Kullanıcı Adı:    Şifre:      Her ziyaretimde otomatik giriş yap       GirişGiriş   

Ana Sayfa
Ana Sayfa
Bilişim Teknolojileri Son Konular
Son Konular
Kayıt Olun
Kayıt Olun
İletişim
İletişim

Filistin'e Yardım Etmek İçin Lütfen Tıklayınız ..! 

Bu Bir Savaş Değil.. İsrail Terörü..!

Bilgisayarbilisim.NET | Bilişim Teknolojileri | Bilgisayar Öğretmenleri | Okul Formatör | Eğitici Formatör | Yıllık ve Günlük Plan | Görsel Anlatımlar | Etkinlikler | Forum
   Meb Atama ve Yer Değiştirme

Sözleşmeli öğretmenler eş durumu özür grubu atamaları

Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder 1. sayfa (Toplam 5 sayfa)
Sayfaya git 1, 2, 3, 4, 5  Sonraki
YazarMesaj
muhammed
Seçkin Üye
Seçkin Üye

Sözleşmeli öğretmenler eş durumu özür grubu atamaları    22 Ağu 2008, 10:13Alıntıyla Cevap Gönder

Arkadaşlar 22 ağustos da sözleşmeli öğretmenlerin eş durumu atamaları açılacaktı.
Ama saat 11 oldu. Hala bir gelişme olmadı...
Biz ölmeden MEB'in zamanında iş yaptığını göremeyeceğiz galiba...
realhalil
Aktif Üye
Aktif Üye

Sözleşmeli öğretmenler eş durumu özür grubu atamaları    22 Ağu 2008, 10:21Alıntıyla Cevap Gönder

arkadaşım bunun için nerden başvuru yapmamız gerekiyor??hangi siteden(adresten)?
bilgisayarhocam
Aktif Üye
Aktif Üye

Sözleşmeli öğretmenler eş durumu özür grubu atamaları    22 Ağu 2008, 10:28Alıntıyla Cevap Gönder

Açılır hocam merak etmeyin. bizimki 1 gün sonra açıldı, 2 gün sonra güncellendi....

En son bilgisayarhocam tarafından 22 Ağu 2008, 10:30 tarihinde değiştirildi, toplam 1 kere değiştirildi
muhammed
Seçkin Üye
Seçkin Üye

Sözleşmeli öğretmenler eş durumu özür grubu atamaları    22 Ağu 2008, 10:29Alıntıyla Cevap Gönder

bilgisayarhocam yazmış:
Hocam eş durumu özrü sözleşmelş sözleşmesiz herkeze aynı anda açıldı. 20'sinde de başvurular bitti. Sözleşmeliler için ayrıca eş durumu ataması yapılmayacak ben böyle biliyorum. ÜZGÜNÜM scared

Yanlış biliyorsun hocam. Kılavuz da 22-28 ağustos arası başvurular açılıyor. 29 ağustos da sonuçlar açıklanıyor...
bilgisayarhocam
Aktif Üye
Aktif Üye

Sözleşmeli öğretmenler eş durumu özür grubu atamaları    22 Ağu 2008, 10:31Alıntıyla Cevap Gönder

evet yanıldım, kusura bakmayın dalgınım bu aralar biras ama düzelttim mesajı. özür Embarassed
tolgahan0010
Aktif Üye
Aktif Üye

Sözleşmeli öğretmenler eş durumu özür grubu atamaları    22 Ağu 2008, 13:52Alıntıyla Cevap Gönder

hala açılmadı galiba. ilsis ten bakıyorum sabahtan bu saate kadar. bilgisi olan yok mu. il milli eğitimi aradım hala 22 si açılacak yazıyo diyorlar. onu bende biliyorum. ama hala bi hareket yok
muhammed
Seçkin Üye
Seçkin Üye

Sözleşmeli öğretmenler eş durumu özür grubu atamaları    22 Ağu 2008, 14:40Alıntıyla Cevap Gönder

tolgahan0010 yazmış:
hala açılmadı galiba. ilsis ten bakıyorum sabahtan bu saate kadar. bilgisi olan yok mu. il milli eğitimi aradım hala 22 si açılacak yazıyo diyorlar. onu bende biliyorum. ama hala bi hareket yok

Dün her il için belirlenmiş ileşim telefonlarını aradım. 22 sin de açılacak dediler. Ama Sözleşmeliler için sorduğum soruların nerdeyse tamamına bilmiyorum yanıtını aldım. Modül açılınca herşey belli olacak ...
tolgahan0010
Aktif Üye
Aktif Üye

Sözleşmeli öğretmenler eş durumu özür grubu atamaları    22 Ağu 2008, 16:28Alıntıyla Cevap Gönder

muhammed hocam ilsis e eklemişler sözleşmeli özür durumu linkini fakat hata veriyor. hadi hayırlısı olsun
muhammed
Seçkin Üye
Seçkin Üye

Sözleşmeli öğretmenler eş durumu özür grubu atamaları    22 Ağu 2008, 16:30Alıntıyla Cevap Gönder

tolgahan0010 yazmış:
muhammed hocam ilsis e eklemişler sözleşmeli özür durumu linkini fakat hata veriyor. hadi hayırlısı olsun

sürekli hata veriyor. İnşallah bir an evvel açılır...
tolgahan0010
Aktif Üye
Aktif Üye

Sözleşmeli öğretmenler eş durumu özür grubu atamaları    22 Ağu 2008, 16:39Alıntıyla Cevap Gönder

inşallah hocam neyin ne olduğunu görsekte içimiz rahatlasa
muhammed
Seçkin Üye
Seçkin Üye

Sözleşmeli öğretmenler eş durumu özür grubu atamaları    22 Ağu 2008, 22:19Alıntıyla Cevap Gönder

hala aynı hata... Bunu ilsis de ki insanlar görmüyor mu acaba?
muhammed
Seçkin Üye
Seçkin Üye

Sözleşmeli öğretmenler eş durumu özür grubu atamaları    23 Ağu 2008, 9:12Alıntıyla Cevap Gönder

2. gündeyiz ama hala hata veriyor....
Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder1. sayfa (Toplam 5 sayfa)
Sayfaya git 1, 2, 3, 4, 5  Sonraki

Bilgisayarbilisim.NET | Bilişim Teknolojileri | Bilgisayar Öğretmenleri | Okul Formatör | Eğitici Formatör | Yıllık ve Günlük Plan | Görsel Anlatımlar | Etkinlikler | Forum
   Meb Atama ve Yer Değiştirme

Sözleşmeli öğretmenler eş durumu özür grubu atamaları

page generation = 0.22167 seconds, sql queries = 14

Bilgisayarbilisim.NET forumlarında yasal olmayan programların paylaşılması yasaktır. Yasal olmayan linkler ve mesajlar uyarılmaksızın silinecektir.
Yasal olmayan programlar yada linkler tarafımızdan görülmeyebilir, ismi verilen dosyaların sorumlulukları kaynaklarına aittir. Hak sahibinin talebi durumunda derhal sitemizden kaldırılacaktır.
Sitede verilen linklerin yasalara aykırı kullanımı karşısında oluşabilecek hiçbir sorundan sitemiz sorumlu değildir.

phpBB-alexa-Pc Rehberi

Bilişim Teknolojileri E_OKUL Eğitici Formatör Öğretmen iyinet webmaster forumu 2008 seo yarışması Kritik IE7 güvenlik yaması (KB960714)