Kullanıcı Adı:    Şifre:      Her ziyaretimde otomatik giriş yap       GirişGiriş   

Ana Sayfa
Ana Sayfa
Bilişim Teknolojileri Son Konular
Son Konular
Kayıt Olun
Kayıt Olun
İletişim
İletişim

Sitemizdeki Paylaşım Ortamına Katılmak İster misiniz ? ---Üye Olmak İçin Tıklayınız..---  

Bilgisayarbilisim.NET | Bilişim Teknolojileri | Bilgisayar Öğretmenleri | Okul Formatör | Eğitici Formatör | Yıllık ve Günlük Plan | Görsel Anlatımlar | Etkinlikler | Forum
   Sözleşmeli Öğretmenler

Sözleşmelinin gaziantepte halkeğtimde kurs açmaya çalışma hikayesi

Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder 1. sayfa (Toplam 1 sayfa)
YazarMesaj
tulinpc
Yeni Üye
Yeni Üye

Sözleşmelinin gaziantepte halkeğtimde kurs açmaya çalışma hikayesi    07 Ekm 2008, 16:20Alıntıyla Cevap Gönder

halkeğtime bağlı okuluzda bilgisayar kursu açmak için halkeğitime gittim.Gazinatep şehitkamil halkeğtiminin müdürü """""ahmet BEY"""""(eğer antepte sözleşmeli çalışan varsa gitmesin sizi inanılmaz aşalıyor) olduğum için sana nasıl ücret ödeneceğini bilmiyorum dedi ve başından savdı.Dolu yeri aradım öğrendim .Usta kadrolu öğretici gibi ödeme yapılacakmış.İyi öğrenmişsinde dedi ben sana kurs açmam dedi.Sebep dolu öğretmeni varmış sana açmayacağım dedi ama bu sözleri ağzından çıkması 1 saati aldı.Ve bana karşı davranışlarını burda anlatamayacağım.Hayatımda bana bu kadar aşalıyıcı davranıldığnı hatırlamıyorum...
gokceogretmen
Site Gezgini
Site Gezgini

Sözleşmelinin gaziantepte halkeğtimde kurs açmaya çalışma hikayesi    07 Ekm 2008, 16:25Alıntıyla Cevap Gönder

ciddimisiniz hocam çok üzüldüm böyle birşeye
omerdurmus
Aktif Üye
Aktif Üye

Sözleşmelinin gaziantepte halkeğtimde kurs açmaya çalışma hikayesi    07 Ekm 2008, 16:46Alıntıyla Cevap Gönder

hocam o şahızın yaptığı şerefsizliktir. Ben halk eğitimle sizin tam tersiniz bir durum yaşıyorum onlar benim peşimdeler kurs açayım diye =) ben istemiyorum akşamları yorucu olduğu için. Allah kolaylıklar versin hocam. Ne diyeyim. Halk eğitim kursunu boş verin en iyisi. Onun yerine yapılabilirse okulunuzda öğrencilerinize etüt olarak bilgisayar açın.
kansızım
Yeni Üye
Yeni Üye

Sözleşmelinin gaziantepte halkeğtimde kurs açmaya çalışma hikayesi    07 Ekm 2008, 16:54Alıntıyla Cevap Gönder

Gaizantep halkeğtiminin müdürü """""ahmet BEY"""""in böyle olduğunu daha yenimi duydunuz geç bile kalmışsınız....
Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder1. sayfa (Toplam 1 sayfa)

Bilgisayarbilisim.NET | Bilişim Teknolojileri | Bilgisayar Öğretmenleri | Okul Formatör | Eğitici Formatör | Yıllık ve Günlük Plan | Görsel Anlatımlar | Etkinlikler | Forum
   Sözleşmeli Öğretmenler

Sözleşmelinin gaziantepte halkeğtimde kurs açmaya çalışma hikayesi

page generation = 0.41284 seconds, sql queries = 14

Bilgisayarbilisim.NET forumlarında yasal olmayan programların paylaşılması yasaktır. Yasal olmayan linkler ve mesajlar uyarılmaksızın silinecektir.
Yasal olmayan programlar yada linkler tarafımızdan görülmeyebilir, ismi verilen dosyaların sorumlulukları kaynaklarına aittir. Hak sahibinin talebi durumunda derhal sitemizden kaldırılacaktır.
Sitede verilen linklerin yasalara aykırı kullanımı karşısında oluşabilecek hiçbir sorundan sitemiz sorumlu değildir.

phpBB-alexa-Pc Rehberi

Bilişim Teknolojileri E_OKUL Eğitici Formatör Öğretmen iyinet webmaster forumu 2008 seo yarışması