Kullanıcı Adı:    Şifre:      Her ziyaretimde otomatik giriş yap       GirişGiriş   

Ana Sayfa
Ana Sayfa
Bilişim Teknolojileri Son Konular
Son Konular
Kayıt Olun
Kayıt Olun
İletişim
İletişim

Sitemizdeki Paylaşım Ortamına Katılmak İster misiniz ? ---Üye Olmak İçin Tıklayınız..---  

Bilgisayarbilisim.NET | Bilişim Teknolojileri | Bilgisayar Öğretmenleri | Okul Formatör | Eğitici Formatör | Yıllık ve Günlük Plan | Görsel Anlatımlar | Etkinlikler | Forum
   Stajyer Bilgisayar Öğretmeni

Stajer Bİlgisayar öğretmenleri sıkıntılarınız?

Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder 3. sayfa (Toplam 6 sayfa)
Sayfaya git Önceki  1, 2, 3, 4, 5, 6  Sonraki
YazarMesaj
ceren
Site Gezgini
Site Gezgini

Stajer Bİlgisayar öğretmenleri sıkıntılarınız?    04 Eyl 2007, 19:26Alıntıyla Cevap Gönder

evet ya elimi belime koyup ben stajer değilim artık taam mı diyebiliyorum Very Happy
sisyphem
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

Stajer Bİlgisayar öğretmenleri sıkıntılarınız?    04 Eyl 2007, 19:40Alıntıyla Cevap Gönder

Hocam 24 Kasım' da yemin etmediniz değil mi.
Daha stajyer sayılırsınız. Laughing
Hacker
Site Admin
<marquee><b>Site Admin</b></marquee>

Stajer Bİlgisayar öğretmenleri sıkıntılarınız?    04 Eyl 2007, 19:41Alıntıyla Cevap Gönder

enginozdil yazmış:
mrb arkadaşlar.
bende stajyerim 4 eylülde göreve başladım

ceren yazmış:
ben de 4 eylül de başlamıştım.hakkaten 1 yıl böylece geçiyor.

4 Eylülcüler tebrikler. meslek hayatınızda başarılar. Takvime bakanınız oldumu bugün Smile

bogrt yazmış:
iyisiyle kötüsüyle 1 yıllık 2. sınıf adam dönemini geçirdik..
stajerliği bitmiş tüm öğretmenleri kutluyorum.. Wink
çok şükür bugünleri de görmek varmış..

2. sınıf Sad Yapacak bişey yok hocam...

tabi bu 2. sınıflık okadarda algılandıgı gibi olmasa gerek bence.

yani ilk göreve başladıgınız okulda öğretmenliği dersi, tenefüsü, sevk i, ek dersi, nöbet tutmamayı Smile , mevzuatı vs.. ögrendigimiz için o okul idaresiyle ister istemez problemler oluyor. bide biz bilgisayarcılar demiyecemde benim tanıdıklarım diyeyim genelleme yapmadan biraz saf oluyoz galiba. herkesin yardımına koşuyoz herşeyi yapmaya çalışıyoruz bigün gelip yoruldugumuzda karşı tarafın bunu anlaması için baya bi zaman geçmiş oluyor....

Bence bi öğretmen stajerliği kalktıktan hemen sonra farklı bi okula göndrilmeli. Ben bunu yasadım stajerligim kalktı norm fazlası oldum 2. okuluma gittim ve su anda 3. okulumdayım herşey gittikçe güzelleşiyor ama okul değiştirmek temel şart bence...

not : geçen yıl bi stajer arkadasım vardı ilköğretimde çalışıyor göreve baslamıs eylülde seminerler gidiyor biz bunla muhabbet ederken ek ders yazıyorlar seminerden dolayı muhabbeti geçmişti bi ara, sonra bigün bizim uşak geldi abi bizim okulda hiç ek ders yazmıyolar yaf yarın toplantı var orda yazcaklar galiba demez mi Smile))
craxx
Seçkin Üye
Seçkin Üye

Stajer Bİlgisayar öğretmenleri sıkıntılarınız?    04 Eyl 2007, 19:41Alıntıyla Cevap Gönder

Atalar hocam ben 2005 şubatta atandım ve senin dediğine göre bende stajyer sayılırım.
Exclamation
realhalil
Aktif Üye
Aktif Üye

Stajer Bİlgisayar öğretmenleri sıkıntılarınız?    05 Eyl 2007, 12:16Alıntıyla Cevap Gönder

arkadaşlar herkese slm lar....
ben de bu sene atandım bi okula ...
ama sudan çıkmış balık gibiyim ne yapacağımı bilmiom...kimse de zaten bişey söylemior...
ilk zamanlar neler yapılır... neler hazırlanır ..???
bu konuda yrdımcı olursanız sevinirim.. Embarassed
ceren
Site Gezgini
Site Gezgini

Stajer Bİlgisayar öğretmenleri sıkıntılarınız?    05 Eyl 2007, 21:44Alıntıyla Cevap Gönder

Hacker yazmış:

ceren yazmış:
ben de 4 eylül de başlamıştım.hakkaten 1 yıl böylece geçiyor.

4 Eylülcüler tebrikler. meslek hayatınızda başarılar. Takvime bakanınız oldumu bugün Smile

Teşekkürler hacker hocam ama bişi soracağım ben.İlsisten takip ediyorum hala aday öğretmen olarak anılıyoruz.Neden?ne zaman değişir acaba bu durum ?
Hacker
Site Admin
<marquee><b>Site Admin</b></marquee>

Stajer Bİlgisayar öğretmenleri sıkıntılarınız?    05 Eyl 2007, 21:51Alıntıyla Cevap Gönder

sajerliginizin kaldırılması işlemi otomatik bi işlem diilkine. Bilgisayarcı oldugunuz için ilsis i de program mantıgıyla düşünüyoz herhalde Smile 4 eylülde otomatik olmuyor bu iş yani. manuel olarak güncelliyorlar o sayfayı.
bu ay içerisinede stajerliginizin kaldırılması için teklifte bulunur okul müdürünüz ve stajerliginiz kalkmıstır diye cevap gelir. ardından tebligler dergisinde resmi gazetede yayınlanır ardından ilsis bilgilerinizi güncellerler...

yaklasık 1-2 ay arası bişey sürer bu işlemler. ekim sonu görürsünüz en geç.
tebliğler dergisinde yayınlanır.
ayhangunes
Seçkin Üye
Seçkin Üye

Stajer Bİlgisayar öğretmenleri sıkıntılarınız?    05 Eyl 2007, 21:54Alıntıyla Cevap Gönder

stajyerlik süresi dolduktan sonra(1 yıl) 1 ay içerisinde yemin ettirilir. eğer bu işlem yapılamamış ise (tören vb. ) yemin etmiş kabul edilir ve yemin metni dosyasına konulur.

Aday öğretmen yönetmeliğine bir bakın SmileSmileSmileSmile

2005 şubatta atandım 2006 şubatta tören yapmadılar 24 kasımda yapacağız diye.(daha sonra çağıracağız diye) 2007 şubatta askerdim SmileSmile hala daha çağıracaklar Smile
ceren
Site Gezgini
Site Gezgini

Stajer Bİlgisayar öğretmenleri sıkıntılarınız?    05 Eyl 2007, 22:10Alıntıyla Cevap Gönder

Hacker yazmış:
sajerliginizin kaldırılması işlemi otomatik bi işlem diilkine. Bilgisayarcı oldugunuz için ilsis i de program mantıgıyla düşünüyoz herhalde Smile 4 eylülde otomatik olmuyor bu iş yani. manuel olarak güncelliyorlar o sayfayı.
bu ay içerisinede stajerliginizin kaldırılması için teklifte bulunur okul müdürünüz ve stajerliginiz kalkmıstır diye cevap gelir. ardından tebligler dergisinde resmi gazetede yayınlanır ardından ilsis bilgilerinizi güncellerler...

yaklasık 1-2 ay arası bişey sürer bu işlemler. ekim sonu görürsünüz en geç.
tebliğler dergisinde yayınlanır.

Very Happy Very Happy teşekürler hacker hocam.. hep ilsiste aday öğretmen olarak görülmeyeceğim zamanı hayal etmiştim Cool demek öyle hı?üzüldüm bakın şimdi.. ee ben ne anladım bu stajerliğimin kalkmasından şimdi Very Happy
bogrt
Seçkin Üye
Seçkin Üye

Stajer Bİlgisayar öğretmenleri sıkıntılarınız?    05 Eyl 2007, 22:57Alıntıyla Cevap Gönder

Hacker yazmış:
herşey gittikçe güzelleşiyor ama okul değiştirmek temel şart bence...

haklısın hocam, herşey yerine oturdukça daha bi zevk alıyo insan. okul değiştirmek konusunu da ben daha stajerken yaptım. ikinci dönem bi başka okula da görevlendirildim. hem de fen lisesine. napcağını bilememezlikten insan baya bi kasılıyo.ama bu yıl ne kadar çok ve çeşitli tecrübe yaşadın o kadar kendine güven geliyor.

Hacker yazmış:

bizim okulda hiç ek ders yazmıyolar yaf yarın toplantı var orda yazcaklar galiba demez mi Smile))

napsın hocam, hak veriyorum uşağa Smile stajerlikte herşey doğal ve normal. belki biz de zaman zaman böyle laflar ettik; hiç farkında değiliz. ama dediğin gibi ilk yılından sonra arkana bakmadan gitmek en iyisi galiba.. sonraki yıllar ilk okulundakiler sana o eski günleri hatırlatıp hatırlatıp güldüklerini görmemek için Very Happy
şaka bi yana, güzel şeyler bunlar. bazen o günlerimi hatırlayıp benim de güldüğüm çok oluyor..
bogrt
Seçkin Üye
Seçkin Üye

Stajer Bİlgisayar öğretmenleri sıkıntılarınız?    05 Eyl 2007, 23:11Alıntıyla Cevap Gönder

realhalil yazmış:
ama sudan çıkmış balık gibiyim ne yapacağımı bilmiom...kimse de zaten bişey söylemior...
ilk zamanlar neler yapılır... neler hazırlanır ..???
bu konuda yrdımcı olursanız sevinirim.. Embarassed

seni çok iyi anlıyorum realhalil. ben de aynı senin gibiydim. "kimse de zaten bişey söylemior..." evet, çünkü herkes kendi nerde napcağını bildiği için senin de bildiğini zannediyor.halbuki onlar da hatırlasa ilk yıllarında naptılar, böyle yapmazlardı. aslında o günleri unutmamak lazım..
neyse, sen napcaksın biliyo musun hocam; biliyorum zor ama herşeyi soracaksın. utanma. şurda ne olcak burda ne olcak diye sor, arsız olcan bu yıl. hacker hocamın dediği gibi yapcak başka bişey yok Smile
zaten zamanla herşeyi kendin oturtacaksın.öğrencilerle arkadaşlarla ve idareyle de ilişkilerini iyi tutarsan herşey tıkır tıkır işleyecektir. derslerine de hazırlan git bu yıl. insan çok şey bilince daha rahat, kendine güveni yerinde oluyo. bildiklerini öğrencilerin haricindekilere ağır ağır sat. Wink sen de gazozluk yapma Smile
şimdilik aklıma gelenler bunlar..
realhalil
Aktif Üye
Aktif Üye

Stajer Bİlgisayar öğretmenleri sıkıntılarınız?    06 Eyl 2007, 11:22Alıntıyla Cevap Gönder

cevap için teşekkürler hocam...
Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder3. sayfa (Toplam 6 sayfa)
Sayfaya git Önceki  1, 2, 3, 4, 5, 6  Sonraki

Bilgisayarbilisim.NET | Bilişim Teknolojileri | Bilgisayar Öğretmenleri | Okul Formatör | Eğitici Formatör | Yıllık ve Günlük Plan | Görsel Anlatımlar | Etkinlikler | Forum
   Stajyer Bilgisayar Öğretmeni

Stajer Bİlgisayar öğretmenleri sıkıntılarınız?

page generation = 0.19027 seconds, sql queries = 14

Bilgisayarbilisim.NET forumlarında yasal olmayan programların paylaşılması yasaktır. Yasal olmayan linkler ve mesajlar uyarılmaksızın silinecektir.
Yasal olmayan programlar yada linkler tarafımızdan görülmeyebilir, ismi verilen dosyaların sorumlulukları kaynaklarına aittir. Hak sahibinin talebi durumunda derhal sitemizden kaldırılacaktır.
Sitede verilen linklerin yasalara aykırı kullanımı karşısında oluşabilecek hiçbir sorundan sitemiz sorumlu değildir.

phpBB-alexa-Pc Rehberi

Bilişim Teknolojileri E_OKUL Eğitici Formatör Öğretmen iyinet webmaster forumu 2008 seo yarışması