olarak güncelliyorlar o sayfayı.
bu ay içerisinede stajerliginizin kaldırılması için teklifte bulunur okul müdürünüz ve stajerliginiz kalkmıstır diye cevap gelir. ardından tebligler dergisinde resmi gazetede yayınlanır ardından ilsis bilgilerinizi güncellerler...
yaklasık 1-2 ay arası bişey sürer bu işlemler. ekim sonu görürsünüz en geç.
tebliğler dergisinde yayınlanır. | |
|
|
 |
ayhangunes
Seçkin Üye

| Stajer Bİlgisayar öğretmenleri sıkıntılarınız? 05 Eyl 2007, 21:54 | |
| stajyerlik süresi dolduktan sonra(1 yıl) 1 ay içerisinde yemin ettirilir. eğer bu işlem yapılamamış ise (tören vb. ) yemin etmiş kabul edilir ve yemin metni dosyasına konulur.
Aday öğretmen yönetmeliğine bir bakın   
2005 şubatta atandım 2006 şubatta tören yapmadılar 24 kasımda yapacağız diye.(daha sonra çağıracağız diye) 2007 şubatta askerdim  hala daha çağıracaklar  | |
|
|
 |
ceren
Site Gezgini

| Stajer Bİlgisayar öğretmenleri sıkıntılarınız? 05 Eyl 2007, 22:10 | |
|
 |
 |
sajerliginizin kaldırılması işlemi otomatik bi işlem diilkine. Bilgisayarcı oldugunuz için ilsis i de program mantıgıyla düşünüyoz herhalde 4 eylülde otomatik olmuyor bu iş yani. manuel olarak güncelliyorlar o sayfayı.
bu ay içerisinede stajerliginizin kaldırılması için teklifte bulunur okul müdürünüz ve stajerliginiz kalkmıstır diye cevap gelir. ardından tebligler dergisinde resmi gazetede yayınlanır ardından ilsis bilgilerinizi güncellerler...
yaklasık 1-2 ay arası bişey sürer bu işlemler. ekim sonu görürsünüz en geç.
tebliğler dergisinde yayınlanır. |
teşekürler hacker hocam.. hep ilsiste aday öğretmen olarak görülmeyeceğim zamanı hayal etmiştim demek öyle hı?üzüldüm bakın şimdi.. ee ben ne anladım bu stajerliğimin kalkmasından şimdi  | |
|
|
 |
bogrt
Seçkin Üye

| Stajer Bİlgisayar öğretmenleri sıkıntılarınız? 05 Eyl 2007, 22:57 | |
|
 |
 |
herşey gittikçe güzelleşiyor ama okul değiştirmek temel şart bence...
|
haklısın hocam, herşey yerine oturdukça daha bi zevk alıyo insan. okul değiştirmek konusunu da ben daha stajerken yaptım. ikinci dönem bi başka okula da görevlendirildim. hem de fen lisesine. napcağını bilememezlikten insan baya bi kasılıyo.ama bu yıl ne kadar çok ve çeşitli tecrübe yaşadın o kadar kendine güven geliyor.
 |
 |
bizim okulda hiç ek ders yazmıyolar yaf yarın toplantı var orda yazcaklar galiba demez mi )) |
napsın hocam, hak veriyorum uşağa stajerlikte herşey doğal ve normal. belki biz de zaman zaman böyle laflar ettik; hiç farkında değiliz. ama dediğin gibi ilk yılından sonra arkana bakmadan gitmek en iyisi galiba.. sonraki yıllar ilk okulundakiler sana o eski günleri hatırlatıp hatırlatıp güldüklerini görmemek için
şaka bi yana, güzel şeyler bunlar. bazen o günlerimi hatırlayıp benim de güldüğüm çok oluyor.. | |
|
|
 |
bogrt
Seçkin Üye

| Stajer Bİlgisayar öğretmenleri sıkıntılarınız? 05 Eyl 2007, 23:11 | |
|
 |
 |
ama sudan çıkmış balık gibiyim ne yapacağımı bilmiom...kimse de zaten bişey söylemior...
ilk zamanlar neler yapılır... neler hazırlanır ..???
bu konuda yrdımcı olursanız sevinirim..  |
seni çok iyi anlıyorum realhalil. ben de aynı senin gibiydim. "kimse de zaten bişey söylemior..." evet, çünkü herkes kendi nerde napcağını bildiği için senin de bildiğini zannediyor.halbuki onlar da hatırlasa ilk yıllarında naptılar, böyle yapmazlardı. aslında o günleri unutmamak lazım..
neyse, sen napcaksın biliyo musun hocam; biliyorum zor ama herşeyi soracaksın. utanma. şurda ne olcak burda ne olcak diye sor, arsız olcan bu yıl. hacker hocamın dediği gibi yapcak başka bişey yok
zaten zamanla herşeyi kendin oturtacaksın.öğrencilerle arkadaşlarla ve idareyle de ilişkilerini iyi tutarsan herşey tıkır tıkır işleyecektir. derslerine de hazırlan git bu yıl. insan çok şey bilince daha rahat, kendine güveni yerinde oluyo. bildiklerini öğrencilerin haricindekilere ağır ağır sat. sen de gazozluk yapma
şimdilik aklıma gelenler bunlar.. | |
|
|
 |
realhalil
Aktif Üye

|
| Stajer Bİlgisayar öğretmenleri sıkıntılarınız? 06 Eyl 2007, 11:22 | |
| | cevap için teşekkürler hocam... | |
|
|
 |
redoknot
Aktif Üye

| Stajer Bİlgisayar öğretmenleri sıkıntılarınız? 06 Eyl 2007, 14:25 | |
| müdür yardımcısısının yardımcısı olarak göreve başladım bende bu yıl.  | |
|
|
 |
ayhangunes
Seçkin Üye

| Stajer Bİlgisayar öğretmenleri sıkıntılarınız? 06 Eyl 2007, 15:09 | |
|
 |
 |
müdür yardımcısısının yardımcısı olarak göreve başladım bende bu yıl.  |
  | |
|
|
 |
adonus
Yeni Üye

|
| arkadaşalar bi yardım 06 Eyl 2007, 20:40 | |
| | Ben de bu sene yeni başladım ve laboratuar ve öğrenciler konusunda bir sıkıntım var . Daha önce bilgisayar dersine giren öğrenciler bilgisayardaki eşyelerı çalıyorlarmış. Bu çok sık rastlana bir olaymış . Derse giren hocalar anlattı. Müdürde laboratuarı üzerime zimmetleyeceğini söyledi .Benim bu karara karşı çıkmak gibi bir durumum söz konusu mu . tecrübeli öğretmenlerim siz ne yaptınız . | |
|
|
 |
bogrt
Seçkin Üye

| Stajer Bİlgisayar öğretmenleri sıkıntılarınız? 06 Eyl 2007, 20:45 | |
| müdür size zimmetlemiş, siz de öğrencilere zimmetliyeceksiniz.
bunu yapmak için de her öğrenciyi belli bir bilgisayara oturtacaksınız sene başında. ve onlardan tek tek, bu bilgisayarı kullanmak için ve tüm sorumluluk onda olduğuna dair imzalı bir belge alacaksınız. biiraz zahmetli ama sık sık da kontrol edeceksiniz bilgisayar ne alemde diye.
kolay gelsin..
meslek hayatınızda başaılar.. | |
|
|
 |
Hacker

| Re: arkadaşalar bi yardım 06 Eyl 2007, 21:22 | |
|
 |
 |
 |
 |
ama sudan çıkmış balık gibiyim ne yapacağımı bilmiom...kimse de zaten bişey söylemior...
ilk zamanlar neler yapılır... neler hazırlanır ..???
bu konuda yrdımcı olursanız sevinirim..  |
biliyorum zor ama herşeyi soracaksın. utanma. şurda ne olcak burda ne olcak diye sor, arsız olcan bu yıl. hacker hocamın dediği gibi yapcak başka bişey yok
|
hocam bence herşeyi sormasın yaf. herşeyi biliyomuş gibi davran salla git... ilerde bu deidklerime katılacaksın eminim meb de kimse bişey bilmiyor... okudugunu anlamayan adamlar var sen napcan mevzuat yönetmelik oku lazım oldukca kimseye bişey sorma. müdür yardımcıları hep havalı olurlar stajerlere karsı özellikle onlar aslında hiçbişey bilmezler biliyomus gibi davranırlar sende öyle davranırsan sorun olmaz bence... Yanlış bişey yaptın diye kimse seni asmaz. hattai lginctir mebde yapılan yanlsılıklar farkedilmiyorda. çünkü yapılan işlemlerin hiçbirisi denetlenmiyor denetlenemiyor. herkes kafasına göre iş yapıyorsa bi kurumda sende bildigin gibi yapacaksın mevzuatı iyi ögrenmeye gayret göster.
saygılar.
 |
 |
Ben de bu sene yeni başladım ve laboratuar ve öğrenciler konusunda bir sıkıntım var . Daha önce bilgisayar dersine giren öğrenciler bilgisayardaki eşyelerı çalıyorlarmış. Bu çok sık rastlana bir olaymış . Derse giren hocalar anlattı. Müdürde laboratuarı üzerime zimmetleyeceğini söyledi .Benim bu karara karşı çıkmak gibi bir durumum söz konusu mu . tecrübeli öğretmenlerim siz ne yaptınız . |
Hocam zimmetten korkmayın alın gitsin bişey olmaz. zaten demirbaşta pc diye geçiyor o bilgisayrlar ve içerisinden ram gitmiş anakart uçmuş kimse anlamaz bile. kasa yerinde dursun yeter. klavye mosu vs.. bunlar yogaltım malzemelri zaten zamanla yogaltımdan düşülebilecek malzemeler bunalrdanda sıkıntı olmaz.
elinden geldigince pclerin parcalarını caldirmamaya gayret et yeter. elinden gleeni yapıyorsan yinede caliniyorsa Yapacak Bişey Yok dimi  | |
|
|
 |
bogrt
Seçkin Üye

| Stajer Bİlgisayar öğretmenleri sıkıntılarınız? 07 Eyl 2007, 23:57 | |
| bakın daha tecrübeli öğretmenin hali bir başka oluyor..
gördünüz mü realhalil ve adonus, korkacak bişey yok.. zamanla herşey oturuyor..  | |
|
|
 |
|
|