|
|
13. sayfa (Toplam 17 sayfa)|
Sayfaya git Önceki 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17 Sonraki |
|
|
| | Yazar | Mesaj |
|---|
boteli06
Site Gezgini

|
| Sözleşmeliliğin iptaline destek verin! 10 Ekm 2008, 0:39 | |
|
 |
 |
 |
 |
benim için hava hoş. ben kadroluyum, sizin gibi sözleşmelilere muhattap almakla asıl ben hata yapmışım. siz kimsinizki. siz ancak bundan anlarsınız. bu mesajımı okuyun ve cevap yazmayın. biraz çatlayınnn:)  |
kadroluyum . 8 yıllık öğretmenim ve senin sözleşmeli meslektaşlarımıza bu şekilde ki tavrını hiç bir kalıba sığdıramıyorum.. bu ne kendini beğenmişlik yaa.. |
onlar bu cevabı hakettiler. tabi destek vermediğim için otomatik olarak terbiyesiz ve kendini bilmeyen ben oldum. mesajların akışına dikkatlice bakın biraz. eğer mesaj yazıyorsanız bir kişiye baştan sona dikkatlice inceleyin mesajları. böyle olması gerektiğini sizde biliyorsunuz. | | |
|  | boteli06
Site Gezgini

|
| Sözleşmeliliğin iptaline destek verin! 10 Ekm 2008, 0:41 | |
| sayın "nazzan" sakın o ruh halinde olan siz olmayın  | | |
|  | nazzan
Aktif Üye

| Sözleşmeliliğin iptaline destek verin! 10 Ekm 2008, 0:42 | |
|  | | |
|  | boteli06
Site Gezgini

|
| Sözleşmeliliğin iptaline destek verin! 10 Ekm 2008, 0:42 | |
|
 |
 |
 |
 |
peki biz harıl harıl tarih ezberledikte kendimizi geliştiremedikmi? |
yok sen gelişmemişsin |
senden iyi geliştirmişimdir kendimi kesin. | | |
|  | tamram
Süper Üye

| Sözleşmeliliğin iptaline destek verin! 10 Ekm 2008, 0:44 | |
|
 |
 |
 |
 |
 |
 |
benim için hava hoş. ben kadroluyum, sizin gibi sözleşmelilere muhattap almakla asıl ben hata yapmışım. siz kimsinizki. siz ancak bundan anlarsınız. bu mesajımı okuyun ve cevap yazmayın. biraz çatlayınnn:)  |
kadroluyum . 8 yıllık öğretmenim ve senin sözleşmeli meslektaşlarımıza bu şekilde ki tavrını hiç bir kalıba sığdıramıyorum.. bu ne kendini beğenmişlik yaa.. |
onlar bu cevabı hakettiler. tabi destek vermediğim için otomatik olarak terbiyesiz ve kendini bilmeyen ben oldum. mesajların akışına dikkatlice bakın biraz. eğer mesaj yazıyorsanız bir kişiye baştan sona dikkatlice inceleyin mesajları. böyle olması gerektiğini sizde biliyorsunuz. |
onlar sizin verdiğiniz hiç bir cevabı haketmedi... böyle olması gereken neymiş?? hocam kusura bakabilirsiniz ama bu tavırlarınıza verilebilecek en medeni cevapları alıyorsunuz. eğer diğer arkadaşlarımı muhatap almaycak kadar kendinizi yüksek görüyorsanız ve siz de kim oluyorsunuz ki diyorsanız benle muhatap olursunuz ve emin olun gereken cevabı fazlasıyla alırsınız.. | | |
|  | tamram
Süper Üye

| Sözleşmeliliğin iptaline destek verin! 10 Ekm 2008, 0:46 | |
|
 |
 |
 |
 |
 |
 |
yok sen gelişmemişsin |
senden iyi geliştirmişimdir kendimi kesin. |
sen benim verdiğim derslere megep ten bak (teknik servis dalı) ondan sonra konuş | | |
|  | boteli06
Site Gezgini

|
| Sözleşmeliliğin iptaline destek verin! 10 Ekm 2008, 0:46 | |
|
 |
 |
her ikisini yapabildiyseniz size bravo o zaman benim o kadar vaktim olmadı doğrusu bi de aileme yük olmıyım die haftada 3 gün bilgi işlemde çalışıyodum... |
bende çalışıyodum teknik serviste. hepimiz okurken çok zorlanmışızdır | | |
|  | amdturion
Seçkin Üye

|
| Sözleşmeliliğin iptaline destek verin! 10 Ekm 2008, 0:49 | |
|
 |
 |
hocam kusura bakabilirsiniz ama bu tavırlarınıza verilebilecek en medeni cevapları alıyorsunuz. eğer diğer arkadaşlarımı muhatap almaycak kadar kendinizi yüksek görüyorsanız ve siz de kim oluyorsunuz ki diyorsanız benle muhatap olursunuz ve emin olun gereken cevabı fazlasıyla alırsınız.. |
evt kesinlikle katılıyorum hocam size verilen cevaplar gayet medenice ve saygı çerçevesinde ama kendileri bu saygıya değer mi o da tartışılır... | | |
|  | boteli06
Site Gezgini

|
| Sözleşmeliliğin iptaline destek verin! 10 Ekm 2008, 0:51 | |
|
 |
 |
 |
 |
 |
 |
 |
 |
yok sen gelişmemişsin |
senden iyi geliştirmişimdir kendimi kesin. |
sen benim verdiğim derslere megep ten bak (teknik servis dalı) ondan sonra konuş |
sende benim projelerime bak demek isterdim ama senin gibi ispatlayacak durumum yok. yoksa ispatlardım. ama üniversite öğrencisiyken yaptığımız çalışmalar "cebit" te ikincilikle döndü | | |
|  | boteli06
Site Gezgini

|
| Sözleşmeliliğin iptaline destek verin! 10 Ekm 2008, 0:54 | |
| | el elden üstündür. benden de iyisi var, sizdende iyisi var | | |
|  | tamram
Süper Üye

| Sözleşmeliliğin iptaline destek verin! 10 Ekm 2008, 0:59 | |
| | hocam sonuç olarak sözleşmeli veya kadrolu aynı işi yapıyorsanız aynı risklere sahipseniz aynı imkanlar a da sahip olmalısınız.. benim eşim kadrolu hemşire ve sözleşmeli çalışanlara göre yaklaşık 600 ytl az alıyor.. yapılan iş farklı mı??? hayır sizce bütün bnlar bir kpss puanı ile açıklanabilecek kadar basit mi.. neyse maksadını aşan sözlerim için herkesten özür dilerim. iyi geceler | | |
|  | tamram
Süper Üye

| Sözleşmeliliğin iptaline destek verin! 10 Ekm 2008, 1:02 | |
|
 |
 |
el elden üstündür. benden de iyisi var, sizdende iyisi var |
siz hepimizden iyisiniz hocam lütfen kendinize haksızlık etmeyin  | | |
|  |
| |
 | | 13. sayfa (Toplam 17 sayfa)
| Sayfaya git Önceki 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17 Sonraki | |
page generation = 0.20123 seconds, sql queries = 14
|
Bilgisayarbilisim.NET forumlarında yasal olmayan programların paylaşılması yasaktır. Yasal olmayan linkler ve mesajlar uyarılmaksızın silinecektir. |
|
Yasal olmayan programlar yada linkler tarafımızdan görülmeyebilir, ismi verilen dosyaların sorumlulukları kaynaklarına aittir. Hak sahibinin talebi durumunda derhal sitemizden kaldırılacaktır. |
|
Sitede verilen linklerin yasalara aykırı kullanımı karşısında oluşabilecek hiçbir sorundan sitemiz sorumlu değildir. |
Bilişim Teknolojileri
E_OKUL
Eğitici Formatör Öğretmen
iyinet webmaster forumu 2008 seo yarışması
|