|
|
| Yazar | Mesaj |
|---|
kumruli
Aktif Üye

| staj ücreti 23 Hzr 2008, 16:38 | |
| 16 saat ekders ama evet bir de aması var
eğer okulda tek öğretmenseniz
seneye 11 sınıflar 24 saat okudla dersi var
seneye 10 sınıflar 14 saat okulda dersi olsa
seneye 12 sınıflar 5-8 saat okulda dersi var
43 saat yani
yani bunların ustune 16 saat de koordinatörlük alamassın
nedemn çünkü haftaeda 43+2(planlama )+2 sınıf= 47
yani sevgili hocam seneye 16 saatlik koordinatörlüğü bedava yapmak zorundasınız : | |
|
|
 |
ooznur
Aktif Üye

| staj ücreti 23 Hzr 2008, 16:46 | |
|
 |
 |
16 saat ekders ama evet bir de aması var
eğer okulda tek öğretmenseniz
seneye 11 sınıflar 24 saat okudla dersi var
seneye 10 sınıflar 14 saat okulda dersi olsa
seneye 12 sınıflar 5-8 saat okulda dersi var
43 saat yani
yani bunların ustune 16 saat de koordinatörlük alamassın
nedemn çünkü haftaeda 43+2(planlama )+2 sınıf= 47 |
ewt hocam haklısınız.bir öğretmen gelir herhalde. gelmese de ne yapalım artık önemli degil | |
|
|
 |
serhan0707
Yeni Üye

|
| staj ücreti 29 Hzr 2008, 22:16 | |
| | okulumuz da ağustosta yapılacak sınavlar nedeniyle hazirana alınması hiç iyi olmadı.Staj ücretleri 12 temmuzdan sonra 44 saat alınabilirmiş. | |
|
|
 |
kumruli
Aktif Üye

| staj ücreti 29 Hzr 2008, 22:29 | |
|
 |
 |
okulumuz da ağustosta yapılacak sınavlar nedeniyle hazirana alınması hiç iyi olmadı.Staj ücretleri 12 temmuzdan sonra 44 saat alınabilirmiş. |
bunu neye dayanarak söylüyorsunuz hocam_?
seneye dikkate alalım | |
|
|
 |
fatherboard
Site Gezgini

| staj ücreti 29 Hzr 2008, 23:13 | |
| | arkadaşlar 44 saat artık hayal ek ders yönetmeliğinde yazın okulda yapılan stajlarda en fazla 20 saaat.....sonra geri ödeme cııkmasın dikkat deyim.... | |
|
|
 |
akelobil
Yeni Üye

| staj ücreti 14 Tem 2008, 18:11 | |
| | arkd burda yzılanların bır dayanagı varmı...benım okulumda teknıkler toplamda 57 kişi ve hepsi staja gıdıyor ve biz 2 ögretmeniz..burdada soylendıgı gıbı haftada 16 saat yazılıyor bıze hesaba gore 48 saat olması gerek nasıl bır yol ızleyebılrız cunku bu durumdan rahatsız oluyoruz biz...kişi başı 28 öğrenci 16 saat ek ders:( | |
|
|
 |
fatmazehra
Seçkin Üye

| staj ücreti 14 Tem 2008, 19:46 | |
| | Biz de 10. sınıflara okulda staj yaptırıyoruz ve 40 saat olarak yaptırıyoruz haftada... Tamamı ek ders olarak ödenecek. Eğer öyle olmasaydı haftada neden 40 saat yaptıralım ki? Maksimum ödenecek kadar yaptırırdık... Diğer öğretmenler maaş karşılığı tatil yaparken bizim maaş karşılığı ders yaptırmamız anlamsız ve de haksız olurdu. | |
|
|
 |
fatmazehra
Seçkin Üye

| staj ücreti 14 Tem 2008, 19:47 | |
| | Ki şu da var; ben henüz almadım 1 Temmuzda başladığm için, fakat çocuk gelişimi böümünden daha erken başlayanlar oldu Haziran ayı içerisinde haftalık 40 saatlik ücretleri ödendi. | |
|
|
 |
adem
Seçkin Üye

| staj ücreti 14 Tem 2008, 20:10 | |
|
 |
 |
Ki şu da var; ben henüz almadım 1 Temmuzda başladığm için, fakat çocuk gelişimi böümünden daha erken başlayanlar oldu Haziran ayı içerisinde haftalık 40 saatlik ücretleri ödendi. |
hocam bununla ilgili bir yönetmelik varmı? | |
|
|
 |
fatmazehra
Seçkin Üye

| staj ücreti 14 Tem 2008, 20:12 | |
| | Tam bilmiyorum ama yarın öğrenirim... Ödendiğine eminim Haziran ayında yapanlar 40 saatten aldılar haftalık. Eğer öyle değilse haftalık 20 saat ise şayet maksimu alınacak ücret o durumda kalan 20 saati boşuna gitmeyelim okula... Yaz tatili adı üstünde maaş karşılığı diye bişey olması çok anlamsız. Sonuçta tüm öğrtmenler haftalık sıfır saatle maaş alabiliyorlar... | |
|
|
 |
fatmazehra
Seçkin Üye

| staj ücreti 15 Tem 2008, 9:35 | |
| Ek ders yönetmeliği madde 8:
Yetiştirme, Okuma-Yazma ve Uyum Kursları
Madde 8- Bu Esaslarla belirlenen azami ek ders görevi ve ek ders görevinden sayılan ders saatleri dışında olmak üzere;
a) Ders yılı içinde;
1) İlgili mevzuatına göre, dönem içinde herhangi bir nedenle derslerin yapılmadığı günler için düzenlenen eğitim faaliyetlerinde,
2) Tam gün, tam yıl eğitim yapılan mesleki ve teknik okul ve kurumlarda bu programlar için,
3) Yurt dışında çalışan vatandaşlarımızın çocuklarının, ortak dil ve kültür birliği bulunan soydaşlarımızın toplumumuza ve eğitim sistemimize uyumlarını sağlamak amacıyla açılan kurslarda,
4) Okuma-yazma kurslarında,
5) İşsizlikle mücadele projesi çerçevesinde yapılan beceri kazandırma ile ilgili eğitim programlarında,
6) Açıköğretim kurumları öğrencilerinin, örgün eğitim kurumlarında gördükleri yüzyüze eğitim uygulamalarında,
görevlendirilen yönetici ve öğretmenlere haftada 10 saate kadar,
b) Yarıyıl ve yaz tatillerinde;
1) Eğitim yapılan her derece ve türdeki örgün eğitim kurumlarında,
2) (a) bendinin 3 ve 4 numaralı alt bentlerinde sayılan kurslar ile 6 numaralı alt bendinde sayılan eğitim faaliyetlerinde,
görevlendirilen yönetici ve öğretmenlerden branşı atölye, laboratuvar ve kurs öğretmenliği olanlara haftada 44, diğerlerine haftada 30 saate kadar,
ek ders görevi verilebilir.
------------
Ayrıca bu maddeyi açıklayan genelge;
Ayrıca okul müdürm; "bu konuda içiniz rahat olsun kesinlikle ödenecek " dedi. | |
|
|
 |
|
|