|
|
| Yazar | Mesaj |
|---|
fatmazehra
Seçkin Üye

| STAJ SÜRESİ VE PLANI 15 Hzr 2008, 23:50 | |
| Buse, henüz yok Ben bu yıl ilköğretimde formatördüm fakat, 1 Temmuz itibarıyla kız meslek lisesine dönmem gerektiği için staj zorunlu oldu bana... Diğer arkadaşım planı hazırlayacak, stajı ben yaptıracağım şimdilik... 10. sınıflara 100 saatlik staj olacak gibi görünüyor... Görüştük ve ben bu 100 saatin modüllerini paket programlardan seçmeye karar verdim. Kelime İşlemci, tablolama, sunu ve eposta modüllerinden 100 saati tamamlayacak şekilde seçtiğimizde(günde 8er saatlik) aşağı yukarı, paket programlar dersinin yıllık planına yakın bir plan çıkacak gibi görünüyor. BTT ve temel elektronik derslerinden modül seçtirmemeyi düşündüm ama henüz netleşmedi...Sizler hangi modülleri seçeceksiniz?
| |
|
|
 |
sultancemrek
Yeni Üye

|
| STAJ SÜRESİ VE PLANI 16 Hzr 2008, 9:53 | |
| | endüstri meslek liselerinde 12 sınıfta işletmelerde beceri eğitimi dersini secmek şartmı
| |
|
|
 |
aymesev
Site Gezgini

| STAJ PROGRAMI 17 Hzr 2008, 15:54 | |
| Arkadaşlar ben hazırlamıştım . İşitme engelliler meslek lisesindeyim sataj yeri bulamadığımızdan okulda yaptırıcaz.Bu yıl 11 lere yaptırıcaz 10 larda var ama iptal ettik yanlışlık olabilir bi bakın işinize yararsa kullanrsınız. Benim ilk yılım ve okuldada ilk kez yaptırılıyor o yüzden doğrumu değilmi bilmiyorum ben bu programa göre başladım staja inşallah sorun çıkmaz artık. Herkese kolay gelsin
| Açıklama: |
|
 İndir |
| Dosya Adı: |
staj raporlari.rar |
| Dosya Boyutu: |
10.48 KB |
| İndirilme: |
150 defa |
| |
|
|
 |
fatmazehra
Seçkin Üye

| STAJ SÜRESİ VE PLANI 11 Tem 2008, 10:43 | |
| Bu yıl okulda yaptığımız 10. sınıflar staj planı. Paket programlardan modüller seçildi, 100 saatlik plandır.
| Açıklama: |
|
 İndir |
| Dosya Adı: |
10SINIFLAR.rar |
| Dosya Boyutu: |
20.71 KB |
| İndirilme: |
85 defa |
| |
|
|
 |
ckaracabey
Site Gezgini

|
| STAJ SÜRESİ VE PLANI 30 Ağu 2008, 23:50 | |
| fatmazehra
teşekkürler
| |
|
|
 |
ivirzivir63
Yeni Üye

|
| STAJ SÜRESİ VE PLANI 16 Eyl 2008, 6:16 | |
|
 |
 |
endüstri meslek liselerinde 12 sınıfta işletmelerde beceri eğitimi dersini secmek şartmı |
arkadaşlar staj şu şekilde olacak 10.sınıfın sonunda yazın 100 saat 11. sınıfın sonunda yazın 200 saat. ama bu şart değil. biz 10.sınıfın sonunda staj yaptırmadık. onun yerine 11. sınıfın sonunda 300 saat yaptırdık. yani yaz stajının toplamda 300 saat olması yeterli. yaz stajının gününü hesaplarken şöyle yapacaksınız. günlük 8 saat, pazar günü hesaplanmayacak. 37,5 gün oluyor. 6 hafta 1 gün. 12. sınıfta ise işletmelerde beceri eğitimi dersini seçmek mecburi. yoksa öğrenci stajını tamamlayamaz. koordinatörlük ücretide işletmelerin kuruma uzaklığına ve okulun bulunduğu il/ilçeye göre değişiyor. genellikle haftalık 8 saat. en fazla 10 saat oluyor. eğer siz öğrencileri staja göndermezseniz okulda işletmelerde beceri eğitimi adı altında 24 saatlik ders açıyorsunuz. ders planını yaparkende her alanın yeterlilik tabloları var. onu inceleyin. eğer göstermediğiniz modül varsa öncelikle onu alacaksınız. diğerlerinide 10 ve 11 den istediğiniz gibi alıyorsunuz.
| |
|
|
 |
|
|