Kullanıcı Adı:    Şifre:      Her ziyaretimde otomatik giriş yap       GirişGiriş   

Ana Sayfa
Ana Sayfa
Bilişim Teknolojileri Son Konular
Son Konular
Kayıt Olun
Kayıt Olun
İletişim
İletişim

Filistin'e Yardım Etmek İçin Lütfen Tıklayınız ..! 

Bu Bir Savaş Değil.. İsrail Terörü..!

Bilgisayarbilisim.NET | Bilişim Teknolojileri | Bilgisayar Öğretmenleri | Okul Formatör | Eğitici Formatör | Yıllık ve Günlük Plan | Görsel Anlatımlar | Etkinlikler | Forum
   Sözleşmeli Öğretmenler

Sözleşmeliliğin iptaline destek verin!

Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder 15. sayfa (Toplam 17 sayfa)
Sayfaya git Önceki  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17  Sonraki
YazarMesaj
boteli06
Site Gezgini
Site Gezgini

Sözleşmeliliğin iptaline destek verin!    12 Ekm 2008, 12:38Alıntıyla Cevap Gönder

fatihpc yazmış:
boteli06 yazmış:
ayrıca tayin zamanı geldiğinde tayinimi kurallar, yönetmelik neyse ona göre isticem tabi. ama bunu yaparken "şöyle olsun, böyle olsun, bu niye böyle" gibi cümleler kurmayacağım. bana tanınan hak neyse o.

Sen bu kafayla gidersen hiç bir hakkın kalmayacak

benim yazdıklarım belli. demekki siz başka yollardan tayin isteyeceksiniz. torpil falan gibi. yazık sizin gibi öğretmenler olduğu için. benim normal yollardan tayinim çıkmazsa üzülmem ama siz bu kafayla çok ağlarsınızSmile
Secret
Aktif Üye
Aktif Üye

Sözleşmeliliğin iptaline destek verin!    12 Ekm 2008, 21:15Alıntıyla Cevap Gönder

Konunun başlığına bakıyorum " sözleşmeli öğretmenliğin iptaline destek verin" iyi niyetli ve hakkını aramaya yönelik bir başlangıç bu sitedeki sözleşmeli arkadaşlar için ancak son mesajlara bakıyorum konuyla alakası olmayan kişisel egolarını tatmin etmek isteyen bir kaç user bu haklı davayı hedefinden saptırmış.. Bu olayı traji komik bir durum olarak yorumlayıp gülüp geçiyorum..
Ancak sözleşmeli öğretmen arkadaşlarım, imza kampanyası tabiki bir tepki bir uyanış ama daha etkin olabilmek için alanlarda, sendikal yada büyük kitlelerle mücadele etmemiz gerekir.
Ulu önder M. Kemal ATATÜRK' ün kutsal saydığı öğretmenlik mesleğinin sözleşmeli kadrolu ayrımı gibi basit ve çağ dışı uygulamarla nitelendirilmesini savunmak akıl karı bir durum değil.
Bize düşen bu polemiklere son verip tek bir yumruk tek bir güç olarak sesimizi dile getirmek.
Bu konu başlığına aykırı düşüncesi olanlar lütfen bu mücadeleyi kirletmesin kişisel egolarını
başka bölümlerde tatmin etmeye çalışsın...
segob
Aktif Üye
Aktif Üye

Sözleşmeliliğin iptaline destek verin!    12 Ekm 2008, 22:48Alıntıyla Cevap Gönder

alkis alkis alkis alkis
ersinsatafatli
Site Gezgini
Site Gezgini

Sözleşmeliliğin iptaline destek verin!    13 Ekm 2008, 12:40Alıntıyla Cevap Gönder

arkadaşlar böyle gereksiz tartışmalar yapmayın lütfen

En son ersinsatafatli tarafından 13 Ekm 2008, 12:44 tarihinde değiştirildi, toplam 1 kere değiştirildi
boteli06
Site Gezgini
Site Gezgini

Sözleşmeliliğin iptaline destek verin!    13 Ekm 2008, 13:57Alıntıyla Cevap Gönder

kendine güveniyorsan sen beni uzat bu başlıktan:)
AngeL_
Seçkin Üye
Seçkin Üye

Sözleşmeliliğin iptaline destek verin!    13 Ekm 2008, 20:02Alıntıyla Cevap Gönder

kendime güveniyorum ..bi uzatırım lastik seni görünce ambele olur kalır Exclamation
İstenmeyen yerde duracak kadar alıcıların arızalıysa tabi feriştahı gelse anlamı yok...Kısacası güvenle alakası yok...Karakteristik tamamen ..Dahası karaktersizlik derdim ben olmasaydım ... sleep
adnan26
Site Gezgini
Site Gezgini

Sözleşmeliliğin iptaline destek verin!    13 Ekm 2008, 20:19Alıntıyla Cevap Gönder

bu ayrımın artık bitmesi gerek ....
nazzan
Aktif Üye
Aktif Üye

Sözleşmeliliğin iptaline destek verin!    13 Ekm 2008, 20:30Alıntıyla Cevap Gönder

boteli06 yazmış:
kendine güveniyorsan sen beni uzat bu başlıktan:)

ya bu arkadaşın aslında kendine güwen sorunu war herkese aynı şeyleri söylüyo ilgilenmeyin Very Happy
fatihpc
Süper Üye
Süper Üye

Sözleşmeliliğin iptaline destek verin!    13 Ekm 2008, 20:33Alıntıyla Cevap Gönder

Galiba öğrenci
Moderetörler lütfen gerekeni yapın
nazzan
Aktif Üye
Aktif Üye

Sözleşmeliliğin iptaline destek verin!    13 Ekm 2008, 20:36Alıntıyla Cevap Gönder

ewet değerli arkadaşlarımıza hakarete kadar giden sözler war yakında konu kitlenir heralde
nazzan
Aktif Üye
Aktif Üye

Sözleşmeliliğin iptaline destek verin!    13 Ekm 2008, 20:38Alıntıyla Cevap Gönder

silme silme yazsana salak kimmiş görürüz.sewiyesiz sen nasıl öğretmen oldun hayret verici Laughing

En son nazzan tarafından 13 Ekm 2008, 20:40 tarihinde değiştirildi, toplam 1 kere değiştirildi
karinca_52
Süper Üye
Süper Üye

Sözleşmeliliğin iptaline destek verin!    13 Ekm 2008, 20:39Alıntıyla Cevap Gönder

Eğer bizim desteğimizle bu iş kesin olarak çözümlenecekse sonuna kadar arkanızdayız hocam
Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder15. sayfa (Toplam 17 sayfa)
Sayfaya git Önceki  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17  Sonraki

Bilgisayarbilisim.NET | Bilişim Teknolojileri | Bilgisayar Öğretmenleri | Okul Formatör | Eğitici Formatör | Yıllık ve Günlük Plan | Görsel Anlatımlar | Etkinlikler | Forum
   Sözleşmeli Öğretmenler

Sözleşmeliliğin iptaline destek verin!

page generation = 6.20789 seconds, sql queries = 14

Bilgisayarbilisim.NET forumlarında yasal olmayan programların paylaşılması yasaktır. Yasal olmayan linkler ve mesajlar uyarılmaksızın silinecektir.
Yasal olmayan programlar yada linkler tarafımızdan görülmeyebilir, ismi verilen dosyaların sorumlulukları kaynaklarına aittir. Hak sahibinin talebi durumunda derhal sitemizden kaldırılacaktır.
Sitede verilen linklerin yasalara aykırı kullanımı karşısında oluşabilecek hiçbir sorundan sitemiz sorumlu değildir.

phpBB-alexa-Pc Rehberi

Bilişim Teknolojileri E_OKUL Eğitici Formatör Öğretmen iyinet webmaster forumu 2008 seo yarışması Kritik IE7 güvenlik yaması (KB960714)