Kullanıcı Adı:    Şifre:      Her ziyaretimde otomatik giriş yap       GirişGiriş   

Ana Sayfa
Ana Sayfa
Bilişim Teknolojileri Son Konular
Son Konular
Kayıt Olun
Kayıt Olun
İletişim
İletişim

Sitemizdeki Paylaşım Ortamına Katılmak İster misiniz ? ---Üye Olmak İçin Tıklayınız..---  

Bilgisayarbilisim.NET | Bilişim Teknolojileri | Bilgisayar Öğretmenleri | Okul Formatör | Eğitici Formatör | Yıllık ve Günlük Plan | Görsel Anlatımlar | Etkinlikler | Forum
   Sözleşmeli Öğretmenler

Sözleşmeliliğin iptaline destek verin!

Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder 12. sayfa (Toplam 17 sayfa)
Sayfaya git Önceki  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17  Sonraki
YazarMesaj
brhmzdmr
Aktif Üye
Aktif Üye

Sözleşmeliliğin iptaline destek verin!    10 Ekm 2008, 0:24Alıntıyla Cevap Gönder

Kimin neyin peşinde olduğu belli.Buraya sözleşmeli kadrolu kavgası çıkarmaya çalışıp araya nifak sokmak için gelmişsin.Ya da canın sıkılıp birilerine çatmak istiyorsun.Ya da gerçekten mertsin söylediğin sözlere gerçekten inanıyorsun.Ama bu son ihtimali düşünemiyorum.Çünkü aklı ve mantığı olan bir insan aynı işi yapıp ve farklı muameleler gören iki insanın durumunu saçma sapan bir sınavın sonucuna bağlayamaz.
amdturion
Seçkin Üye
Seçkin Üye

Sözleşmeliliğin iptaline destek verin!    10 Ekm 2008, 0:25Alıntıyla Cevap Gönder

dstek vermeyişiniz kpss puanı benim anladığım kadarıyla. bence biraz düşünün bu kpss konusunu. çok kişi biliyorum kpssden çok ii puan alıp da bana sürekli soru sormak için aradıklarını.
boteli06
Site Gezgini
Site Gezgini

Sözleşmeliliğin iptaline destek verin!    10 Ekm 2008, 0:25Alıntıyla Cevap Gönder

eee cevap veremeyince dalga geçin:) daha doğrusu dalga geçmeye çalışınn:)
brhmzdmr
Aktif Üye
Aktif Üye

Sözleşmeliliğin iptaline destek verin!    10 Ekm 2008, 0:27Alıntıyla Cevap Gönder

Arkadaşlar lütfen bu arkadaşa cevap vermeyin.Çünkü " .......verilecek en güzel cevap susmaktır". Demiş atalarımız.(Ben demedim)
boteli06
Site Gezgini
Site Gezgini

Sözleşmeliliğin iptaline destek verin!    10 Ekm 2008, 0:27Alıntıyla Cevap Gönder

bakın arkadaşlar. kpss puanını ben sölemedim. arkadaşın birisi bana sordu. kaç puan aldınız, nerde görev yapıyorsunuz, kaç yıldır görevdesiniz. ona göre yorum yapacam dedi. bende o yüzden puanımı falan açıkladım. niye bunu görmemezlikten geliyosunuz peki
boteli06
Site Gezgini
Site Gezgini

Sözleşmeliliğin iptaline destek verin!    10 Ekm 2008, 0:31Alıntıyla Cevap Gönder

brhmzdmr yazmış:
Arkadaşlar lütfen bu arkadaşa cevap vermeyin.Çünkü " .......verilecek en güzel cevap susmaktır". Demiş atalarımız.(Ben demedim)

benim için hava hoş. ben kadroluyum, sizin gibi sözleşmelilere muhattap almakla asıl ben hata yapmışım. siz kimsinizki. siz ancak bundan anlarsınız. bu mesajımı okuyun ve cevap yazmayın. biraz çatlayınnn:)SmileSmile
amdturion
Seçkin Üye
Seçkin Üye

Sözleşmeliliğin iptaline destek verin!    10 Ekm 2008, 0:32Alıntıyla Cevap Gönder

boteli06 yazmış:
yahu size sözleşmeyi zorlamı imzalattılar. imzalamasaydınız sözleşmeyi. beğenmiyorsanız şartları istifa edin. biz kpss ye çalışalım sizden daha iyi puan alalım, sonrada gelin "farkımız neden var" deyin. beğenmeyen istifa eder.

bu cümleyi yazan sizsiniz hocam bariz bi şekilde kpss puanından rahatsızsınız. ben de kendimi geliştirmek için çalıştım o kadar işimi daha ii yapabilmek için diğerleri gibi harıl harıl tarih ezberlemedim...
tamram
Süper Üye
Süper Üye

Sözleşmeliliğin iptaline destek verin!    10 Ekm 2008, 0:34Alıntıyla Cevap Gönder

boteli06 yazmış:
benim için hava hoş. ben kadroluyum, sizin gibi sözleşmelilere muhattap almakla asıl ben hata yapmışım. siz kimsinizki. siz ancak bundan anlarsınız. bu mesajımı okuyun ve cevap yazmayın. biraz çatlayınnn:)SmileSmile

kadroluyum . 8 yıllık öğretmenim ve senin sözleşmeli meslektaşlarımıza bu şekilde ki tavrını hiç bir kalıba sığdıramıyorum.. bu ne kendini beğenmişlik yaa..
boteli06
Site Gezgini
Site Gezgini

Sözleşmeliliğin iptaline destek verin!    10 Ekm 2008, 0:36Alıntıyla Cevap Gönder

peki biz harıl harıl tarih ezberledikte kendimizi geliştiremedikmi?
nazzan
Aktif Üye
Aktif Üye

Sözleşmeliliğin iptaline destek verin!    10 Ekm 2008, 0:37Alıntıyla Cevap Gönder

boteli06 yazmış:
brhmzdmr yazmış:

klasik egosunu tatmin etmeye çalışan sıkışınca böyle saçma sapan çocukça dawranışlara bürünen bir insan tipi ne acizlik arkadaşlar değilmi? Laughing bırakın yazsın yazık ya canı sıkılmış işte eğlensin biraz yazıııııkkkk Laughing
tamram
Süper Üye
Süper Üye

Sözleşmeliliğin iptaline destek verin!    10 Ekm 2008, 0:38Alıntıyla Cevap Gönder

boteli06 yazmış:
peki biz harıl harıl tarih ezberledikte kendimizi geliştiremedikmi?

yok sen gelişmemişsin
amdturion
Seçkin Üye
Seçkin Üye

Sözleşmeliliğin iptaline destek verin!    10 Ekm 2008, 0:38Alıntıyla Cevap Gönder

her ikisini yapabildiyseniz size bravo o zaman Smile benim o kadar vaktim olmadı doğrusu bi de aileme yük olmıyım die haftada 3 gün bilgi işlemde çalışıyodum...
Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder12. sayfa (Toplam 17 sayfa)
Sayfaya git Önceki  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17  Sonraki

Bilgisayarbilisim.NET | Bilişim Teknolojileri | Bilgisayar Öğretmenleri | Okul Formatör | Eğitici Formatör | Yıllık ve Günlük Plan | Görsel Anlatımlar | Etkinlikler | Forum
   Sözleşmeli Öğretmenler

Sözleşmeliliğin iptaline destek verin!

page generation = 0.19446 seconds, sql queries = 14

Bilgisayarbilisim.NET forumlarında yasal olmayan programların paylaşılması yasaktır. Yasal olmayan linkler ve mesajlar uyarılmaksızın silinecektir.
Yasal olmayan programlar yada linkler tarafımızdan görülmeyebilir, ismi verilen dosyaların sorumlulukları kaynaklarına aittir. Hak sahibinin talebi durumunda derhal sitemizden kaldırılacaktır.
Sitede verilen linklerin yasalara aykırı kullanımı karşısında oluşabilecek hiçbir sorundan sitemiz sorumlu değildir.

phpBB-alexa-Pc Rehberi

Bilişim Teknolojileri E_OKUL Eğitici Formatör Öğretmen iyinet webmaster forumu 2008 seo yarışması