Kullanıcı Adı:    Şifre:      Her ziyaretimde otomatik giriş yap       GirişGiriş   

Ana Sayfa
Ana Sayfa
Bilişim Teknolojileri Son Konular
Son Konular
Kayıt Olun
Kayıt Olun
İletişim
İletişim

Sitemizdeki Paylaşım Ortamına Katılmak İster misiniz ? ---Üye Olmak İçin Tıklayınız..---  

Bilgisayarbilisim.NET | Bilişim Teknolojileri | Bilgisayar Öğretmenleri | Okul Formatör | Eğitici Formatör | Yıllık ve Günlük Plan | Görsel Anlatımlar | Etkinlikler | Forum
   Stajyer Bilgisayar Öğretmeni

staj dosyasında olması gerekenler

Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder 1. sayfa (Toplam 1 sayfa)
YazarMesaj
barthez
Site Gezgini
Site Gezgini

staj dosyasında olması gerekenler    19 Hzr 2008, 14:56Alıntıyla Cevap Gönder

arkadşlar deneyimli olanlar özellikle staj dosyası için kendi okulumdan almam gerekenler neler yazarmısınız
realcriminal
Site Gezgini
Site Gezgini

staj dosyasında olması gerekenler    22 Hzr 2008, 12:25Alıntıyla Cevap Gönder

ben de stajyerim gittim kırtasiyeden staj dosyası aldım 17 milyona o kadar. başka birşey yapmadım. daha vermedim müdüre de. ama hiçbi değişiklik yapmadan aynını vercem işte. başka bişey yapmaya gerek yok sanırım.
neslicenk85
Yeni Üye
Yeni Üye

staj dosyasında olması gerekenler    02 Tem 2008, 2:18Alıntıyla Cevap Gönder

hayır staj dosynıza koymanız gerekenler var mdürünüzle konuşursanız o söler size bende stajyerim bize bir liste verildi abayada bişeyvar eğer müdürünüz vermrese ben burdan liseteyi yollarım
acapunco
Aktif Üye
Aktif Üye

staj dosyasında olması gerekenler    03 Tem 2008, 12:39Alıntıyla Cevap Gönder

Bende hazır aldım verdim müdürüme onlarda sanırım istekte bulunacaklar kaldırmak için stajyerliği.
feryam_17
Yeni Üye
Yeni Üye

staj dosyasında olması gerekenler    03 Eyl 2008, 13:08Alıntıyla Cevap Gönder

Sad ya arkadaşlar ben staj defterime ne yazacam bilmiyorum bana yardım edermisiniz
angel_33
Site Gezgini
Site Gezgini

staj dosyasında olması gerekenler    04 Eyl 2008, 20:02Alıntıyla Cevap Gönder

merhaba arkadaşlar bende yeni göreve başladım..bu staj dosyası dediğiniz nedir acaba?benden bişey istenmedi sadece 2 tane özlük dosyası dediler içine ne koymam gerekiyor?bir de bizim için olan kurslar ne zaman başlıyor ve ne zaman bizi çağırcaklar?bir bilgisi olan varsa paylşırsanız sevinirim
masterkartall
Site Gezgini
Site Gezgini

staj dosyasında olması gerekenler    08 Eyl 2008, 22:15Alıntıyla Cevap Gönder

Ben de yeni başladım bi bölge zümresine gittim başka ne kurstu, ne özlük dosyasıydı hiçbirşey diyen yok, öğretmen kimliğim bile yok daha sorsalar işin ne diye ispat edemiyecem Very Happy
fatmazehra
Seçkin Üye
Seçkin Üye

staj dosyasında olması gerekenler    08 Eyl 2008, 22:18Alıntıyla Cevap Gönder

masterkartall yazmış:
Ben de yeni başladım bi bölge zümresine gittim başka ne kurstu, ne özlük dosyasıydı hiçbirşey diyen yok, öğretmen kimliğim bile yok daha sorsalar işin ne diye ispat edemiyecem Very Happy

Göreve işk başladığım günler aklıma geldi Smile Bence tadını çıkarın aday öğretmenliğinizin Smile Zamanla kursların da haberlerini alırsınız, dosyada neler olacak zaten kurslarda müfettişler anlatır...
Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder1. sayfa (Toplam 1 sayfa)

Bilgisayarbilisim.NET | Bilişim Teknolojileri | Bilgisayar Öğretmenleri | Okul Formatör | Eğitici Formatör | Yıllık ve Günlük Plan | Görsel Anlatımlar | Etkinlikler | Forum
   Stajyer Bilgisayar Öğretmeni

staj dosyasında olması gerekenler

page generation = 0.17989 seconds, sql queries = 14

Bilgisayarbilisim.NET forumlarında yasal olmayan programların paylaşılması yasaktır. Yasal olmayan linkler ve mesajlar uyarılmaksızın silinecektir.
Yasal olmayan programlar yada linkler tarafımızdan görülmeyebilir, ismi verilen dosyaların sorumlulukları kaynaklarına aittir. Hak sahibinin talebi durumunda derhal sitemizden kaldırılacaktır.
Sitede verilen linklerin yasalara aykırı kullanımı karşısında oluşabilecek hiçbir sorundan sitemiz sorumlu değildir.

phpBB-alexa-Pc Rehberi

Bilişim Teknolojileri E_OKUL Eğitici Formatör Öğretmen iyinet webmaster forumu 2008 seo yarışması