|
|
2. sayfa (Toplam 2 sayfa) |
|
|
| Spor yapıyor musunuz? |
| Evet, düzenli olarak |
|
35% |
[ 17 ] |
| Bazen |
|
31% |
[ 15 ] |
| Hayır, spor yapmak ta neki? |
|
33% |
[ 16 ] |
|
| Toplam Oylar : 48 |
|
| Yazar | Mesaj |
|---|
suleyyyman
Aktif Üye

| Spor yapıyor musunuz? Anket 07 Nis 2008, 22:08 | |
| | Taekwonda yapıyorum... | | |
|  | ebilis
Aktif Üye

|
| Spor yapıyor musunuz? Anket 07 Nis 2008, 22:10 | |
| | Zorunlu hizmete geldiğimden beri çok düzenli olmamakla birlikte haftada 3-4 gün 15km kadar yürüyüş yapıyorum. Çoook çalışmam lazım ççoook. | | |
|  | bote2004
Aktif Üye

Kayıt: 18 Eyl 2007 Mesajlar: 138 Konum: Zonguldak Görev Yeri : Erzurum |
| Spor yapıyor musunuz? Anket 07 Nis 2008, 22:17 | |
| | Kışın kayak yazın ise fırsat buldukça yüzme. | | |
|  | ba2khan
Tecrübeli Üye

|
| Spor yapıyor musunuz? Anket 07 Nis 2008, 22:47 | |
|
 |
 |
 |
 |
fitness centerda body building çalışıyorum ,lisanslı basketbolcuyum , vakit buldukça futbol ,masa tenisi vs. de oynuyorum ama son zamanlarda az |
Body building'e başladın mı bırakmayacan yada hiç başlamıyacan.
Bende 5-6 yıldır body ile uğraşıyordum. Fakat son bir yıla yakın bıraktım ve sonuç 10 kilodan fazla kilo aldım.
Dolayısıyla yeniden supplementler desteği ile başladım. Bakalım bir kaç ayda toparlayabilecekmiyim. |
hocam ben profesyonel olarak yapmıyorum ,sadece kendimi formda hissetmek için yapıyorum kasmadan ,body buildingden çok fitness diyebilirz yani | | |
|  | aciko
Yeni Üye

|
| Spor yapıyor musunuz? Anket 07 Nis 2008, 23:00 | |
| | arkadaşlar haftada 3 gün düzenli olarak taekvando sporu yapıyorum.Sağlıklı,zinde ve genç kalışımı bu spora ve hayata olan bağlılığıma borçluyum.Bahsettiğim spor dalı ile ilgilenen veya bizzat uğraşan arkadaşlarla irtibat kurmak isterim.Paylaşmayı seven insanlar olduğunuza inanıyorum.SPorun yaşı olmamalı-sağlık için mutlaka kendimize uygun olan yapılmalı tabi bir uzmanına danışarak.Sağlıcakla kalın | | |
|  |
| |
 | | 2. sayfa (Toplam 2 sayfa) |
page generation = 0.36985 seconds, sql queries = 16
|
Bilgisayarbilisim.NET forumlarında yasal olmayan programların paylaşılması yasaktır. Yasal olmayan linkler ve mesajlar uyarılmaksızın silinecektir. |
|
Yasal olmayan programlar yada linkler tarafımızdan görülmeyebilir, ismi verilen dosyaların sorumlulukları kaynaklarına aittir. Hak sahibinin talebi durumunda derhal sitemizden kaldırılacaktır. |
|
Sitede verilen linklerin yasalara aykırı kullanımı karşısında oluşabilecek hiçbir sorundan sitemiz sorumlu değildir. |
Bilişim Teknolojileri
E_OKUL
Eğitici Formatör Öğretmen
iyinet webmaster forumu 2008 seo yarışması
Kritik IE7 güvenlik yaması (KB960714)
|