Kullanıcı Adı:    Şifre:      Her ziyaretimde otomatik giriş yap       GirişGiriş   

Ana Sayfa
Ana Sayfa
Bilişim Teknolojileri Son Konular
Son Konular
Kayıt Olun
Kayıt Olun
İletişim
İletişim

Filistin'e Yardım Etmek İçin Lütfen Tıklayınız ..! 

Bu Bir Savaş Değil.. İsrail Terörü..!

Bilgisayarbilisim.NET | Bilişim Teknolojileri | Bilgisayar Öğretmenleri | Okul Formatör | Eğitici Formatör | Yıllık ve Günlük Plan | Görsel Anlatımlar | Etkinlikler | Forum
   Sözleşmeli Öğretmenler

Sözleşmeliliğin iptaline destek verin!

Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder 3. sayfa (Toplam 17 sayfa)
Sayfaya git Önceki  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17  Sonraki
YazarMesaj
serap4
Seçkin Üye
Seçkin Üye

Sözleşmeliliğin iptaline destek verin!    30 Eyl 2008, 19:45Alıntıyla Cevap Gönder

bende destekliyorum Idea +1 alkis
okuyanus
Aktif Üye
Aktif Üye

Sözleşmeliliğin iptaline destek verin!    30 Eyl 2008, 19:52Alıntıyla Cevap Gönder

burdan bir destek te benden gelsin
segob
Aktif Üye
Aktif Üye

Sözleşmeliliğin iptaline destek verin!    30 Eyl 2008, 19:54Alıntıyla Cevap Gönder

fatihpc yazmış:
Toprak38060 yazmış:
ben kadroluyum ama bu oluşumu sonuna kadar desteklerim...

İşte bu nasıl nasıl derken benim iki tane boş alanım var buraya hazır bişiler yapabiliriz galiba

ama işin garip tarafı adminler yada moderatörler hiç siteye girmiyor galiba

Hazır bir script felan varsa atayım alanın birine buradan oluşturalım e-imza yı nasıl olur.

Hocam bayramya yöneticiler uğamıyor forma heralde varsa yapılacak bişey görev dağılımı yapalım ben üstüme düşeni yaparım
fatihpc
Süper Üye
Süper Üye

Sözleşmeliliğin iptaline destek verin!    30 Eyl 2008, 20:00Alıntıyla Cevap Gönder

ben şimdi local de joomla kurdum orada birkaç bileşen var bu işi yapabilecek ziyaretçi defteri tarzında ama biraz editlenecek ben uğraşıyorum buraya yine yazarım
fatihpc
Süper Üye
Süper Üye

Sözleşmeliliğin iptaline destek verin!    30 Eyl 2008, 20:03Alıntıyla Cevap Gönder

sitemizdeki arkadaşlar artı birde dışarıdan insanlar destek verirse dikkat çeker 60000 i bulduk mu tamamdır.İnternet gazetelerinde bile yayımlanabilir.
realhalil
Aktif Üye
Aktif Üye

Sözleşmeliliğin iptaline destek verin!    30 Eyl 2008, 20:05Alıntıyla Cevap Gönder

destek,,destek,, Exclamation Exclamation +1 +1
SHİFT_DEL
Aktif Üye
Aktif Üye

Sözleşmeliliğin iptaline destek verin!    30 Eyl 2008, 20:11Alıntıyla Cevap Gönder

bende destekeliyorum sonuna kadar...
amdturion
Seçkin Üye
Seçkin Üye

Sözleşmeliliğin iptaline destek verin!    30 Eyl 2008, 20:14Alıntıyla Cevap Gönder

memurlar.net'te konu başlığı açılabilir bence. orda daha çok destek görür gibime geliyo...
segob
Aktif Üye
Aktif Üye

Sözleşmeliliğin iptaline destek verin!    30 Eyl 2008, 20:18Alıntıyla Cevap Gönder

Tanıdığımız bütün öğretmenlere ulaşmaya çalışalım
yuci81
Site Gezgini
Site Gezgini

Sözleşmeliliğin iptaline destek verin!    30 Eyl 2008, 20:41Alıntıyla Cevap Gönder

İyi, güzel sözleşmeliyi iptal etsinler ama sonra ne olacak? Sözleşmelilerin hepsinin kadroya geçirileceğine inanıyor musunuz? Embarassed
fatihpc
Süper Üye
Süper Üye

Sözleşmeliliğin iptaline destek verin!    30 Eyl 2008, 20:48Alıntıyla Cevap Gönder

yuci81 yazmış:
İyi, güzel sözleşmeliyi iptal etsinler ama sonra ne olacak? Sözleşmelilerin hepsinin kadroya geçirileceğine inanıyor musunuz? Embarassed

sence binlerce sözleşmeliyi kapının önüne koyacak kadar çıldırmamıştır heralde hükümet
segob
Aktif Üye
Aktif Üye

Sözleşmeliliğin iptaline destek verin!    30 Eyl 2008, 20:59Alıntıyla Cevap Gönder

Bi sonuç çıkmaz, olacakta ne olacak gibi olumsuz düşüncelere kapılmayalım Exclamation
Biz elimizden geleni yapalım
Sesimizi duyuralım
Bu konuda öğretmenlerden tepki gurubu oluştuğunu duymadım
O zaman nasıl düşünecekler demek ki bunlar hallerinden memnun
Sıkıntımızı anlatacaz susmakla olmaz..
Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder3. sayfa (Toplam 17 sayfa)
Sayfaya git Önceki  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17  Sonraki

Bilgisayarbilisim.NET | Bilişim Teknolojileri | Bilgisayar Öğretmenleri | Okul Formatör | Eğitici Formatör | Yıllık ve Günlük Plan | Görsel Anlatımlar | Etkinlikler | Forum
   Sözleşmeli Öğretmenler

Sözleşmeliliğin iptaline destek verin!

page generation = 0.14470 seconds, sql queries = 14

Bilgisayarbilisim.NET forumlarında yasal olmayan programların paylaşılması yasaktır. Yasal olmayan linkler ve mesajlar uyarılmaksızın silinecektir.
Yasal olmayan programlar yada linkler tarafımızdan görülmeyebilir, ismi verilen dosyaların sorumlulukları kaynaklarına aittir. Hak sahibinin talebi durumunda derhal sitemizden kaldırılacaktır.
Sitede verilen linklerin yasalara aykırı kullanımı karşısında oluşabilecek hiçbir sorundan sitemiz sorumlu değildir.

phpBB-alexa-Pc Rehberi

Bilişim Teknolojileri E_OKUL Eğitici Formatör Öğretmen iyinet webmaster forumu 2008 seo yarışması Kritik IE7 güvenlik yaması (KB960714)