|
|
12. sayfa (Toplam 17 sayfa)|
Sayfaya git Önceki 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17 Sonraki |
|
|
| | Yazar | Mesaj |
|---|
brhmzdmr
Aktif Üye

| Sözleşmeliliğin iptaline destek verin! 10 Ekm 2008, 0:24 | |
| | Kimin neyin peşinde olduğu belli.Buraya sözleşmeli kadrolu kavgası çıkarmaya çalışıp araya nifak sokmak için gelmişsin.Ya da canın sıkılıp birilerine çatmak istiyorsun.Ya da gerçekten mertsin söylediğin sözlere gerçekten inanıyorsun.Ama bu son ihtimali düşünemiyorum.Çünkü aklı ve mantığı olan bir insan aynı işi yapıp ve farklı muameleler gören iki insanın durumunu saçma sapan bir sınavın sonucuna bağlayamaz. | | |
|  | amdturion
Seçkin Üye

|
| Sözleşmeliliğin iptaline destek verin! 10 Ekm 2008, 0:25 | |
| | dstek vermeyişiniz kpss puanı benim anladığım kadarıyla. bence biraz düşünün bu kpss konusunu. çok kişi biliyorum kpssden çok ii puan alıp da bana sürekli soru sormak için aradıklarını. | | |
|  | boteli06
Site Gezgini

|
| Sözleşmeliliğin iptaline destek verin! 10 Ekm 2008, 0:25 | |
| | eee cevap veremeyince dalga geçin:) daha doğrusu dalga geçmeye çalışınn:) | | |
|  | brhmzdmr
Aktif Üye

| Sözleşmeliliğin iptaline destek verin! 10 Ekm 2008, 0:27 | |
| | Arkadaşlar lütfen bu arkadaşa cevap vermeyin.Çünkü " .......verilecek en güzel cevap susmaktır". Demiş atalarımız.(Ben demedim) | | |
|  | boteli06
Site Gezgini

|
| Sözleşmeliliğin iptaline destek verin! 10 Ekm 2008, 0:27 | |
| | bakın arkadaşlar. kpss puanını ben sölemedim. arkadaşın birisi bana sordu. kaç puan aldınız, nerde görev yapıyorsunuz, kaç yıldır görevdesiniz. ona göre yorum yapacam dedi. bende o yüzden puanımı falan açıkladım. niye bunu görmemezlikten geliyosunuz peki | | |
|  | boteli06
Site Gezgini

|
| Sözleşmeliliğin iptaline destek verin! 10 Ekm 2008, 0:31 | |
|
 |
 |
Arkadaşlar lütfen bu arkadaşa cevap vermeyin.Çünkü " .......verilecek en güzel cevap susmaktır". Demiş atalarımız.(Ben demedim) |
benim için hava hoş. ben kadroluyum, sizin gibi sözleşmelilere muhattap almakla asıl ben hata yapmışım. siz kimsinizki. siz ancak bundan anlarsınız. bu mesajımı okuyun ve cevap yazmayın. biraz çatlayınnn:)  | | |
|  | amdturion
Seçkin Üye

|
| Sözleşmeliliğin iptaline destek verin! 10 Ekm 2008, 0:32 | |
|
 |
 |
yahu size sözleşmeyi zorlamı imzalattılar. imzalamasaydınız sözleşmeyi. beğenmiyorsanız şartları istifa edin. biz kpss ye çalışalım sizden daha iyi puan alalım, sonrada gelin "farkımız neden var" deyin. beğenmeyen istifa eder. |
bu cümleyi yazan sizsiniz hocam bariz bi şekilde kpss puanından rahatsızsınız. ben de kendimi geliştirmek için çalıştım o kadar işimi daha ii yapabilmek için diğerleri gibi harıl harıl tarih ezberlemedim... | | |
|  | tamram
Süper Üye

| Sözleşmeliliğin iptaline destek verin! 10 Ekm 2008, 0:34 | |
|
 |
 |
benim için hava hoş. ben kadroluyum, sizin gibi sözleşmelilere muhattap almakla asıl ben hata yapmışım. siz kimsinizki. siz ancak bundan anlarsınız. bu mesajımı okuyun ve cevap yazmayın. biraz çatlayınnn:)  |
kadroluyum . 8 yıllık öğretmenim ve senin sözleşmeli meslektaşlarımıza bu şekilde ki tavrını hiç bir kalıba sığdıramıyorum.. bu ne kendini beğenmişlik yaa.. | | |
|  | boteli06
Site Gezgini

|
| Sözleşmeliliğin iptaline destek verin! 10 Ekm 2008, 0:36 | |
| | peki biz harıl harıl tarih ezberledikte kendimizi geliştiremedikmi? | | |
|  | nazzan
Aktif Üye

| Sözleşmeliliğin iptaline destek verin! 10 Ekm 2008, 0:37 | |
|
 |
 |
 |
 |
Arkadaşlar lütfen bu arkadaşa cevap vermeyin.Çünkü " .......verilecek en güzel cevap susmaktır". Demiş atalarımız.(Ben demedim) |
benim için hava hoş. ben kadroluyum, sizin gibi sözleşmelilere muhattap almakla asıl ben hata yapmışım. siz kimsinizki. siz ancak bundan anlarsınız. bu mesajımı okuyun ve cevap yazmayın. biraz çatlayınnn:)  |
klasik egosunu tatmin etmeye çalışan sıkışınca böyle saçma sapan çocukça dawranışlara bürünen bir insan tipi ne acizlik arkadaşlar değilmi? bırakın yazsın yazık ya canı sıkılmış işte eğlensin biraz yazıııııkkkk  | | |
|  | tamram
Süper Üye

| Sözleşmeliliğin iptaline destek verin! 10 Ekm 2008, 0:38 | |
|
 |
 |
peki biz harıl harıl tarih ezberledikte kendimizi geliştiremedikmi? |
yok sen gelişmemişsin | | |
|  | amdturion
Seçkin Üye

|
| Sözleşmeliliğin iptaline destek verin! 10 Ekm 2008, 0:38 | |
| her ikisini yapabildiyseniz size bravo o zaman benim o kadar vaktim olmadı doğrusu bi de aileme yük olmıyım die haftada 3 gün bilgi işlemde çalışıyodum... | | |
|  |
| |
 | | 12. sayfa (Toplam 17 sayfa)
| Sayfaya git Önceki 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17 Sonraki | |
page generation = 0.19446 seconds, sql queries = 14
|
Bilgisayarbilisim.NET forumlarında yasal olmayan programların paylaşılması yasaktır. Yasal olmayan linkler ve mesajlar uyarılmaksızın silinecektir. |
|
Yasal olmayan programlar yada linkler tarafımızdan görülmeyebilir, ismi verilen dosyaların sorumlulukları kaynaklarına aittir. Hak sahibinin talebi durumunda derhal sitemizden kaldırılacaktır. |
|
Sitede verilen linklerin yasalara aykırı kullanımı karşısında oluşabilecek hiçbir sorundan sitemiz sorumlu değildir. |
Bilişim Teknolojileri
E_OKUL
Eğitici Formatör Öğretmen
iyinet webmaster forumu 2008 seo yarışması
|