Kullanıcı Adı:    Şifre:      Her ziyaretimde otomatik giriş yap       GirişGiriş   

Ana Sayfa
Ana Sayfa
Bilişim Teknolojileri Son Konular
Son Konular
Kayıt Olun
Kayıt Olun
İletişim
İletişim

Filistin'e Yardım Etmek İçin Lütfen Tıklayınız ..! 

Bu Bir Savaş Değil.. İsrail Terörü..!

Bilgisayarbilisim.NET | Bilişim Teknolojileri | Bilgisayar Öğretmenleri | Okul Formatör | Eğitici Formatör | Yıllık ve Günlük Plan | Görsel Anlatımlar | Etkinlikler | Forum
   Sözleşmeli Öğretmenler

sözleşmeli formatörlük var mı?

Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder 3. sayfa (Toplam 3 sayfa)
Sayfaya git Önceki  1, 2, 3
YazarMesaj
fatihpc
Süper Üye
Süper Üye

sözleşmeli formatörlük var mı?    29 Ksm 2008, 10:12Alıntıyla Cevap Gönder

Secret yazmış:
hocam başvurun.ya tutarsa hesabı zaten bizimkisi. deve misali neresi doğruki şu sözleşmeli öğretmenin.....

öyle değil hocam ben oldum 2 ay kadar yaptım sonrasında yanlışlık olmuş sözleşmeliler olamıyor dediler ve iptal ettiler formatörlüğümü ne kadar zoruma gitti anlatamam

yaşayan bilir

Bunun için büyük bir mücadelenin içine girdim bütün sendikaları mail yağmuruna tuttum bakanlıklara bütün eğitim içerikli forumlara yazılar yazdım hatta web sayfası bile hazırladım ama anlaşılan hükümetin değişmesi gerekecek.Anayasa mahkemesinde iptal kararı vardı o da zaman aşımına uğradı artık eski kanun geçerli olacak.Maalesef bu böyle olmayacak.Bu iş basına düşüyor.Sendikalara düşüyor.Sesimizi bir şekilde duyurmamız lazım.
fatihpc
Süper Üye
Süper Üye

sözleşmeli formatörlük var mı?    29 Ksm 2008, 10:17Alıntıyla Cevap Gönder

Ve maalesef bu forumdaki kadrolu sözleşmeli meslektaşlarımızın bir çoğundan da istediğimiz detseği alamadık.E tabi kadrolu olunca bananeci oluyor insan.Normaldir.İnsan psikolojisi.
Secret
Aktif Üye
Aktif Üye

sözleşmeli formatörlük var mı?    29 Ksm 2008, 11:43Alıntıyla Cevap Gönder

fatih hocam ya tutarsa hesabı dememin sebebi her ilde farklı uygulamalar var .ya bunların birbirinden haberi yok yada bu konuda fevri uygulamalara gidiliyor.(emsal gösterilerek sendikalar aracılığıyla dava açılabilir)
Hocama ondan dedim siz bi deneyin şansınızı olursa olur olmazsa olmaz.
acemi46
Yeni Üye
Yeni Üye

sözleşmeli formatörlük var mı?    25 Arl 2008, 13:31Alıntıyla Cevap Gönder

eğitek in mevzuat bankasında sözleşmeliler ve askerler formatör olamıyor diye yazıyor.istisnalara kılıf bulunmuş olabilir.
Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder3. sayfa (Toplam 3 sayfa)
Sayfaya git Önceki  1, 2, 3

Bilgisayarbilisim.NET | Bilişim Teknolojileri | Bilgisayar Öğretmenleri | Okul Formatör | Eğitici Formatör | Yıllık ve Günlük Plan | Görsel Anlatımlar | Etkinlikler | Forum
   Sözleşmeli Öğretmenler

sözleşmeli formatörlük var mı?

page generation = 0.25767 seconds, sql queries = 14

Bilgisayarbilisim.NET forumlarında yasal olmayan programların paylaşılması yasaktır. Yasal olmayan linkler ve mesajlar uyarılmaksızın silinecektir.
Yasal olmayan programlar yada linkler tarafımızdan görülmeyebilir, ismi verilen dosyaların sorumlulukları kaynaklarına aittir. Hak sahibinin talebi durumunda derhal sitemizden kaldırılacaktır.
Sitede verilen linklerin yasalara aykırı kullanımı karşısında oluşabilecek hiçbir sorundan sitemiz sorumlu değildir.

phpBB-alexa-Pc Rehberi

Bilişim Teknolojileri E_OKUL Eğitici Formatör Öğretmen iyinet webmaster forumu 2008 seo yarışması Kritik IE7 güvenlik yaması (KB960714)