Kullanıcı Adı:    Şifre:      Her ziyaretimde otomatik giriş yap       GirişGiriş   

Ana Sayfa
Ana Sayfa
Bilişim Teknolojileri Son Konular
Son Konular
Kayıt Olun
Kayıt Olun
İletişim
İletişim

Filistin'e Yardım Etmek İçin Lütfen Tıklayınız ..! 

Bu Bir Savaş Değil.. İsrail Terörü..!

Bilgisayarbilisim.NET | Bilişim Teknolojileri | Bilgisayar Öğretmenleri | Okul Formatör | Eğitici Formatör | Yıllık ve Günlük Plan | Görsel Anlatımlar | Etkinlikler | Forum
   Güncel Haberler ---> Spor Meydanı

Spor yapıyor musunuz? Anket

Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder 2. sayfa (Toplam 2 sayfa)
Sayfaya git Önceki  1, 2

Spor yapıyor musunuz?
Evet, düzenli olarak
35%
 35%  [ 17 ]
Bazen
31%
 31%  [ 15 ]
Hayır, spor yapmak ta neki?
33%
 33%  [ 16 ]
Toplam Oylar : 48

YazarMesaj
suleyyyman
Aktif Üye
Aktif Üye

Spor yapıyor musunuz? Anket    07 Nis 2008, 22:08Alıntıyla Cevap Gönder

Taekwonda yapıyorum...
ebilis
Aktif Üye
Aktif Üye

Spor yapıyor musunuz? Anket    07 Nis 2008, 22:10Alıntıyla Cevap Gönder

Zorunlu hizmete geldiğimden beri çok düzenli olmamakla birlikte haftada 3-4 gün 15km kadar yürüyüş yapıyorum. Çoook çalışmam lazım ççoook.
bote2004
Aktif Üye
Aktif Üye

Spor yapıyor musunuz? Anket    07 Nis 2008, 22:17Alıntıyla Cevap Gönder

Kışın kayak yazın ise fırsat buldukça yüzme.
ba2khan
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

Spor yapıyor musunuz? Anket    07 Nis 2008, 22:47Alıntıyla Cevap Gönder

alpago yazmış:
ba2khan yazmış:
fitness centerda body building çalışıyorum ,lisanslı basketbolcuyum , vakit buldukça futbol ,masa tenisi vs. de oynuyorum ama son zamanlarda az

Body building'e başladın mı bırakmayacan yada hiç başlamıyacan.

Bende 5-6 yıldır body ile uğraşıyordum. Fakat son bir yıla yakın bıraktım ve sonuç 10 kilodan fazla kilo aldım.

Dolayısıyla yeniden supplementler desteği ile başladım. Bakalım bir kaç ayda toparlayabilecekmiyim.

hocam ben profesyonel olarak yapmıyorum ,sadece kendimi formda hissetmek için yapıyorum kasmadan ,body buildingden çok fitness diyebilirz yani
aciko
Yeni Üye
Yeni Üye

Spor yapıyor musunuz? Anket    07 Nis 2008, 23:00Alıntıyla Cevap Gönder

arkadaşlar haftada 3 gün düzenli olarak taekvando sporu yapıyorum.Sağlıklı,zinde ve genç kalışımı bu spora ve hayata olan bağlılığıma borçluyum.Bahsettiğim spor dalı ile ilgilenen veya bizzat uğraşan arkadaşlarla irtibat kurmak isterim.Paylaşmayı seven insanlar olduğunuza inanıyorum.SPorun yaşı olmamalı-sağlık için mutlaka kendimize uygun olan yapılmalı tabi bir uzmanına danışarak.Sağlıcakla kalın
Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder2. sayfa (Toplam 2 sayfa)
Sayfaya git Önceki  1, 2

Bilgisayarbilisim.NET | Bilişim Teknolojileri | Bilgisayar Öğretmenleri | Okul Formatör | Eğitici Formatör | Yıllık ve Günlük Plan | Görsel Anlatımlar | Etkinlikler | Forum
   Güncel Haberler ---> Spor Meydanı

Spor yapıyor musunuz? Anket

page generation = 0.36985 seconds, sql queries = 16

Bilgisayarbilisim.NET forumlarında yasal olmayan programların paylaşılması yasaktır. Yasal olmayan linkler ve mesajlar uyarılmaksızın silinecektir.
Yasal olmayan programlar yada linkler tarafımızdan görülmeyebilir, ismi verilen dosyaların sorumlulukları kaynaklarına aittir. Hak sahibinin talebi durumunda derhal sitemizden kaldırılacaktır.
Sitede verilen linklerin yasalara aykırı kullanımı karşısında oluşabilecek hiçbir sorundan sitemiz sorumlu değildir.

phpBB-alexa-Pc Rehberi

Bilişim Teknolojileri E_OKUL Eğitici Formatör Öğretmen iyinet webmaster forumu 2008 seo yarışması Kritik IE7 güvenlik yaması (KB960714)