|
|
3. sayfa (Toplam 3 sayfa) |
|
| | Yazar | Mesaj |
|---|
fatihpc
Süper Üye

| sözleşmeli formatörlük var mı? 29 Ksm 2008, 10:12 | |
|
 |
 |
hocam başvurun.ya tutarsa hesabı zaten bizimkisi. deve misali neresi doğruki şu sözleşmeli öğretmenin..... |
öyle değil hocam ben oldum 2 ay kadar yaptım sonrasında yanlışlık olmuş sözleşmeliler olamıyor dediler ve iptal ettiler formatörlüğümü ne kadar zoruma gitti anlatamam
yaşayan bilir
Bunun için büyük bir mücadelenin içine girdim bütün sendikaları mail yağmuruna tuttum bakanlıklara bütün eğitim içerikli forumlara yazılar yazdım hatta web sayfası bile hazırladım ama anlaşılan hükümetin değişmesi gerekecek.Anayasa mahkemesinde iptal kararı vardı o da zaman aşımına uğradı artık eski kanun geçerli olacak.Maalesef bu böyle olmayacak.Bu iş basına düşüyor.Sendikalara düşüyor.Sesimizi bir şekilde duyurmamız lazım. | | |
|  | fatihpc
Süper Üye

| sözleşmeli formatörlük var mı? 29 Ksm 2008, 10:17 | |
| | Ve maalesef bu forumdaki kadrolu sözleşmeli meslektaşlarımızın bir çoğundan da istediğimiz detseği alamadık.E tabi kadrolu olunca bananeci oluyor insan.Normaldir.İnsan psikolojisi. | | |
|  | Secret
Aktif Üye

| sözleşmeli formatörlük var mı? 29 Ksm 2008, 11:43 | |
| fatih hocam ya tutarsa hesabı dememin sebebi her ilde farklı uygulamalar var .ya bunların birbirinden haberi yok yada bu konuda fevri uygulamalara gidiliyor.(emsal gösterilerek sendikalar aracılığıyla dava açılabilir)
Hocama ondan dedim siz bi deneyin şansınızı olursa olur olmazsa olmaz. | | |
|  | acemi46
Yeni Üye

|
| sözleşmeli formatörlük var mı? 25 Arl 2008, 13:31 | |
| | eğitek in mevzuat bankasında sözleşmeliler ve askerler formatör olamıyor diye yazıyor.istisnalara kılıf bulunmuş olabilir. | | |
|  |
| |
 | | 3. sayfa (Toplam 3 sayfa) |
page generation = 0.25767 seconds, sql queries = 14
|
Bilgisayarbilisim.NET forumlarında yasal olmayan programların paylaşılması yasaktır. Yasal olmayan linkler ve mesajlar uyarılmaksızın silinecektir. |
|
Yasal olmayan programlar yada linkler tarafımızdan görülmeyebilir, ismi verilen dosyaların sorumlulukları kaynaklarına aittir. Hak sahibinin talebi durumunda derhal sitemizden kaldırılacaktır. |
|
Sitede verilen linklerin yasalara aykırı kullanımı karşısında oluşabilecek hiçbir sorundan sitemiz sorumlu değildir. |
Bilişim Teknolojileri
E_OKUL
Eğitici Formatör Öğretmen
iyinet webmaster forumu 2008 seo yarışması
Kritik IE7 güvenlik yaması (KB960714)
|