Kullanıcı Adı:    Şifre:      Her ziyaretimde otomatik giriş yap       GirişGiriş   

Ana Sayfa
Ana Sayfa
Bilişim Teknolojileri Son Konular
Son Konular
Kayıt Olun
Kayıt Olun
İletişim
İletişim

Sitemizdeki Paylaşım Ortamına Katılmak İster misiniz ? ---Üye Olmak İçin Tıklayınız..---  

Bilgisayarbilisim.NET | Bilişim Teknolojileri | Bilgisayar Öğretmenleri | Okul Formatör | Eğitici Formatör | Yıllık ve Günlük Plan | Görsel Anlatımlar | Etkinlikler | Forum
   Sözleşmeli Öğretmenler

sözleşmeli öğretmen halk eğitimde çalışabilir mi?

Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder 1. sayfa (Toplam 3 sayfa)
Sayfaya git 1, 2, 3  Sonraki
YazarMesaj
gokceogretmen
Site Gezgini
Site Gezgini

sözleşmeli öğretmen halk eğitimde çalışabilir mi?    25 Eyl 2008, 19:31Alıntıyla Cevap Gönder

halk eğitimde çalışma hakkımız var mı mümkünse okulda bilgisayar kursu açmak istiyorum...
rtyucel
Süper Üye
Süper Üye

sözleşmeli öğretmen halk eğitimde çalışabilir mi?    25 Eyl 2008, 19:35Alıntıyla Cevap Gönder

hocam öncelik ilçedeki kadrolu öğretmenlere aitmiş. benim eşim için biz ingilizce kursu için görüştük ancak kadrolu öğretmenler varsa ilçede ve bu öğretmenler istemedikleri takdir de bunun mümkün olacağı söylendi
tcoalngsau
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

sözleşmeli öğretmen halk eğitimde çalışabilir mi?    25 Eyl 2008, 19:49Alıntıyla Cevap Gönder

hocam ücretli öğretmen bile halk eğitimde çalışabilir..tabiki kadrolular öncelikli ama eğer kadrolu öğretmen çalışma isteğinde bulunmaz ise sizin başvurunuzu kabul ederler..
gokceogretmen
Site Gezgini
Site Gezgini

sözleşmeli öğretmen halk eğitimde çalışabilir mi?    25 Eyl 2008, 21:11Alıntıyla Cevap Gönder

bana dedikleri 15 kişi toplayın eğer labaratuarınızda varsa okul müdürünüzde izin verirse okulda açabiliriz kurs dediler.Ama sözleşmeliyim deyince olmaz dediler..böyle birşey var mı ben onların birşey bilmediklerini düşünüyorum...
awek
Site Gezgini
Site Gezgini

sözleşmeli öğretmen halk eğitimde çalışabilir mi?    25 Eyl 2008, 21:14Alıntıyla Cevap Gönder

hocam ilçe istedikten sonra müdür bişi diyemez, yok böle bişi..
bende ilk atandığımda sözleşmeliydim, ve halk eğitimde kadrolu öğretmneden önce bana teklifte bulundular..
gokceogretmen
Site Gezgini
Site Gezgini

sözleşmeli öğretmen halk eğitimde çalışabilir mi?    25 Eyl 2008, 21:18Alıntıyla Cevap Gönder

ilçe diyorki sen ayarla bizde açalım hafta içleri 2 şer saatten yaparsın.Ama sözleşmeliymişim benim sigortam varmış kendisi nasıl ödeyecekmiş benim sigortamı anlamadım ben
byvector
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

sözleşmeli öğretmen halk eğitimde çalışabilir mi?    25 Eyl 2008, 21:22Alıntıyla Cevap Gönder

gokceogretmen yazmış:
ilçe diyorki sen ayarla bizde açalım hafta içleri 2 şer saatten yaparsın.Ama sözleşmeliymişim benim sigortam varmış kendisi nasıl ödeyecekmiş benim sigortamı anlamadım ben

Yok öyle bişey hocam.Arkadaşım sözleşmeli ve her daim kurs açar
gokceogretmen
Site Gezgini
Site Gezgini

sözleşmeli öğretmen halk eğitimde çalışabilir mi?    25 Eyl 2008, 21:27Alıntıyla Cevap Gönder

Geçen senede böyle başvurdum olmaz deyince vazgeçmiştim, Allahım nerden buluyor beni böyle akılllılar peki bunu onlara kim anlatacak bunlar bilmiyor
byvector
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

sözleşmeli öğretmen halk eğitimde çalışabilir mi?    25 Eyl 2008, 21:30Alıntıyla Cevap Gönder

Yönetmelikler zaten açık hocam.Onlar herşeyi anlatıyorlar ama şayet idareci anlamak istemesse , işine gelmesse o zaman sıkıntılar ne yazıkki başlıyor.Yoksa sizin kurs açmanızda bi sakınca yok
awek
Site Gezgini
Site Gezgini

sözleşmeli öğretmen halk eğitimde çalışabilir mi?    25 Eyl 2008, 21:32Alıntıyla Cevap Gönder

hocam siz ücretli misiniz? neden senin sigortanı halk eğitim ödesin?
awek
Site Gezgini
Site Gezgini

sözleşmeli öğretmen halk eğitimde çalışabilir mi?    25 Eyl 2008, 21:34Alıntıyla Cevap Gönder

hocam halk eğitime 4/b liyim deyin, sözleşmeli deyince yanlış anlıyorlar..
çünkü ücretlilerde sözleşme imzalıyo, akıllarına gelmiodur, eski topraktır onlar...
gokceogretmen
Site Gezgini
Site Gezgini

sözleşmeli öğretmen halk eğitimde çalışabilir mi?    25 Eyl 2008, 21:36Alıntıyla Cevap Gönder

kursu açınca halk eğitimden alacağım için parayı halk eğitim ödermiş benim zaten sigortam varmış nasıl olacakmış bu iş
Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder1. sayfa (Toplam 3 sayfa)
Sayfaya git 1, 2, 3  Sonraki

Bilgisayarbilisim.NET | Bilişim Teknolojileri | Bilgisayar Öğretmenleri | Okul Formatör | Eğitici Formatör | Yıllık ve Günlük Plan | Görsel Anlatımlar | Etkinlikler | Forum
   Sözleşmeli Öğretmenler

sözleşmeli öğretmen halk eğitimde çalışabilir mi?

page generation = 0.37832 seconds, sql queries = 14

Bilgisayarbilisim.NET forumlarında yasal olmayan programların paylaşılması yasaktır. Yasal olmayan linkler ve mesajlar uyarılmaksızın silinecektir.
Yasal olmayan programlar yada linkler tarafımızdan görülmeyebilir, ismi verilen dosyaların sorumlulukları kaynaklarına aittir. Hak sahibinin talebi durumunda derhal sitemizden kaldırılacaktır.
Sitede verilen linklerin yasalara aykırı kullanımı karşısında oluşabilecek hiçbir sorundan sitemiz sorumlu değildir.

phpBB-alexa-Pc Rehberi

Bilişim Teknolojileri E_OKUL Eğitici Formatör Öğretmen iyinet webmaster forumu 2008 seo yarışması