Kullanıcı Adı:    Şifre:      Her ziyaretimde otomatik giriş yap       GirişGiriş   

Ana Sayfa
Ana Sayfa
Bilişim Teknolojileri Son Konular
Son Konular
Kayıt Olun
Kayıt Olun
İletişim
İletişim

Filistin'e Yardım Etmek İçin Lütfen Tıklayınız ..! 

Bu Bir Savaş Değil.. İsrail Terörü..!

Bilgisayarbilisim.NET | Bilişim Teknolojileri | Bilgisayar Öğretmenleri | Okul Formatör | Eğitici Formatör | Yıllık ve Günlük Plan | Görsel Anlatımlar | Etkinlikler | Forum
   Sözleşmeli Öğretmenler

Sözleşmeliliğin iptaline destek verin!

Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder 10. sayfa (Toplam 17 sayfa)
Sayfaya git Önceki  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17  Sonraki
YazarMesaj
nazzan
Aktif Üye
Aktif Üye

Sözleşmeliliğin iptaline destek verin!    09 Ekm 2008, 23:30Alıntıyla Cevap Gönder

hocam bence hiç cevap wermeye ve sinirlenmeye değmez. baksanıza konu kişiliğe kadar uzanıyo yazık. bence arkadaşın derdi bu kadar puan alıp bitliste çalışması heralde sözleşmelilerin de daha düşük puan alıp bulunduğu şartlardan memnun olmaması ondan puan konusundan girdi direk.
fatihpc
Süper Üye
Süper Üye

Sözleşmeliliğin iptaline destek verin!    09 Ekm 2008, 23:31Alıntıyla Cevap Gönder

boteli06 yazmış:
peki sadece öğrencilere karşımı sizin eğitimci kişiliğinz. yani karşınızdaki kişi öğeretmen olunca eğitimci kişiliğineze geek duymuyosunuz öylemi

Arkadaşım destek vermiyorsanız kuru kalabalık yapmayın hatta başlığa bile girmenize gerek yoktu.Eğer desteklemiyorsanız nedenleriyle beraber yeni bir konu açın orada derdinizi anlatın arkadaşlara.Umyorum gereken cevabı vereceklerdir. Mr. Green
boteli06
Site Gezgini
Site Gezgini

Sözleşmeliliğin iptaline destek verin!    09 Ekm 2008, 23:32Alıntıyla Cevap Gönder

benim üslübumla ilgili cümleler kullandınızda. siz kendi üslübunuzu -içinizden gelerek- beğeniyorsanız ve doğru buluyorsanız ( bana söylediklerinizden sonra) bişey demiyorum. bi yerede varmaya çalışmıyorum
tamram
Süper Üye
Süper Üye

Sözleşmeliliğin iptaline destek verin!    09 Ekm 2008, 23:33Alıntıyla Cevap Gönder

boteli06 yazmış:
yahu size sözleşmeyi zorlamı imzalattılar. imzalamasaydınız sözleşmeyi. beğenmiyorsanız şartları istifa edin. biz kpss ye çalışalım sizden daha iyi puan alalım, sonrada gelin "farkımız neden var" deyin. beğenmeyen istifa eder.

evet ne farkımız var ?? herkesin yaptığı iş aynı neden farklı koşullarda çalışılsın.
boteli06
Site Gezgini
Site Gezgini

Sözleşmeliliğin iptaline destek verin!    09 Ekm 2008, 23:38Alıntıyla Cevap Gönder

nazzan yazmış:
hocam bence hiç cevap wermeye ve sinirlenmeye değmez. baksanıza konu kişiliğe kadar uzanıyo yazık. bence arkadaşın derdi bu kadar puan alıp bitliste çalışması heralde sözleşmelilerin de daha düşük puan alıp bulunduğu şartlardan memnun olmaması ondan puan konusundan girdi direk.

sayın "nazzan" forumdaki mesajları biraz dikkatli okuyun lütfen. bi arkadaş sordu puanımı ona cevap yazdım. yanlış anladınız galiba. mesajlara tekrar bakabilirsiniz isterseniz. yalnız ben bu aldığım puanla daha iyi bir yere gidebiliyordum ama doğu görevimi tamamlamak için bilerek ve isteyerek tercih ettim. ayrıca bitlisli olmadığım halde
boteli06
Site Gezgini
Site Gezgini

Sözleşmeliliğin iptaline destek verin!    09 Ekm 2008, 23:40Alıntıyla Cevap Gönder

ve konuyu kişiliğe getiren ben değilim. hangi arkadaşın konuyu burqaya getirdiğine iyi bakın ve dikkatli inceleyin
ozznur
Aktif Üye
Aktif Üye

Sözleşmeliliğin iptaline destek verin!    09 Ekm 2008, 23:44Alıntıyla Cevap Gönder

Destek bekliyoruz
ozznur
Aktif Üye
Aktif Üye

Sözleşmeliliğin iptaline destek verin!    09 Ekm 2008, 23:46Alıntıyla Cevap Gönder

Yazık ki meslektaş olarak birbirimize destek olacağımıza köstek olmaya çabalıyoruz. Oysa herkesin önünde KPSS denen illet var. Bu olmamış olsa rahat olmazmıydı? Bu açıdan bakalım bide arkadaşlar.
fatihpc
Süper Üye
Süper Üye

Sözleşmeliliğin iptaline destek verin!    09 Ekm 2008, 23:47Alıntıyla Cevap Gönder

boteli06 yazmış:
ve konuyu kişiliğe getiren ben değilim. hangi arkadaşın konuyu burqaya getirdiğine iyi bakın ve dikkatli inceleyin

ya kardeşim 16 mesaj yazmışın 16 sı da buraya! Ne o yoksa hüseyin bakanımızın bir yakınısın galiba Mr. Green
boteli06
Site Gezgini
Site Gezgini

Sözleşmeliliğin iptaline destek verin!    09 Ekm 2008, 23:50Alıntıyla Cevap Gönder

sence yeğenimiyim????
fatihpc
Süper Üye
Süper Üye

Sözleşmeliliğin iptaline destek verin!    09 Ekm 2008, 23:53Alıntıyla Cevap Gönder

valla olabilir yazdıklarınıza bakarsak Idea
boteli06
Site Gezgini
Site Gezgini

Sözleşmeliliğin iptaline destek verin!    09 Ekm 2008, 23:55Alıntıyla Cevap Gönder

siz daha iyi bilirsiniz "fatihpc" yeğeniymişim demekki.
Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder10. sayfa (Toplam 17 sayfa)
Sayfaya git Önceki  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17  Sonraki

Bilgisayarbilisim.NET | Bilişim Teknolojileri | Bilgisayar Öğretmenleri | Okul Formatör | Eğitici Formatör | Yıllık ve Günlük Plan | Görsel Anlatımlar | Etkinlikler | Forum
   Sözleşmeli Öğretmenler

Sözleşmeliliğin iptaline destek verin!

page generation = 1.75629 seconds, sql queries = 14

Bilgisayarbilisim.NET forumlarında yasal olmayan programların paylaşılması yasaktır. Yasal olmayan linkler ve mesajlar uyarılmaksızın silinecektir.
Yasal olmayan programlar yada linkler tarafımızdan görülmeyebilir, ismi verilen dosyaların sorumlulukları kaynaklarına aittir. Hak sahibinin talebi durumunda derhal sitemizden kaldırılacaktır.
Sitede verilen linklerin yasalara aykırı kullanımı karşısında oluşabilecek hiçbir sorundan sitemiz sorumlu değildir.

phpBB-alexa-Pc Rehberi

Bilişim Teknolojileri E_OKUL Eğitici Formatör Öğretmen iyinet webmaster forumu 2008 seo yarışması Kritik IE7 güvenlik yaması (KB960714)