|
|
| Yazar | Mesaj |
|---|
nazzan
Aktif Üye

| Sözleşmeliliğin iptaline destek verin! 09 Ekm 2008, 23:30 | |
| | hocam bence hiç cevap wermeye ve sinirlenmeye değmez. baksanıza konu kişiliğe kadar uzanıyo yazık. bence arkadaşın derdi bu kadar puan alıp bitliste çalışması heralde sözleşmelilerin de daha düşük puan alıp bulunduğu şartlardan memnun olmaması ondan puan konusundan girdi direk. | |
|
|
 |
fatihpc
Süper Üye

| Sözleşmeliliğin iptaline destek verin! 09 Ekm 2008, 23:31 | |
|
 |
 |
peki sadece öğrencilere karşımı sizin eğitimci kişiliğinz. yani karşınızdaki kişi öğeretmen olunca eğitimci kişiliğineze geek duymuyosunuz öylemi |
Arkadaşım destek vermiyorsanız kuru kalabalık yapmayın hatta başlığa bile girmenize gerek yoktu.Eğer desteklemiyorsanız nedenleriyle beraber yeni bir konu açın orada derdinizi anlatın arkadaşlara.Umyorum gereken cevabı vereceklerdir.  | |
|
|
 |
boteli06
Site Gezgini

|
| Sözleşmeliliğin iptaline destek verin! 09 Ekm 2008, 23:32 | |
| | benim üslübumla ilgili cümleler kullandınızda. siz kendi üslübunuzu -içinizden gelerek- beğeniyorsanız ve doğru buluyorsanız ( bana söylediklerinizden sonra) bişey demiyorum. bi yerede varmaya çalışmıyorum | |
|
|
 |
tamram
Süper Üye

| Sözleşmeliliğin iptaline destek verin! 09 Ekm 2008, 23:33 | |
|
 |
 |
yahu size sözleşmeyi zorlamı imzalattılar. imzalamasaydınız sözleşmeyi. beğenmiyorsanız şartları istifa edin. biz kpss ye çalışalım sizden daha iyi puan alalım, sonrada gelin "farkımız neden var" deyin. beğenmeyen istifa eder. |
evet ne farkımız var ?? herkesin yaptığı iş aynı neden farklı koşullarda çalışılsın. | |
|
|
 |
boteli06
Site Gezgini

|
| Sözleşmeliliğin iptaline destek verin! 09 Ekm 2008, 23:38 | |
|
 |
 |
hocam bence hiç cevap wermeye ve sinirlenmeye değmez. baksanıza konu kişiliğe kadar uzanıyo yazık. bence arkadaşın derdi bu kadar puan alıp bitliste çalışması heralde sözleşmelilerin de daha düşük puan alıp bulunduğu şartlardan memnun olmaması ondan puan konusundan girdi direk. |
sayın "nazzan" forumdaki mesajları biraz dikkatli okuyun lütfen. bi arkadaş sordu puanımı ona cevap yazdım. yanlış anladınız galiba. mesajlara tekrar bakabilirsiniz isterseniz. yalnız ben bu aldığım puanla daha iyi bir yere gidebiliyordum ama doğu görevimi tamamlamak için bilerek ve isteyerek tercih ettim. ayrıca bitlisli olmadığım halde | |
|
|
 |
boteli06
Site Gezgini

|
| Sözleşmeliliğin iptaline destek verin! 09 Ekm 2008, 23:40 | |
| | ve konuyu kişiliğe getiren ben değilim. hangi arkadaşın konuyu burqaya getirdiğine iyi bakın ve dikkatli inceleyin | |
|
|
 |
ozznur
Aktif Üye

| Sözleşmeliliğin iptaline destek verin! 09 Ekm 2008, 23:44 | |
| | Destek bekliyoruz | |
|
|
 |
ozznur
Aktif Üye

| Sözleşmeliliğin iptaline destek verin! 09 Ekm 2008, 23:46 | |
| | Yazık ki meslektaş olarak birbirimize destek olacağımıza köstek olmaya çabalıyoruz. Oysa herkesin önünde KPSS denen illet var. Bu olmamış olsa rahat olmazmıydı? Bu açıdan bakalım bide arkadaşlar. | |
|
|
 |
fatihpc
Süper Üye

| Sözleşmeliliğin iptaline destek verin! 09 Ekm 2008, 23:47 | |
|
 |
 |
ve konuyu kişiliğe getiren ben değilim. hangi arkadaşın konuyu burqaya getirdiğine iyi bakın ve dikkatli inceleyin |
ya kardeşim 16 mesaj yazmışın 16 sı da buraya! Ne o yoksa hüseyin bakanımızın bir yakınısın galiba  | |
|
|
 |
boteli06
Site Gezgini

|
| Sözleşmeliliğin iptaline destek verin! 09 Ekm 2008, 23:50 | |
| | sence yeğenimiyim???? | |
|
|
 |
fatihpc