|
|
1. sayfa (Toplam 1 sayfa) |
|
| | Yazar | Mesaj |
|---|
coderfree
Yeni Üye

|
| Sözleşmeli öğretmen başka devlet memurluğunu tercih edebilir mi? 17 Eyl 2008, 20:32 | |
| | Merhaba arkadaşlar cevabını hiçbiryerde bulamadığım sorumu yazıyorum, ben eylül 2008 de sözleşmeli öğretmen olarak göreve başladım. Ösym toplu devlet memuru alım ilanı verdiğinde(bu sene haziranda yapılmıştı) ben kpss3 puanımı kullanarak lisans programımın da izin verdiği memurlukları tercih edebilir miyim?Sözleşme bitmeden tercih yapamazsam, 1 eğitim yılını tamamladıktan sonra sözleşmeyi uzatmazsam memurluğa dönüş için yine bekleme süresi gerekir mi?Son olarak da hemen istifa etmem durumunda bekleme süresi ne kadardır? Bu konularda bilgisi olan olan varsa yalvarıyorum bir cevap yazsın. | | |
|  | fatihpc
Tecrübeli Üye

| Sözleşmeli öğretmen başka devlet memurluğunu tercih edebilir mi? 19 Eyl 2008, 7:46 | |
| | evet kesinlikle ama sonuç olur olduktan sonra sözleşmeni fes etmelisin | | |
|  |
| |
 | | 1. sayfa (Toplam 1 sayfa) |
page generation = 0.80571 seconds, sql queries = 14
|
Bilgisayarbilisim.NET forumlarında yasal olmayan programların paylaşılması yasaktır. Yasal olmayan linkler ve mesajlar uyarılmaksızın silinecektir. |
|
Yasal olmayan programlar yada linkler tarafımızdan görülmeyebilir, ismi verilen dosyaların sorumlulukları kaynaklarına aittir. Hak sahibinin talebi durumunda derhal sitemizden kaldırılacaktır. |
|
Sitede verilen linklerin yasalara aykırı kullanımı karşısında oluşabilecek hiçbir sorundan sitemiz sorumlu değildir. |
Bilişim Teknolojileri
E_OKUL
Eğitici Formatör Öğretmen
iyinet webmaster forumu 2008 seo yarışması
|